Érd el, hogy a lány szedjen fel téged

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

 

Sokszor kérdezik tőlem, hogyan lehet egy nővel ismerkedni munkahelyen, vagy olyan más helyen, ahol helytelen lenne „ráhajtani”. Olyan helyzetekben, ahol nem szeretnénk „hírnevet” szerezni, sokkal jobb, ha egy kevésbé direkt utat választunk. A tanácsaimmal és óvatos flörtöléssel el tudjuk érni, hogy a nő szedjen fel minket. Flörtölésként különösen szemkontaktust fogunk használni, és hamis akadályokat állítunk, amivel elérjük, hogy a nő lépjen elsőnek.

Ebben a helyzetben visszafogott érdeklődést mutatunk. Ez nem csak egy nagyszerű módja annak, hogy a nő vonzódjon hozzád, de ugyanakkor egy jó lehetőséget biztosít egy mókaflörtre. A következőt kell gondoljad: „Tetszik amit látok, de TÉNYLEG megfelelsz az elvárásaimank?”. Tanuld meg ezt a gondolkodást, és gyakorold, mikor legközelebb beszélsz egy nővel. Garantálom, hogy a nők egy kicsit elfogadóbban fognak reagálni. Meg akarnak majd felelni az elvárásaidnak.

Útmutató a szemezéshez

A jó flörthöz elengedhetetlen a szemezés tökélyre fejlesztése. Itt egy útmutató a szemkontakt flörtöléshez:

  1. Mikor egy nő pozitív veled, vagy vibrálás van köztetek, tarts erős szemkontaktot. Így megjutalmazod, és ő még inkább a kedvedben akar járni.
  2. Ahogy a dolgok előre haladnak, és kettesben vagy vele, alkalmazd a 70/30 szabályt. E szerint a vele töltött idő 70 %-ában tartsd vele a szemkontaktot, és 30%-ban pedig ne. Ez beállítja azt az állapotot, mikor a nő kényelmesen érzni magát veled, és készen áll az ismerkedésre.
  3. Ha mondasz valami poénosat, akkor jobb, ha nem keresed a szemkontaktust. Így nem tűnhet úgy, mintha érdekelne mások véleménye a humorodról.
  4. Ha fizikálisan érintkezel, ne nézz oda, ahol megfogod, mivel így jelzed neki, hogy nem vársz az engedélyére ilyenkor.
  5. Ha először beszélsz egy társasággal, a társaság minden férfi és női tagjára ugyanannyit nézzél. A lényeg, hogy a nők is bekapcsolódjanak a beszélgetésbe, de ugyanakkor a te érdeklődési szinted legyen visszafogott. (ezzel hatástalanítod a férfiakat, mivel azt mutatod, hogy nem vagy veszélyes)
  6. Ne próbáld elérni szemkontaktal, hogy egy nő tartsa veled azt. A nőknek kell többet próbálkozniuk a szemkontaktus kialakításával, nem pedig neked. Hogy ez hatásos legyen, ne fókuszálj rá túlságosan, emlékezz, ez flörtölés, ami szórakozás.

A hamis akadály

Amint a visszafogott érdeklődést sikerrel alkalmazod, és jól flörtölsz, kialakul közted és a nő között a vibrálás. Ezen a ponton felállítunk a nőnek egy hamis akadályt, hogy legyen valami, amit leküzdhessen.

Pár példa a hamis akadályra. Az egyik barátom egy DJ, és sok melója van partikban, ahol hemzsegnek a szép nők, de ő nem akar amatőr lenni. Ki tudja fejezni az érdeklődését egy felelősségtteljes módon, ha azt mondja: „Hey, tetszel, de érzem, hogy bajba fogsz sodorni. Én nem szórakozni jöttem ide.”

Vagy ha egy vonzó nő egy kéréssel fordul hozzá: „először azt gondoltam, hogy aranyos vagy, de most arra kérsz, hogy játszam be ezt a számot!” Még egyszer, ez flörtölés, és játékosnak kell lennie.

Egy általánosabb szituációban azt mondhatod: „Tudod, milyen imádni való vagy! Még jó, hogy munkatársak vagyunk, különben még mindenféle baja kerülnénk.” ezek után dőlj hátra, és nézd ahogy kitalálja, hogyan kerüljetek bele valami bajba.

Emlékezz, ezek hamis akadályok, és ahhoz, hogy működhessenek, először el kell érjed, hogy a nő érdeklődjön irántad a flörtöléseden keresztül. Ha egy nő eléggé érdeklődik, akkor a hamis akadályok megadják neki azt a löketet, ami motiválja abban, hogy megtegye az első lépést.

Tehát a kulcs az, hogy érd el flörtöléssel, hogy érdeklődjön és kialakuljon egy játékos vibráció, majd pedig játékosan dobd be a hamis akadályt. Meg fogsz lepődni, valójában mennyire könnyű is ez. Ezt megtapasztalni akár már a következő hétvégén is meg tudod! Egy nap alatt több nőt szólíthatsz meg, mint talán eddigi életed során összesen! Informálódj, jelentkezz, mert a helyek rohamosan telnek!

Ha csak néhány jó csajozós duma és módszer kell a tarsolyodba, válogass kedvedre, mert most megtanulhatsz mindent! Kis gyakorlás után akár már taníthatod is a haveroknak a flörtölést!