Élethosszig tartó tanulás és önfejlesztés

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Tanulni és tanítani nemcsak nőkről, de magunkról is

Elérkeztünk az első három napos intenzív tréninghez júniusban. Méghozzá rögtön az első hétvégén! Péntek délután találkoztunk a srácokkal az Aréna Plázában. Négyen voltak és első ránézésre igencsak különböző emberekről volt szó. Megejtettük a szokásos bemutatkozó kört, majd elmeséltem nekik, hogy mi is várható a tréningen. Átvettük, hogy honnan hova juthatnak el a három nap során és ezért mit kell nekik is tenniük.

Ki ide belépsz, csak reménnyel számolhatsz…

Azt tudni kell, hogy ilyenkor egy 3 órás elméleti oktatással kezdünk, ami számba veszi a srácok tudását és kiigazítja bennük az esetleges hiányosságokat, tévhiteket. Végigvesszük a megszólítástól kezdve a korlátlan beszélgetésen át a vonzalomkeltésig a csábítás alapvető elemeit, néhány különleges technikával ötvözve. Beszélünk a női-férfi gondolkodás közti különbségekről, a célokról, illetve a legfontosabb PUA.HU alapszabályokról. Segítünk eligazodni a rengetegben és igyekszünk kézzelfoghatóvá tenni azt a rengeteg könyvbeli információt, amit már a jelentkezők innen-onnan magukhoz vettek, ám most kíváncsiak rá a gyakorlatban is.

100 % profit önmagadért

Fontos, hogy ez a 3 nap ne másról, mint rólatok szóljon, arról, hogy hogyan válj képessé felismerni a fejlődésed adott szakaszait! Általánosan elmondható, hogy a srácok nagy része sok mindent olvasott és halott, illetve Youtube videókon nevelkedett, de roppant kevesen próbálták ki ezeket az ismereteket élesben egy terepgyakorlaton. Nem véletlen, hogy a legfőbb gondok – ahogy ez nem volt másképp a mai alkalommal sem – az idegen nők megszólítása, a félelmek legyőzése, a vonzalomkeltés és a „mit mondjak neki” kezdetű kérdések köré összpontosultak.

A 3 óra elmúltával jóval oldottabbá vált a hangulat, sokkal kevésbé voltak feszültek a jelenlevők és a végére már mindenki komfortozott mindenkivel. Úgy érzem, sok mindent tanultunk és kíváncsian várom az esti gyakorlást!

Kíváncsi vagy arra, hogy Te mire lennél képes, de egyedül képtelen vagy rálépni a tettek mezejére, hogy gyönyörű nőkhöz menj oda? Ismerj meg a következő intenzív ismerkedési tréning hétvégén hozzád hasonló arcokat és tapasztald meg, hogy együtt mennyivel könnyebb az oktatók vezénylete alatt megtalálni és megismerni olyan nőket, akikkel eddig álmaidban sem mertél beszélni és akik között megtalálhatod azt az egyet, akire mindig is vágytál! ! A részleteket itt olvashatod! 

Ha nincs lehetőséged elvégezni a tréninget személyesen és még a III. PUA Konferenciáról is lemaradtál, de mégis szeretnéd tudni, hogyan beszélj, hogyan viselkedj, hogyan érints meg azt a nőt, aki megtetszett neked, akivel randizni akarsz, később akár egy kapcsolatot kezdeni, és hogyan bűvöld el őt a benned lappangó vonzó, értékes személyiségeddel, akkor most van más lehetőség a számodra! A részletekért kattints tovább!