Egymillió évnyi eredmény nem tévedhet

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Komoly oka van a férfi sztereotípiának: szükség volt rá a túlélésért.

Egymillió évnyi eredmény nem tévedhet, a nőknek a vonzó férfi kell:

A férfiakat nem arra tervezték, hogy gyengék, visszahúzódók vagy félősek legyenek. Ha ilyenek lettek volna, hogy lett volna bátorságuk kimenni a vadonba, vadászni, hogy tudták volna elűzni a többi férfit? Azok a férfiak, akik nem tudtak vadászni vagy harcolni, nem voltak első osztályú férfiak. Alsóbbrendűek voltak, és kevésbé vonzóak a nők számára. Nem ők voltak az vonzó férfiak. Lehetetlen dolog annak (vagy az én szótáramban: A férfinak) lenni gyenge személyiség jegyekkel.

A történelem rögzítette, hogy sokszor a „legfelsőbb” hímek összeharácsolták a legvonzóbb nőstényeket, vagy a legtöbb nőt, saját maguknak. A többi hímnek küzdenie kellett azért, ami maradt, vagy kipusztultak. Nyilvánvalóan, a férfiaknak keményeknek kellett lenniük.

A nők a maszkulin férfiakhoz vonzódnak evolúciósan nagyon is logikus okok miatt. Legyél igazi férfi, és felejtsd el, hogy a férfiak és a nők „ugyanolyanok”. NEM vagyunk. Kövesd az ösvényt, ami helyes volt több mint egy millió évig.

A 21. században ez így néz ki és ha ezt a lehetőséget választod, te lehetsz az, aki elindítja a következő evolúciós ugrást a vonzó és hiteles férfiak kategóriájában. Részletekért kattint tovább!