Egészség és energia

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Az egészség az egyik legfontosabb dolog a vonzó életstílus kialakításában. Nem azt mondom, hogy fuss napi 20 km-t (bár szerintem jót tenne), de legyél egészséges. A testi egészséged kihat a lelki/érzelmi állapotodra is. Ha elhanyagolod a testedet, gyakran fogod önmagadat is elhanyagoltnak érezni.

Egészség és energia, mit tégy

Megjegyzem, ez a bejegyzés arról fog szólni, hogy eljátszom itt neked Schorbert Norbit, és elmondom, mit kéne változtatnod a testeden. Mit tegyél először? Járj el konditerembe! Nem tudom elég jól kiemelni. Férfi vagy, nézz is ki úgy, mint egy férfi. Emelj súlyokat, biciklizzél, fogyj le, erősödj meg! Ha vékony vagy, dolgozz keményen, hogy izmosabb legyél! Kezdj el sportolni valamit (pl. boksz, úszás, kosárlabda, foci, …). Válassz valamit, amit igazán élveznél, és így úgy teszel valamit az egészségedért, hogy az adott cselekvést élvezed is. Ezen kívül csapatjátékokban kiélheted a versenyszellemedet, és megpróbálhatod emelni a szociális státuszod. Ráadásul lesz egy új hobbid, aminek a keretein belül rengeteg embert ismerhetsz meg.

Azért egy dolgot szögezzünk le. Nem azt akarom, hogy ez izomállat legyél, és hogy akkora legyen a bicepszed, mint Marcsi néni disznójának a hasa. Egyszerűen csak legyél egészséges. A gyakorlatok normalizálják az anyagcserédet, és hosszú távon energikussá tesznek. Kiállást és magabiztos megjelenést kölcsönöznek neked. A bőröd egészségesebb lesz, sok helyzetben jobban fogsz teljesíteni, és ami a legfontosabb: Jobban fogod érezni magad a bőrödben. Csináld, ne tökölj!

Van még pár dolog, amit nem könnyű betartani. Étkezz egészségesen. Nem azt mondom, hogy egész életedben csak zöldséget egyél, senki nem várja el tőled. Nem kell folyton vega kajákon élned, kezdetnek az is megteszi, ha elhatározod, hogy egyáltalán nem eszel gyorséttermi kaját. Persze ha túlsúlyos vagy, érdemes elgondolkozni valami komolyabb diétán is. Szedj vitaminokat, táplálék kiegészítőket, így több energiád lesz elvégezni a feladatokat.

Egészség és energia, mit ne tégy

Ne dohányozz. A cigi szörnyű hatást gyakorolhat a testedre. Nézzük csak… Kb 5-7 percbe telik, hogy elszívj egy szál cigit. Mondjuk, hogy egy átlagos dohányos vagy, és napi 20 szálat szívsz el. Így naponta kb. 2,5 órát pazarolsz dohányzásra! Ráadásul a cigik egyre drágábbak lesznek. Még egy átlagos dohányos is havi 30 dobozzal elszív, ha egy doboz cigi 600 forint, akkor ez havi 18000 Ft kiesés. A fizetésed jelentős része cigire megy… És mindezt miért? Mit kapsz a cigitől? Én inkább így tenném fel a kérdést: Mit nyersz a nem dohányzással? Először is energiát. Másrészt sokkal nyugodtabb leszel. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy hosszú távon a nikotin stresszessé tesz. Aztán… Fehérebb fogakat, fehérebb körmöket, tisztább bőrt. Ja, és nem lesz mindig olyan szagod, mint egyha a szemetesből másztál volna ki. Rengeteg termék is segítségedre van a leszokásban, szóval ne gyártsad a kifogásokat, ugorj bele!

Inni ne igyál, vagy csak nagyon keveset, részben egészségi, részben pszichológiai okokból. Mikor rendszeresen jártam bárokba, szinte minden este részegre ittam magam. Hidd el, az alkohol nagyon durva változásokat okozott rajtam. Rajtad is fog, ha rendszeresség válik. Gyilkolja az agysejtjeidet, csökkenti a tesztoszteron-szintedet. Kinyírja a férfiasságodat! Persze az alkohol sokszor szociális „segítőként” léphet fel, szóval nem azt mondom, hogy egyáltalán ne igyál. De kérdezd meg magadtól, hogy muszáj ez neked? Alkohol nélkül nem tudsz leszólítani lányokat, és beszélgetni velük? Ha a válasz nem, akkor ha bulizol, igyál egy keveset, és legyen az a cél, hogy tisztán is ugyanígy tudj ismerkedni. Ne nézz hülyének, szeretem én a jó piákat…

Csak eljött az a pont, mikor pajzsként használtam az alkoholt, hogy megvédjem magam a sok visszautasítástól. Ez nem vezet jó útra, manapság már ritkán és keveset iszom. Annyit, hogy tudjam, mit beszélek, mit csinálok. Ugyanezt ajánlom neked.

Ha meg szeretnéd tapasztalni, hogyan tudsz úgy bulizni és gyönyörű nőkhöz odamenni, hogy egy korty alkohol sem segített hozzá plusz bátorsághoz, akkor kattints tovább!

Ahhoz, hogy egészséges és energiával telt légy, fontos, hogy a fejedben is rendet tégy. Nem tudod hol kezdd? ITT … olvass tovább…