Diszkvalifikátorok

Diszkvalifikátorok, az alapok

A célod, hogy a radar alatt repülj egész végig. A mesterien ismerkedő férfi elhiteti a lánnyal, hogy őt hódítják meg, s nem ő hódít. Kizárhatod magad, mint potenciális udvarló, ha úgy érzed, hogy a lány túl korán megsejti a kapcsolatkialakítás során, hogy a szándékaid eltérnek a játék mackóktól és a Született feleségek nézésétől. Ugyanazt a biztonságérzetet kell nyújtanod a számára, mintha már egy házas férfival lenne. Tudja, hogy az ilyen ember egy semlegesített veszélyforrás, s így nagyobb eséllyel ruházzák föl. Remélhetőleg neked is komolyak a szándékaid, a nőkbe egyébként is ösztönösen beleivódott, hogy ne használtassák ki magukat a férfiakkal. Minderre a biztonság, a hűség és a legitimitás érdekében van szükség, mely a törzsi időkből ered, amikor egy nőnek szüksége volt egy férfira, aki segít neki a vadászatban, megvédi őt a vadaktól, s végső soron a túlélése érdekében is rá volt szorulva. Ha egy nő több férfival feküdt le, sok törvénytelen gyereke született, s ha férfi nélkül akart vigyázni mindannyiukra, nem tudott életben maradni.

Továbblépve a kapcsolatkialakításokra, ismertté KELLENE tenned a párkeresési szándékodat, de csak azután, mikor már mutatott néhány jelet neked, melyekből kitűnik, hogy érdeklődik irántad (kérdéseket tesz fel, a testbeszéde árulkodik, bókol neked, nevet, stb.)

Diszkvalifikátorok, első példa

A diszkvalifikátorok minden formában és méretben előfordulnak, némelyek erősebbek és játékosabbak a többinél. Az egyik csel, amit tehetsz, hogy játékosan rámutatsz az egyik srácra, aki „illene hozzá”. Ezt bármely helyzetben megteheted, amiben van a közelben egy másik srác, aki távol áll a lány típusától. Rosszindulatúnak tűnhet olykor, mikor egy olyan srácra mutatsz rá, aki elhízott, vagy ápolatlan. Általában szeretem az ilyen nagy motoros csávókat kiválasztani, vagy azokat az igazi tuskókat, akik a klubban ott izzadnak nagy aranylánccal a nyakukban és túl van zselézve a hajuk.

Alternatívaként választhatsz egy átlagos, normális kinézetű palit a lánynak, majd odamehetsz és bemutathatod neki. Őrültség? Nem. Az újonnan szerzett ismerkedési jártasságaiddal könnyedén folytathatod és uralhatod a beszélgetést, s te maradhatsz a vonzó srác a társaságban, még akkor is, ha új vetélytársakat mutatsz be.

Még, ha a srác rá is érez arra, hogy csak egy kicsit kell megerőltetnie magát, akkor is igen tanácstalanná fog válni, hacsak nem eleve ő is olyan, mint te, nem fogja tudni mibe is csöppent. Ha úgy érzed, túl sok pozitív hozzászólást tett hozzá a beszélgetéshez, mondhatsz csupán annyit hogy: „Na, ez jó beszélgetés volt, most viszont megyünk a tánctérre/barátainkhoz.”

A célod nem csupán annak megmutatása, hogy szembeszállsz a konkurenciával, hanem, hogy maga a versengés nem összeegyeztethető veled. Az esetek 90%-ában a srác annyira padlót fog attól, hogy ez a gyönyörű lány csak úgy az ölébe pottyant, hogy az agya le fog fagyni és a beszélgetés unalmassá és kínossá válik. Mindez tökéletes ellentéte lesz a te karizmatikus pezsgésednek.

Diszkvalifikátorok, második példa

Az egyik legerőteljesebb diszkvalifikátor, amire rábukkantam, okot adni a lánynak (összekötni valamivel, amit mondott, vagy tett), amiért nem lehettek együtt. Mi a haszna? Ez az ok egy pozitív dolog lesz, amit valamilyen okból kifolyólag túl jónak tartasz ahhoz, hogy a kapcsolatod része legyen.

Például egy nő lehet, megnevettet. Erre azt mondod: „Látod, ez az, amiért soha sem lehetnénk együtt. Rossz hatással vagy az emberekre. El tudnád képzelni kettőnket egy temetésen? Sosem működne, annyira nevetnénk egymás hülyeségein, hogy felébresztenénk a holtakat. Helyes vagy, de ez nem ér annyit, hogy feltámadjanak a zombik.”

Ez a szöveg elégséges mennyiségű közeledést és eltaszítást is magában foglal, s igazán megkavarja a nőt. Egyrészt azt mondod, nem lehettek együtt (mely csökkenti a védekező magatartásukat és segít, hogy a radar alatt maradj), miközben nagyon fontos pozitívumokat sorolsz fel. Számára mindez észrevétlen. Tartsd észben, hogy ha nem ismerhet ki, rejtélyes maradsz: egy nagyon vonzó jellemvonás.

Szó szerint bármit használhatsz diszkvalifikátornak, kezdve egy lány tiszteletlenségétől, egészen az érintéséig. Elmondod, miért nem működne köztetek a dolog, majd elképzeltetsz vele egy szituációt, amit túldramatizálsz. Pl.: „Sosem tudnánk együttműködni. Ki akarnék mozdulni és bulizni, s te pedig nem lennél képes engem hazafurikázni. Mások kocsijába tuszkolnál be minket.” Béna, de igen hatékony.

Emlékezz, hogy akkor használd a diszkvalifikátorokat, amikor úgy érzed, hogy a lány tudja, merre haladsz, vagy, ha több vonzalomra van szükséged. Ha viszont már teljesen oda van érted, csak lazíts, s készülj fel a továbbiakra.

Diszkvalifikátorok, mint az érdeklődésjelzéseid kiegyensúlyozói

TIPP: Alkalmazz rajta egy diszkvalifikátort, mikor megöleled őt. Ez lehet rövid egysoros szöveg, s nem olyan hosszú, mint az első. Pl.: ha a lány hajszíne barna, játékosan megjegyezheted, hogy: „Működne köztünk a dolog, de csak ha szőke lennél.”

Ez az általam használt leghatékonyabb diszkvalifikátor. Magában foglalja mind a szóbeli, s mind a fizikai érdeklődést és érdektelenséget is egyben. Szóban pozitív dolgot mondasz (húzás), majd mindezt diszkvalifikálod (negatívvá teszed), és az egész alatt végig átöleled őt (fizikai húzás/érdeklődés).

Tudom, hogy ez így leírva sok(k)nak, szinte kivitelezhetetlennek tűnik, ha még nincs tapasztalatod az ismerkedésbenben. Ha gyakorlatban, személyre szabott, életszerű példákon keresztül akarod megtanulni, hogyan diszkvalifikálhatod a lányt, hogy még erősebben vonzódjon hozzád, akkor ettől a lehetőségtől már csak egy kattintás választ! Kattints ide a részletekért!