Életstílus

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Élj olyan életet, amelyet megálmodsz magadnak, mert hosszú távon a nőket a személyiséged mellett az életstílusod fogja bevonzani!

A legtöbb természetükből fakadóan vonzó srác, akik a legvonzóbb lányokkal vannak körülvéve, nem csak a jófej és domináns személyiségük miatt, hanem a megfelelően kialakított életstílusuk miatt vonzanak be olyan sok lányt. Biztosan láttad az Amerikai Pite közül valamelyiket, ahol őrült nagy házibulikat tartanak nagyon sok csajjal. Képzeld el, hogy te vagy a házigazda és minden lány odajön hozzád, mert tudják, hogy te szervezted a bulit. Alakíts ki egy olyan szisztémát az életedben, mely generálja a jókedvet, a szórakozást, az élvezetet és ami automatikusan bevonzza a nőket az életedbe.

Olyan tanácsokat kapsz tőlünk, melyek segítségével nem csak az ismerkedésbenfogsz előretörni, hanem a karrieredben is. A munkatársaid még jobban fel fognak nézni rád, mivel te pontosan tudod, hogy mik a céljaid, amiket el is érsz egytől egyig.

Specifikusan kitaláljuk közösen a számodra értékes és érdekes új hobbikat, melyek segítésével egy vonzóbb férfivé válsz és közben új embereket ismersz meg nagyon sok tapasztalattal gazdagodva. Készen állsz? Megváltoztatod az életed? Szert teszel egy barátnőre és fejleszted az ismerkedési képességeid?

A vonzó férfi személyiség szerves része a vonzó életstílus

Kezdjük a sort közhelyekkel: minden ember egyedi, utánozhatatlan és megismételhetetlen. Értéket képvisel és jelenlétével hozzáad ahhoz a nagy egészhez, amibe születésekor belecsöppent. Közhely ide vagy oda, nézzünk tükörbe és vizsgáljuk meg a saját életstílusunkat!

Életstílusból sugárzó vonzerő

Tényleg egyedi, eredeti, kielégítő és változatos annyira, hogy saját magaddal elhitesd, hogy értékes vagy? Ugye, problémás. A vonzalomkeltés alapja viszont éppen ez. Az, hogy az életstílusod mennyire vonzó, mennyire kelti fel az érdeklődést, a kíváncsiságot a másik emberben. És ezt most attól függetlenül nézzük, hogy párt szeretnénk találni vagy társadalmi presztízst akarunk magunknak szerezni. És pontosan ez az, amit megtanulhatsz az intenzív tréningen.

Az életstílus ugyanis tükröz egyfajta értékrendet, gondolkodásmódot és azt is, hogy mennyire vagy tudatában önmagadnak. Mennyire vagy igényes saját magaddal kapcsolatban? Mennyire értékeled a saját mindennapjaidat és életedet?

Példa és antipélda – életstílusok

Nézzünk egy példát az életstílusra: reggel csörög az óra, 40 perc szundi, cigi, kávé, késésben felöltözöl, cigi, dugóban idegeskedsz a munkahelyre menet, cigi, kávé, stresszel a főnök, cigi, cigi, indulsz haza, kínai gyorsétterem, cigi, tévé-internet bekapcsol, pizzarendelés, fürdés, lefekvés. Erre az életstílusra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy vonzalomkeltő.

Mi minden kerülhet azonban bele akkor, ha vonzó férfivá akarsz válni? Nem kell milliókra vagy luxusautókra és kigyűrt modell testre gondolni ahhoz, hogy életstílusodon gyökeres változást tapasztalj Te magad is és ez feltűnjön a környezetednek is. Sportolsz? Van hobbid? Szoktál kultúrsznob programokra járni? Olvasol kulturális vagy tudományos szaklapokat? Szeretsz kirándulni? Szeretsz élni benne a városban? Elkötelezett pénteki-szombati partyarc vagy? Van amiért tudsz rajongani, lelkesedni? Bármi, amiről szívesen beszélsz akár 10 percig is megszakítás nélkül? Zenélsz?

Fejleszd magad, építsd fel vonzó életstílusodat!

Ezeknek nem kell mind belekerülni az életedbe, illetve van még millió és egy olyan lehetőség, amit megragadva változtathatsz életstílusodon és ezzel együtt életminőségeden. Az pedig, ha magadra időt fordítasz csak hozzásegít ahhoz, hogy sokkal szociálisabb légy a társas kapcsolatokban.

Hogy miért? Érdekes az életed, érdeklődni fognak irántad. Ezzel magabiztosabban jelenhetsz meg társaságban. Találkozhatsz olyan emberekkel, akik hasonló életstílussal és értékrenddel, na meg érdeklődési körrel bírnak: varázsütésre lesznek barátaid.

Ha magadra nézel és megkérdezed, miért nincs még mindig barátnőd, akkor első körben nem a barátnőtalálás módszertanát kell elsajátítani, hanem először komoly önvizsgálatot kell tartani. Meg kell alapozni azt az életet, amibe már “tettestársként” helyet nyerhet egy számodra vonzó nő.

Mi a vonzó férfiak gondolkodási kerete?

“Én elég értékes vagyok, egy olyan férfi, aki mellett bármelyik nő szívesen leélni az életét, egy olyan nő, akit én is érdemesnek találok arra, hogy udvaroljak neki.” Ha az életstílusodat magabiztosan fel tudod vállalni, akkor az önértéktudatod is emelkedni fog: elhiszed, hogy értékes vagy.

Akik már elvégeztek egy intenzív tréninget, azok biztosíthatnak arról, hogy gyökeres a változás. A lépés apró, a következmények leírhatatlanul pozitívak. Ne halogasd megtenni ezt az első lépést, hogy jelentkezel és segítesz magadon!