Előjáték

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha már néhány ruhadarabtól megszabadultatok, és mindketten az ágyon/díványon/fürdőszoba padlón (vagy bárhol, ahol tervezed csinálni a dolgot) vagytok, elkezdődött az előjáték.

Előjáték, ne siesd el

Sajnos a legtöbbünk szereti kihagyni/siettetni az előjátékot, mert hihetetlenül szeretnénk a saját vágyainkat kielégíteni. Pedig minél több az előjáték, annál izgatottabb lesz a csaj, annál jobban fogja érezni magát szerelmeskedés közben, és annál valószínűbb, hogy újból találkozni fogtok. Kezdetnek a legjobb, ha elkezded masszírozni és nyalni a melleit. Néhány lány szereti, ha lágyan megharapdálod őket, de vigyázz, mert nem minden lány szereti ezt. Innentől az ujjaid nyilván lefele kell hogy haladjanak. Ha szeretnéd orálisan kielégíteni a lányt, itt az ideje. Ha jó vagy benne, hihetetlenül felhúzod, és könyörögni fognak, hogy feküdj le velük.

A legfontosabb az előjátékban is az, hogy a csaj ne érezze úgy, hogy siettetik, ne érezze úgy, hogy ideges vagy, hogy mikor léphettek már tovább, mert ez neki elrontja az egész örömét. A lányok imádják, ha húzzák őket. Például ujjazásnál ne egyből dugd bele az ujjad, hanem először csak lágyan érintsd meg egy pár másodpercre, és ha ezt jól csinálod, akkor jobban fogja akarni veled a szerelmeskedéset, mint bármikor addig a pillanatig. Ahelyett, hogy egyből elkezdenéd kinyalni, kezdj el a köldökétől haladni, egyre lassabban. Ha ezeket jól alkalmazod, a csaj fog könyörögni, hogy feküdj le vele.

Nyújts tovább a pillanatot és érintsd meg a nőt a legtitkosabb, legérzékibb pontokon, hogy a vágy elhatalmasodjon rajta! Hol és hogyan érintheted meg a nőt erotikusan? A részleteket itt olvashatod…

Ha lehetőséget akarsz adni magadnak, hogy egy kis előjáték már a szórakozóhelyen is legyen, de nem tudod, hogyan kerülj közel a legbevállalósabb nőszemélyekhez, akkor érdemes tovább olvasnod, hogyan fejlődhetsz az éjszakai csajozásban!