Érdektelenségek I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ennek az elgondolásnak az alapja egyszerű pszichológia: kelts örömöt, s aztán mutasd meg, hogy megvan benned az erő arra, hogy mindezt elengedd. Izgatottnak és érdeklődőnek kell lennie a lánynak, majd mikor ennek a tetőpontján van, el kell venned tőle ezt. Egyedül ezzel nem fogsz nagyon meggyőző eredményeket elérni, mint az időzítés segítségével, így segítek neked alkalmazni ezt az elméletet az ismerkedés három legkritikusabb pontján, hogy növeld az erejét.

Érdektelenségek, a telefonon:

A legtöbb beszélgetésben van egy olyan pont, amikor mindkét fél őszintén érdeklődik a beszélgetés iránt (a társasági horogpont) és ösztönözve érzik magukat, hogy folytassák a társalgást a másik féllel. Mikor a másik fél olyasmiket mond, hogy: „Ó Istenem, pontosan tudom, hogyan érted stb.” Vagy amikor kérdezel tőle valamit, amire igazán akar válaszolni pl.: „Szóval, mesélj nekem többet arról, hogy hogyan kaptad meg az előléptetésedet.” – tudod, hogy elérted a társalgási horogpontot.

Felmérheted mennyire érdeklődő, vagy izgatott, bármikor, amikor a hangja hangosabb lesz, magasabb, vagy gyorsabb. Ezen a ponton, talán épp egy történet közepén azt fogod mondani, hogy menned kell, mert vagy másik hívásod van, vagy kész a vacsora, vagy csak egyszerűen azt mondod: „valami közbejött” – hadd találgassanak.

Ez a szabály ugyancsak vonatkozik a szöveges üzengetésekre is, bár ebben az esetben úgy fejezed be a dolgot, hogy nem válaszolsz. A szöveges üzenet igen hatékony eszköz, bár csak flörtölős célokra használd. Szöveges üzenetet használni az első hívás helyett, vagy megállapodások megkötésére olyan fényt vet rád, mint aki túl félénk egy megfelelő beszélgetés lebonyolítására.

Érdektelenségek, a randin:

Ha játékos vagy, várd meg, amíg ezt viszonozzák, érdeklődj, és aztán el is sétálhatsz. Csak egyszer kétszer csináld ezt, hogy ne tűnjön nyilvánvalónak, vagy ne érezze a nő azt, hogy elutasították. Egy példa lehetne erre, amikor egy kis játékot játszol vele, különösen, ha az egyikük fiatal, s ti hüvelykujj szkandereztek, amikor elkezdik viszonozni feléd a dolgokat és látszik, hogy remekül szórakoznak, akkor mindennek a csúcspontján hagyd abba, amit épp csinálsz. Vagy húzd el a lányt s mondd neki mosolyogva, hogy: „Ah csak ennyi telik tőled? – vagy – Pff nem vagy vicces!” A játékosan előadott gyerekes humort mindig nagyra értékelik.

További vicces és pimasz beszólásért és pofátlanul vonzalomkeltő megszólításötletért kattints tovább!

A cikk következő részét itt találod: Érdektelenségek II.