Egy őrülten FUN este – 1. rész

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ma megosztom Veled a most szombat esti történteket, melyből sok hasznos tanácsot, tapasztalatot és technikát tanulhatsz!

Az este olyan éjfél körül kezdődött. Peti, West és én együtt indultunk útnak.

Mindenki egész héten nagyon keményen dolgozott..ezért funolni mentünk le, hogy kikapcsoljuk az agyunkat és lazítsunk..az elsődleges cél nem a csajozás volt.

Hozzá kell tenni a történethez, hogy én több személyes okból (igen, már csak 4 műtét és ténylegesen is nő leszek 🙂 nem igazán voltam a bulizáshoz megfelelő hangulatban…de a többiek tolták a wooo-t rendesen.

Alkoholt egyikünk sem fogyasztott.

Az első 1-2 órában West nagyon tolta..szinte nem volt olyan lány, aki ne lett volna oda érte, én inkább chilleltem meg funoltam Petivel meg pár lánnyal.

Különböző neveken futottunk aznap este, a én kedvencem az Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo volt…mely név minden lánynak mosolyt csalt az arcára.

Peti a terv szerint pedig a cousinomként Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo néven vált napi celebbé aznap az este.

Olyan 2 óra tájékán, mikor már azon gondolkoztam ásítások között, hogy hazamegyek aludni, megláttunk egy ülő társaságot, akik korábban elhajtottak minket valamilyen indokkal.

Peti mondta, hogy üljünk oda melléjük. Mondom cool..fun …. jött West papa is.

Leültünk a lányok mellé..akik azzal fogadtak minket, hogy „- ki mondta, hogy leülhetünk?!” Ignoráltuk az illetlen megnyilvánulásaikat, megfordítottok a helyzetet, hogy: „- ki mondta, hogy ők leülhetnek ide? „..és nyomtuk tovább a FUN-t.

Kezdtem átlépni a indifference thresholdot (aminek a jelentése röviden: A közömbösségi határérték, melyet ha átlépsz, akkor telibe fittyet hánysz mindenkinek a véleményére.).

Kipróbáltunk valami erősebbet, azzal folytattam, hogy először mozi aztán szeretkezés..vagy fordítva? Aztán jött a vedd el a szüzességem keret, majd pedig hogy fontolgatjuk, hogy beiratkozunk valami csajozós tanfolyamra, amire jött a szokásos teszt, hogy támogatják az ötletet:)

A történet végkimenetele szempontjából fontos, hogy mindkét lánynak egy pohár sör volt a kezében.

Addig fajult a dolog, hogy már egyre durvábbakat szóltunk be a lányoknak..persze a kultúráltság határán maradva.

Az egyik lány elkezdett minket funolva oltani..amire én betoltam neki az arcába a következő egyszerű, mégis sok mindent eláruló varázsszót: Fenooooommmmmm!

A reakció nem késett..a lány fogta a sörét és telibe leborította a nadrágom. Erre én fogtam a másik lány sörét..kikaptam a kezéből és izomból leöntöttem mindkettőjüket.

Erre a lány a maradék sörét végigöntötte rajtam, úgy, hogy a teljes pólóm meg a nadrágom fele is kapott egy jó adag hazai Sopronit.

Utálom a sört és annak szinte minden formáját, de ez az incidens nagyon felhúzta a hangulatom és a kedvem.

Még sosem öntöttek le piával szórakozóhelyen. Lehet, hogy eddig rosszul alkalmaztam a sört…és nem belsőleg hanem külsőleg kéne??? 🙂

A lényeg, hogy ezután volt egy kalandos félórám félmeztelenül a mosdóban, ahol összespanoltam a szórakozóhely felével,azzal a szöveggel, hogy én vagyok a buli sörös póló verseny fődíjának a nyertese.

Megszárítottam magam, majd pedig irány a party újra.

Mintha kicseréltek volna..annyira más lett a buli és a hangulatom.

Teljesen kikerültem a fejemből, elfeledkeztem a problémáimról..és átadtam magam ismét a FUN-nak.

Odamentünk nagyon sok lányhoz új, különböző megszólításokkal, melyekre atom jó reakciókat kaptunk…ezeket még később kifejtem.

A lányok elkezdtek nyílni..egyre több lány vett minket körül és kezdett beindulni az este.

És ekkor jutott eszembe, egy két évvel ezelőtti megszólítás…mely szinte MINDEN lányt megnyitott és mely annyira eredeti, hogy sok lány ismerősöm azóta emlegeti!

És ekkor csatlakozott hozzánk Gabesz is!

u.i: A sztorit folytatom még a héten képekkel és videókkal, mert a sörös sztorinak még nincs vége. Ha tetszett a történet, kérlek like-old és kommenteld itt alul. 🙂