Csajozós kérdések

Csajozós kérdések, melyek nyílt utat adnak, avagy zsákutcába visznek

Valahogy le kell küzdeni a kezdeti szorongást, oda kell menni a lányhoz és beszélgetni kell vele. Ez a séma fojtogathatja a férfiakat. Fojtogathatja azokat, akiknek nincs meg a kellő gyakorlatuk, rutinjuk a nőkkel való ismerkedésben. A kapcsolat felvétele konkrétan a megszólítással kezdődik. Ez már egy verbális folyamat. Nehéz lenne szavak nélkül kipipálni. És ezen múlik sok minden, hiszen egy frappáns közeledés és kezdeti közös nevetés, egy várhatótól eltérő megszólítás máris nagyobb energiákkal kelti fel a lányok érdeklődését. Ha eddig eljutottunk, szuper, jön a következő lépcsőfok: nem elég odamenni, vinni is kell azt a társalgást.

De hogyan használjuk a csajozós kérdéseket?

Megannyi csajozási módszert és trükköt lehet bevetni a legjobb csajozási dumáktól kezdve a játékokig, amelyek segítik elmélyíteni és számodra kedvező dobozba zárolni azt a bizonyos mindent eldöntő első benyomást. De a lényeg, hogy a beszélést nem lehet kikerülni. Magadat tipikus csajozási témákkal felvértezve ugorhatsz fejest a beszélgetésbe.

Mitől beszélgetés egy beszélgetés? Mi viszi előre a társalgást? Hogyan tudsz kapaszkodókat találni, miből jobban megismerheted a lányt? Ezek a csajozós kérdések, vagyis általában a kérdések. Azonban azt sem árt tisztázni, hogy csak a kérdésekkel nem fogod tudni felépíteni a régóta áhított kapcsolatodat. Miért? Mert ha csak kérdéseket teszel fel csajozás, ismerkedés címén, akkor előbb lesz esélyed egy újságíró diplomára, mint egy első randira. Ha csak kérdésekkel bombázod a csajt, vallatásnak fogja érezni és könnyedén kicsúszhattok a tartalmában jelentéses válaszokból. Mindemellett meg sem adod az esélyt neki, hogy az általad adott kijelentésre netán ő is visszakérdezzen.

Csajozós kérdésekkel tehát nem így érdemes operálni. De akkor hogyan? Melyek azok a tipikus csajozós kérdések, ha vannak egyáltalán, amivel a szimpátiát nem romboljátok, hanem mélyítitek? Eleve a csajozós kérdések lehetnek a megszólításba ágyazva, frappáns csajozós dumaként tálalva. Lehetsz macsósan nyílt vagy aranyosan bolond. Ami éppen a stílusod. A lányok szeretik, ha érdeklődnek irántuk és szeretik, ha valami különleges vagy abszurd, megmosolyogtató témában kérik véleményüket, tanácsukat. Amit viszont kerülj, ha nem akarsz zsákutcába futni: az eldöntendő kérdéseket.

Játékba ágyazott vallomás

De játékra is hívhatod. Hiszen megannyi kérdés motoszkálhat a fejedben főleg az első találkozás, első randi, első telefonbeszélgetés közben. Kérdések, melyeket fel szeretnél tenni, de nem akarod eljátszani a következő esélyedet. Nyilván érdekel szerelmi előélete, fantáziálásai és még sok egyéb kérdés, amelyek kínos pillanatokat szülhetnek, ha nem vagy elég körültekintő.

Azonban az éremnek két oldala van: a kínos lehetőséget át tudod fordítani pl. kérdés játékká. Míg első randin fejvesztés terhe mellett kérdezhetnéd meg, hogy mikor vesztette el a szüzességét, addig egy játékba, ha van hozzá kedve, ez egyértelműen elfogadható. És még te is nyitsz magad felé, hiszen egy felelsz vagy merszben csak akkor várhatsz el kérdést vagy tettet, ha viszonzod. Így lehet kiteregetni a szennyest. A játék ráadásul mindig szórakoztató tud lenni, kellő humorral fűszerezve. És így biztosan el tudod kerülni a csajozási kérdésekkel azt a bizonyos kínos csendet.