Csókolózás, csókolózási tanácsok, tippek

Minden a csókról, csókolózásról

A legtöbb srác túl korán gondolja úgy, hogy itt az ideje, hogy megcsókolja a lányt. Vannak, akik átesnek a ló másik oldalára, és állandóan valami angyali jelre várnak, vagy azt figyelik, hogy a csillagok állása mikor kedvez ahhoz, hogy megcsókolják a lányt.

Csókolózás, mire figyelj oda

Eszméletlenül fontos, hogy jó időpontban csókold őt meg, de aranyszabály, hogy legalább próbáld meg, ha úgy érzed, hogy most jó a pillanat. Legfeljebb visszautasít a lány, és próbálkozol tovább. Néhány konzervatívabb lány a felfogásából adódóan nem csókolózik nyilvános helyeken. Ritka eset, de előfordul, ilyenkor tolerálnod kell a dolgot, mert több mint valószínű, hogy ezen nem fog változtatni miattad. A barátnői/haverjai előtt ne próbáld meg megcsókolni, inkább vidd el valahova, ahol ketten lehettek. Első alkalommal ne percekig csókold, mert a végén még azt hiszi, hogy egy szerelmeskedésőrült vagy.

Nagyon fontos, hogy jól csókolj. Mutatok egy listát, hogy hogyan ne csókolj:

• Ne mássz bele rögtön a képébe.

• Ne dugd le a nyelvedet a torkán. Van olyan szituáció, amikor a keményebb csókolózás nem gáz, de az a párkapcsolatban és az ágyban van.

• Ne bökdösd őt, mintha a nagymamád lenne.

• Ne gyakorolj rá túl nagy nyomást, miközben csókolod. Legyél lágy.

A kezeid és a fogaid is részt vesznek a csókolózásban. A kezed a hátán vagy a nyakán kell nyugodjanak, és lágyan magadhoz kell húznod. A fogaiddal enyhén harapdálhatod a lányt, de legyél benne biztos, hogy nem fáj neki. Amikor első néhány alkalommal csókolózol vele, te legyél az első, aki elhajol. Dominanciát tükröz. Sok srác van, aki az utcán is túl hamar átkapcsol „dugjunk módba”, és elkezdik iszonyatosan molesztálni a lányt 2-3 napi járás után. Ez természetesen nem a helyes út.

A csókolózás a kapu a nagyobb és mélyebb intim kapcsolatig. Ez az egyetlen viszonylag intim dolog, amitől a legtöbb lány nincs zavarban, ha utcán csinálják. Fontos lépés, vízválasztó.

 Tudj meg még többet az erotikus érintésről »ITT«!

Egyetlen éjszaka alatt több lánnyal kerülhetsz kapcsolatba… önbizalomnövelés, sikerélmények, több mint az elmúlt fél évben. Hogyan? Olvass tovább és megtudod… 

De témánk sarkalatos kérdését még mindig nem válaszoltuk meg: milyen is az igazán jó csók és hogyan kell művelni? Manapság már korántsem merev a szerepleosztás az udvarlást illetően, tehát akár már egy lány is megcsókolhat egy srácot, senki nem küldi “máglyahalálra a boszorkányt”. De azért férfiaknak is jó tudni, hogy a nők bármilyen határozottak, bármennyire is tudatában vannak emancipált nőiségüknek, mégiscsak elvárják a férfi irányító szerepét. Hiszen ez is egy játszma. Képzeljük el a nő gondolkodását: kicsit adom magam, kacérkodom, elhúzom a mézesmadzagot, de amikor meg akar csókolni, húzódozom, majd újra csak incselkedem vele és várom, mikor ragad magához. Korlátozottan tisztességes játék, ugye? De ezzel is csak megteremtik a lehetőséget, hogy a férfi Férfi lehessen és meghódízsa a nőt, aki ki-kicsusszan kezei közül. Ezzel is csak az izgalmat, a szenvedélyt és valójában az intimitás előszobáját jelentő csókot készítik elő azzal, hogy felszítják a vágyat. Játékkal és humorral, kacérkodással és tartózkodással lehet sikeresen párt találni.

A nőket általában izgatja az a tudat is, hogy ha egy férfi nem rohanja le őket azonnal. Ha ott vannak “a már majdnem” kapujában, de még nem történik meg és húzzák a pillanatot a végtelenbe. Azzal, hogy a férfi irányítja a csók kezdetét és ő is az, aki előbb hajol vissza az ajkak érintkezéséből, csak saját dominanciáját és vezérszerepét hangsúlyozza. A lányok lehetnek a szép virágok, akik a csók bódulatában, majd újra megtalálják a férfi ajkát.

