Egyetlen hétvége és egy új élet

Pozitív külső-belső megerősítés: jó vagy!

Elérkeztünk az utolsó felvonáshoz. A vasárnap délutáni oktatás színhelye a Westend. Itt már nincs elmélet, nincs ” csak még egy kérdés”, nincs „adj még egy kis időt, hadd találjak ki valamit” kifogás. Odamegyünk, megszólítjuk, érdeklődünk, közös pontokat keresünk, kicsit cukkoljuk vagy elemezzük, kihez mi illik jobban, és a lány még magához se tud térni, a randi már szóba került, a nevét és a számát már megadta, és úgy néz ki, a randiig ő is sóvárogni fog.

Érdekel, mit gondol a tömeg?

Az utolsó nap is tudja még a korlátokat feszegetni. Nagyon jó példa erre, hogy van, aki éjjel sokkal inkább elemében érzi magát, míg nappal az a tévképzete, hogy ha megszólít egy idegen lányt, akkor mindenki őt fogja bámulni, minden körülötte lévő ember rá fog figyelni.

Pedig ha kicsit is megfigyeljük a mellettünk elhaladó embermasszát, akkor megállapíthatjuk, hogy kismillió fontosabb dolguk akad, mint hogy a Kovács Marcit kövessék figyelemmel tréning közben. Ezzel a félelemmel nem egyszerű megbirkózni, de a társak és az oktató segítségével sokkal könnyebben átlendül bárki a holtponton.

„Azért vannak a jó barátok…”

Amit személy szerint kiemelnék a oktatásból, az az lenne, hogy rettentően fontos, hogy ne egyedül állj neki a gyakorlásnak. Keríts magad mellé egy ismerőst, barátot, szomszédot és csináljátok közösen! Csak így lesz igazán hatékony. Persze ha egyelőre még nem találtál ilyen segítséget, akkor is csináld, ne az legyen a kifogásod, hogy csak egyedül tudnál menni, így nem csinálod! Sok ezer olyan srác van, akik semmit sem hajlandóak tenni azért, hogy valami változzon az életükben, csupán hitegetik magukat, halogatják a tetteket, s egy álomban ringatóznak. Majd holnap, majd legközelebb.

Miért nem vagy hajlandó változni?

Ezek az emberek élőhalottak, a megszokás, a kényelem és a biztonság határozza meg az életüket. Minden egyes dolog, tevékenység, ami ezen a komfort zónán kívül esik, veszélyes és ártalmas az életükre, ezért nagy ívben elkerülik. Te ne tartozz közéjük! Ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy akarod ezt csinálni, akkor már heti egy óra is óriási hatással lehet a mindennapjaidra és hozzáállásodra. Mire vársz még?

Ismerj meg hozzád hasonló jófej arcokat az intenzív ismerkedési tréningen… és együtt sokkal könnyebb lesz az oktatók vezénylete alatt megtalálni és meghódítani álmaid nőjét! Itt találod a részleteket!

Nem csak a nappali gyakorlásból akarod kihozni a maximumat, hanem a netes ismerkedésben is fejlődnél? Akkor a Pua Egyetem ismerkedési mesterprogram nem hiányozhat az arzenálodból! Spórolj meg magadnak feleslegesen szétküldött e-maileket… hogyan? Ennek a részleteit itt találod!