Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Direkt megszóltások: A végső cél

A véleménykérő megszóltásokkal az a probléma, hogy nem hosszú távú megoldások. Rövid távon segíteni fognak neked a megszóltásban, egy beszélgetés elkezdésében, de általában ez az interakció véget ér, mivel ha a lány egyszer elmondta neked a véleményét, többnyire azon fog tűnődni, miért is vagy ott. Körülbelül az esetek 60%-ában tudod folytatni a beszélgetést, azonban a direkt megszóltással történő kezdeményezések sikerességi rátája közelít a 95%-hoz, amikor az adott helyzet fenntartásáról van szó.

Direkt megszóltások: A végső cél, miért működik jobban

Az ok, amiért az olyan direkt megszóltások, mint: „Hé, megláttalak téged onnan és ide akartam jönni, hogy beszéljek veled.” – működnek, mert az előadásmódod és a testbeszéded tökéletesítve lett az indirekt megszóltások gyakorlása által.

A nők társasági szempontból is okos teremtmények. Bármely srác elhadarhat egy felszedő szöveget, de ez önmagában nem fogja őt megkülönböztetni a többi férfitől. Mivel ez a dolog könnyen lehet hamis, vagy lemásolt, s a nők ösztönösen nem fognak beleesni ebbe a csapdába. A testbeszéd többnyire nem hamisítható meg, mivel az embereknél természetüknél fogva megmutatkozik az, amit helyesnek éreznek. Talán ez mind helyesnek érezhető, de gyakran hibás.

Direkt megszóltásokkal az emberek ráébreszthetők a szándékaidra, s aztán már inkább figyelhetnek a beszélgetésre, minthogy ott üljenek és azon tűnődjenek, hogy valóban érdekel-e a téged a „fiúk többet hazudnak a lányoknál” féle kérdés, vagy ennél komolyabb céljaid vannak. A szándékaid kezdeti világossá tétele le fogja csillapítani az emberek gyanakvását afelől, hogy a későbbiekben meg akarsz tőlük valamit kaparintani, s rólad is leveszi a nyomást, ami miatt úgy éreznéd, hogy valami illetlen dolgot művelsz.

Egy direkt megszóltás többnyire nincs kapcsolatban a nyílt indíttatásoddal, hogy a későbbiekben esetleg párkapcsolatot létesíts ezzel a személlyel, hanem tudtukra adja, nyilvánvalóvá teszi számukra a szándékodat. „Érdekesnek tűnsz, ide akartam jönni beszélni veled. Megláttalak téged amonnan és ide akartam jönni, hogy rád köszönjek. – és (több fős társaság esetén) – Kölcsönkérném a barátnőtöket egy percre, 30 másodperc múlva visszaadom nektek.” – mind direkt megszóltások.

Direkt megszóltások: A végső cél, a folyamat

Kezdd 30 véleménykérő megszóltással, s koncentrálj tisztán a vonzó testbeszédre, használd a hangodat megfelelően s az előadásmódodat is. Ez idő alatt, ne aggódj a társalgásban szerzett jártasságaid miatt, ezek később jönnek. Kérdezz a véleménykérő megszóltással, várd meg rá a választ, folytasd a beszélgetést, ha lehetséges, s ha nem, akkor távozz és kezdd újra.

Most, hogy az előadásmódod fejlődött, belekezdhetsz a direkt megszóltásokba. Közelíts szemből, dőlj hátra, tarts erős szemkontaktust, egy enyhe mosollyal mondd: „Megláttalak amonnan és ide akartam jönni, mert aranyosnak tűntél. Én vagyok az Ádám!” A lány leginkább azt fogja válaszolni, hogy: „Oké – vagy – Hi” – s utána te feltehetsz neki egy kérdést, hogy mozgásban tartsd a beszélgetést.

Most már rengeteget tudsz arról, hogyan menj oda egy lányhoz! De az igazi tudást azzal nyered, ha oda is mész, meg is szólítod! Ha eddig nem sikerült legyőznöd a megszólítás előtti félelmedet és szükséged van szakértő segítségre

… akkor ezt akár már holnap délután is megkaphatod a személyes, VIP coachingon! Bővebben »itt«!

Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.