Csajozási Videó: A Legjobb Tanácsok, Hogy Meghódítsd álmaid Nőjét

Mitől éreznek vonzalmat a nők? Mivel szólítsd meg őket, hogy ne utasítsanak el? Mit mondj? Az ingyenes videómból megtudod!

KÉREM A VIDEÓT »»

Így tanulj meg sikeresen csajozni

Íme a titkos tudás és az összes módszer (rejtett kamerás videókon bemutatva), hogyan érd el hogy a nők vonzódjanak hozzá. Tudd meg, hogy, mikor mit mondj és hogyan szólíts le nőket bármerre is jársz! Ismerd meg a csajozás pontos technikáit, a női lélek rejtelmeit és hogy mely csajozási és csajozós tippek a jók és melyeket hanyagolj.
Videós útmutatóm segítségével Te is megtanulhatsz sikeresen csajozni és hódíthatod meg álmaid nőjét a legprofibb csajozási technikákkal!

KÉREM AZ ÚTMUTATÓT »»

Ingyenes csajozási tippek, hogy legyen neked is vonzó barátnőd

A HÓDÍTÁS ALAPJAI: MELYRŐL 10-BŐL 9 FÉRFI NEM TUD

BESTSELLER E-BOOK

Ha még új számodra a tudatos ismerkedés művészete, akkor ez a 200 oldalas e-könyv a tökéletes első lépés, hogy álmaid nőjét a karjaidban tudhasd. 

Ismerkedési tanácsadó vagyok 2007 óta

Az elmúlt 12 évben sok tízezer férfinak segítettem megtanulni, hogyan szólítsanak meg nőket (akár csajozós dumák nélkül is) és hogyan hódítsák meg életük nőjét!
Hírlevél feliratkozó
Év tapasztalat
Tréning és előadás
Személyes ügyfél

A csajozás titkai...

Csajozási tippek, hogy élvezet legyen az ismerkedés

Csajozás. Központi téma serdüléstől a párválasztáson át a kapuzárási pánikig és talán még azon is túl. Van, akinek megy csajozási tippek nélkül is, mert megvan hozzá a különleges adottsága, van, aki annyira retteg, hogy meg sem próbálja, mert elkönyvelte magának, hogy úgyis csak visszautasítják. Van, aki megpróbálja, de az első csalódás után remetének vonul, csak savanyodik sóváran, hogy neki miért nem jött össze.

Azonban vannak olyanok is, akik nagy erőkkel tanulmányozzák a csajozási tippek és tanácsok listáját, hogyan is lehet a nőkkel való ismerkedésben mindent elsöprő, biztos sikert aratni. Önsajnáltatás ellen csajozási tippek gyűjtése. Kutyaharapást szőrével. Hiszen senkit nem oltanak be születés előtt a csajozási sikeresség ellen, így hát ez is tanulható, fejleszthető. A legmegfelelőbb csajozási tippek alkalmazásával saját magad számára okozod a legnagyobb meglepetést.

A csajozási sikertelenség gyökerei

Manapság egyre többen küzdenek önértékelési problémákkal. Ezek a gondok leglátványosabban éppen a párkapcsolatot érintik: ismerkedési gátlások, csajozási nehézségek, potencizavar, hűtlenség, elköteleződéstől való félelem vagy éppen a kapcsolatfüggés pokla. A legtutibb csajozási tippek segíthetnek, ha megfelelelő alapra épülhetnek. És mi a legmegfelelelőbb alap, vagyis mi az első csajozási tipp, amivel kezdeni érdemes a tanulást és fejlődést? Az önfejlesztéssel. Egy határozott megjelenés, egy pozitív kisugárzás, egy olyan magatartás, amiből látszik, hogy saját értékemmel tisztában vagyok ne a gardrobe-ban lógó alkalmi viselet legyen, hanem a mindennapokhoz szervesen hozzátartozó része, mint egy zokni vagy alsónadrág.

Amit ma tanítunk, azt mind a saját bőrünkön tapasztaltuk. A csajozási közösség és a PUA.HU csajozási tippek hitelessége és sikere éppen abban rejlik, hogy olyan megélt, nem mindig kellemes tapasztalatok eredményeit fordítottuk pozitívba, amivel ma már változni akaró srácok könnyedén válhatnak vonzó férfivé, ha akarnak.

A csajozáshoz tanácsokra, tippekre van szükséged? 

A pua.hu oldalon nemcsak azokat a hatásos csajozós szövegeket vagy trükköket tudod meg, amelyek a csajozás technikai részét illetik. Azaz nemcsak arról fogsz tudni, hogy a nőket mivel lehet megnevettetni, elvárásaikból hogyan lehet őket kizökkenteni, hogy vonzalmat kelts, hanem megtanulhatsz számos olyan önbizalomnövelő technikát, vagy éppen a pozitív gondolkodási keret sarokköveit, amelyek biztosítják, hogy a csajozási tippeket ne csak ad hoc bedobd, hanem hitelesen alkalmazd is. Hogy egy csajozós szöveget ne csak elmondj, hanem meg is győzz vele lányokat.

Az igazán jó, kipróbált és élesben rengetegszer tesztelt csajozási tippek érintik az ismerkedéstől, a kapcsolat felvételétől, a beszélgetés kezdeményezésén, folytatásán és lezárásán keresztül az öltözködésedet is, sőt azt is, hogyan haladj tovább biztonsággal egy lánynál, hogyan keltsd fel a vonzalmát és ami még fontosabb: hogyan tartsd fenn szóban, tettben, gondolatban. És hogyan tudj olvasni a jelekből, hogy a megkezdett mederben legyen valami és még annál is több ebből a kapcsolatból.

Hol találkozhattál már velem?

KEZDD EL MOST AZ INGYENES ÚTMUTATÓNKKAL ««