Egymillió évnyi eredmény nem tévedhet

Komoly oka van a férfi sztereotípiának: szükség volt rá a túlélésért.

Egymillió évnyi eredmény nem tévedhet, a nőknek a vonzó férfi kell:

A férfiakat nem arra tervezték, hogy gyengék, visszahúzódók vagy félősek legyenek. Ha ilyenek lettek volna, hogy lett volna bátorságuk kimenni a vadonba, vadászni, hogy tudták volna elűzni a többi férfit? Azok a férfiak, akik nem tudtak vadászni vagy harcolni, nem voltak első osztályú férfiak. Alsóbbrendűek voltak, és kevésbé vonzóak a nők számára. Nem ők voltak az vonzó férfiak. Lehetetlen dolog annak (vagy az én szótáramban: A férfinak) lenni gyenge személyiség jegyekkel.

A történelem rögzítette, hogy sokszor a “legfelsőbb” hímek összeharácsolták a legvonzóbb nőstényeket, vagy a legtöbb nőt, saját maguknak. A többi hímnek küzdenie kellett azért, ami maradt, vagy kipusztultak. Nyilvánvalóan, a férfiaknak keményeknek kellett lenniük.

A nők a maszkulin férfiakhoz vonzódnak evolúciósan nagyon is logikus okok miatt. Legyél igazi férfi, és felejtsd el, hogy a férfiak és a nők “ugyanolyanok”. NEM vagyunk. Kövesd az ösvényt, ami helyes volt több mint egy millió évig.

A 21. században ez így néz ki és ha ezt a lehetőséget választod, te lehetsz az, aki elindítja a következő evolúciós ugrást a vonzó és hiteles férfiak kategóriájában. Részletekért kattint tovább!

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!