Direkt megszóltások: A végső cél

A véleménykérő megszóltásokkal az a probléma, hogy nem hosszú távú megoldások. Rövid távon segíteni fognak neked a megszóltásban, egy beszélgetés elkezdésében, de általában ez az interakció véget ér, mivel ha a lány egyszer elmondta neked a véleményét, többnyire azon fog tűnődni, miért is vagy ott. Körülbelül az esetek 60%-ában tudod folytatni a beszélgetést, azonban a direkt megszóltással történő kezdeményezések sikerességi rátája közelít a 95%-hoz, amikor az adott helyzet fenntartásáról van szó.

Direkt megszóltások: A végső cél, miért működik jobban

Az ok, amiért az olyan direkt megszóltások, mint: „Hé, megláttalak téged onnan és ide akartam jönni, hogy beszéljek veled.” – működnek, mert az előadásmódod és a testbeszéded tökéletesítve lett az indirekt megszóltások gyakorlása által.

A nők társasági szempontból is okos teremtmények. Bármely srác elhadarhat egy felszedő szöveget, de ez önmagában nem fogja őt megkülönböztetni a többi férfitől. Mivel ez a dolog könnyen lehet hamis, vagy lemásolt, s a nők ösztönösen nem fognak beleesni ebbe a csapdába. A testbeszéd többnyire nem hamisítható meg, mivel az embereknél természetüknél fogva megmutatkozik az, amit helyesnek éreznek. Talán ez mind helyesnek érezhető, de gyakran hibás.

Direkt megszóltásokkal az emberek ráébreszthetők a szándékaidra, s aztán már inkább figyelhetnek a beszélgetésre, minthogy ott üljenek és azon tűnődjenek, hogy valóban érdekel-e a téged a „fiúk többet hazudnak a lányoknál” féle kérdés, vagy ennél komolyabb céljaid vannak. A szándékaid kezdeti világossá tétele le fogja csillapítani az emberek gyanakvását afelől, hogy a későbbiekben meg akarsz tőlük valamit kaparintani, s rólad is leveszi a nyomást, ami miatt úgy éreznéd, hogy valami illetlen dolgot művelsz.

Egy direkt megszóltás többnyire nincs kapcsolatban a nyílt indíttatásoddal, hogy a későbbiekben esetleg párkapcsolatot létesíts ezzel a személlyel, hanem tudtukra adja, nyilvánvalóvá teszi számukra a szándékodat. „Érdekesnek tűnsz, ide akartam jönni beszélni veled. Megláttalak téged amonnan és ide akartam jönni, hogy rád köszönjek. – és (több fős társaság esetén) – Kölcsönkérném a barátnőtöket egy percre, 30 másodperc múlva visszaadom nektek.” – mind direkt megszóltások.

Direkt megszóltások: A végső cél, a folyamat

Kezdd 30 véleménykérő megszóltással, s koncentrálj tisztán a vonzó testbeszédre, használd a hangodat megfelelően s az előadásmódodat is. Ez idő alatt, ne aggódj a társalgásban szerzett jártasságaid miatt, ezek később jönnek. Kérdezz a véleménykérő megszóltással, várd meg rá a választ, folytasd a beszélgetést, ha lehetséges, s ha nem, akkor távozz és kezdd újra.

Most, hogy az előadásmódod fejlődött, belekezdhetsz a direkt megszóltásokba. Közelíts szemből, dőlj hátra, tarts erős szemkontaktust, egy enyhe mosollyal mondd: „Megláttalak amonnan és ide akartam jönni, mert aranyosnak tűntél. Én vagyok az Ádám!” A lány leginkább azt fogja válaszolni, hogy: „Oké – vagy – Hi” – s utána te feltehetsz neki egy kérdést, hogy mozgásban tartsd a beszélgetést.

Most már rengeteget tudsz arról, hogyan menj oda egy lányhoz! De az igazi tudást azzal nyered, ha oda is mész, meg is szólítod! Ha eddig nem sikerült legyőznöd a megszólítás előtti félelmedet és szükséged van szakértő segítségre

… akkor ezt akár már holnap délután is megkaphatod a személyes, VIP coachingon! Bővebben »itt«!