Egy igazán jó csókhoz elengedhetetlen a megfelelő pillanat. Főleg, ha az aktuális első csók lóg a levegőben. De mikor érkezik el az a bizonyos megfelelő pillanat? Honnan lehet tudni, hogy ez most egy olyan pillanat volt? Utólag könnyű megmondani, hogy ez most az volt, vagy sem, na de az aktuális pillanat izgalmában, ki tud döntést hozni? Hasznos tanács a férfiaknak, hogy ne gondolkodjatok annyit, cselekedjetek. A lány könnyedén kieshet a túlfeszített várakozás izgalmából, és máris leírta a fiatalembert. Jó taktika inkább próbálkozni. Ha felmerül az érzés, hogy most lehet, tedd meg. A legrosszabb, ami történhet, hogy a lány szégyenlősen elfordítja a fejét, ezzel további teret nyitva a hódításnak. Ez még mindig sokkal jobb, mint várni, várni, várakozni egy soha meg nem érkező isteni jelre. De érdemes észben tartani azt is, hogy kifizetődő lesz, ha a férfi nem próbálja meg leigázni a lányt baráti társaságban vagy az utcán, hanem keresnek egy meghitt vagy valamilyen eldugott helyet, ahol valóban csak ketten lehetnek és a figyelmüket egymásnak tudják szentelni. Hiszen nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az első csókon sokszor áll vagy bukik a távoli jövő is.

Magát a csókot számos apró jelzés előzi meg. Ebből – és az amerikai filmekből nyert tudással – magabiztosan érezhető, hogy most meg fog történni. Ezeknek a jelzéseknek és lépéseknek azonban előfeltétele, hogy mentesek legyen mindenféle görcstől. Lazaság és könnyedség teremti meg a kellő varázslatot, hogy a nőt el lehessen bűvölni. Hiszen tudjuk: a nőkben már él egy elvárás azzal kapcsolatban, hogy milyen a jó csók és mit várhat ennek tudatában partnerétől. Mi másért, mint érdekből és a túlélés biztosítása végett szükséges ez a kis tudatos előkészítés.

Ha már megteremtettétek az intim közelséget, lehet akár egy játékos incselkedés eredményeként vagy egészen direkten az udvarlás közeledése, jön a szemezés. Mélyen tekints a lány szemébe, majd pillants ajkára, és újra szemébe. De vigyázz, ne kiéhezett tekintettel csüngj rajta, sokkal inkább azt az érzést közvetítsd felé, hogy most ő a legfontosabb. (Amúgy ez fordított helyzetben is megtörténhet, tehát a lány ugyanígy hallgatólagos utalással jelenti be, hogy csókra vágyik vagy vigyázat, csókolni fog.) A csókolózás és intimitás előkészítéséhez nem hiányozhat az érintés szeretetnyelve sem. Gyengéden simogasd, öleld át, finoman fogd át a derekát és húzd magadhoz, miközben – a lány szeretik átélni, ha – tekintetetek már ölelkezik. A következő jelzés, ha fejedet picit oldalra döntöd és közelítesz az ajkaihoz. Mikor már szinte levegő sincs köztetek, ajkaid résnyire nyitása és a másikkal való összefonódása megteremti az első csók élményét.

Fontos a gyengédség. A lányok szeretik érezni, ha van erő abban a gyengédségben, amit kapnak, de nem jó taktika megmutatni, hogy mennyire domináns a teremtés koronája. Egy nyelves csókkal lerohanni a lányt inkább ellenérzést vált ki, mint a kapcsolat folytatását. Az majd maradjon a későbbiekben a  hálószobára. A csókolózás alatt nemcsak az ajkak érintkezését értjük, hanem ennél tágabban értelmezzük. A nyelv, a fogak, az orr, az orca és az ajkak egyaránt fontos szerepet játszanak. Egy igazán szerelmes csókhoz érdemes bevetni bizonyos gyengédségi fogásokat is: az arc simogatásával, a két orr cirógatós játékával és a száj környékét elhalmozott apró lehelet finom puszikkal többszörösen biztosíthatja a férfi saját sikerét és a csókolózást emlékezetessé teheti. De vigyázat, könnyen függőséghez vezet!