Csajozós film

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Csajozós filmek – tanácsok a csajozáshoz vagy csupán tündérmesék?

Hollywood is kiemelt figyelmet szentel a csajozós film témájának. Romantikus vígjátékok, csajozás-pasizás a köbön, mindenki megkapja méltó büntetését vagy jutalmát, már a stáblistánál tudjuk, hogy kik fognak az utolsó jelenetben csókba forradni. Egyre több szerelmes férfi, egyre több erős emancipált nő, aki nem akar elköteleződni. És egyre több humorba bugyolált film, amiből a csajozás-pasizás csínját-bínját lehet ellesni. Ismerkedési tanácsadó lenne egy-egy csajozós film? Valóban tanítanak ezek a filmek? Hiszen ott a modern szőke herceg, fehér lovon, ő bátran csajozhat, ismerkedhet a kamerák kereszttüzében, hiszen rajta nem fognak a nők valóságban mérgező nyilai.

Tanítómesterek a filmvásznon?

Régen regényekhez nyúlt az ember, amikor mégcsak tanulta a szerelmet, hogyan udvarolnak az irodalom hősei, hogyan élik túl a visszautasítást, hogyan harcolnak a szerelmükért és a többi. Ma inkább csajozós filmekben, sőt leginkább sorozatokban kapják a napi adagot pasik és csajok, hogyan kell pasizni és csajozni. Az Így jártam anyátokkal (How I met your mother) Barney Stinsonjának “Ismered Tedet?” nyitása vagy egy másik népszerű sorozat, a Californication züllésre hajlamos írójának, Hank Moodynak nőket magába bolondító lénye milyen csajozási tanáccsal látja el a képernyő túloldalán sört kortyoló férfiakat?

Scott Pilgrim a világ ellen kissé pszichedelikus abszurditása milyen modern akadályokra hívja fel a figyelmet, miközben meg kell küzdenie a 7 gonosz expasival, hogy a végén mégse legyen ásó, kapa, nagyharang? Vagy milyen csajozási tippekkel tömi Heath Leadger a 10 dolog, amit utálok benned című filmben a nő és közvetve a nézők fejét? És mire tanítja gyámolítottjait Will Smith utánozhatatlan randiguruként vagy hogyan akar hódítani Adam Sandler Az 50 első randiban? De mivel hollywoodi mozi nincs szerelmi szál nélkül, így még az igazán keménykötésű macsók, mint Mel Gibson, Bruce Willis, Antonio Banderas sem maradhatnak a gyengébbik nem ölelése nélkül.

Honnan a használható tapasztalat a csajozáshoz?

Mire tanítanak ezek a filmek és mennyire szabad készpénznek venni mindazt, amit tapasztalatként leszűrünk belőlük? Nincs kizárva, hogy valaki számára éppen ezek a csajozós filmek jelentik a sikeres távoktatás kulcsát. Azonban mindig fő az óvatosság. A forgatókönyvírók és a producerek gondosan ügyelnek arra, hogy a szálak mindig elsimuljanak, ne kelljen a valóság eshetőségeit bekalkulálni. Ezért, aki nem a filmvásznon, hanem a valós életben, hús-vér kapcsolatokat szeretne kötni és valóban működő párkapcsolatot szeretne létesíteni, annak jobban megérni, ha a pua.hu oldalon ássa bele magát azokba a csajozási tanácsokba, ismerkedési tippekbe, amelyek garantáltan eredményre vezetnek.

Hogy miért? Mert a csajozási közösség a saját életében teszteli és finomítja a technikákat. Ha van, amit tudsz, beadod a közösbe és ugyanígy kiveszed, amit még nem tudsz. De mi az, ami még ennél is nagyobb előnye a filmes csajozni tanulással szemben? Hogy míg a filmben a szerephez keresik a megfelelő karaktert, addig te a valós életben saját magadat castingolod, miközben éppen főszereplőjévé válsz saját csajozós filmednek.