Érdektelenségek II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Érdektelenségek, a hálóban:

Talán ez a legerősebb taktika, amit használhatsz. Egyszerűnek hangzik, az eredményeket tekintve pedig őrülten hatékony. Mikor már odáig eljutottatok, és előjátékba kezdesz a lánnyal, s minden a szeretkezés irányába mutat, izgalomba kell hoznod őt. Mivel ez nem a playboy fórum, ezért nem megyek bele annak részleteibe, hogy hogyan csináld ezt testileg, de biztos vagyok benne, hogy használni tudod a képzelőerődet (s használtad a múltban is). Mikor úgy néz ki, hogy ráhangolódott a lány (bármilyen előjátékra, vagy flörtre), szállj ki és mondd:

Te: Túl gyorsan haladunk.

Lány: (Sosem hallva ilyet még egy férfi szájából) – Umm… igen?

Te: Igazán szeretnék maradni, de megígértem magamnak, hogy nem fogok lefeküdni a 4./5./6. randiig.

Lány: Nem mondod komolyan.

Te: Komolyan beszélek, szeretek időt szánni a dolgokra.

Egyetlen férfi sem tette ezt még vele, s te pedig otthagyod őt hihetetlen szerelmeskedésuális feszültséggel. Ha ez az utolsó érzelem, amit hátrahagysz, amikor elmész, akkor ezt fogja hozzád kötni a nő a következő alkalmakkor is, amikor találkoztok, még akkor is, mikor már nem rejtegeted előle, hogy te is szeretnéd.

Érdektelenségek, a végső ellenállás kezelésére

Ha helyesen csinálod ezt, úgy értem, ha akkor hagyod ott a lányt, amikor ő a leginkább be van indulva, akkor ez az utolsó érzelem benne marad, s kitart a további napokban, amíg újra nem találkozik veled. Így nagyobb az esélyed arra, hogy amikor már tényleg elérkezettnek látod az idejét, perceken belül lefeküdjetek egymással (feltételezve, hogy a megfelelő helyszínen vagytok erre).

Talán azt kérdezed: „Miért ne élhetnék a szeretketés lehetőségével az első adandó alkalommal?” A válasz egyszerű: a legtöbb nő az előjáték során, s mikor éppen a szeretkezésrere kerülne a sor, elbizonytalanodik és védekezni kezd, különben könnyűvérűnek érezné magát. Még, ha tudnál is tenni valamit azért, hogy csillapítsd ezt az érzést, sokkal könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ez a technika hosszú távú előnyökkel is jár.

A barátnőddé változtathatod a lányt, sokkal könnyebben, mintha belemennél egy egy éjszakás kalandba és innen próbálnál meg továbblépni. A nők gyakran olcsónak, értéktelennek fogják érezni magukat, ha túl gyorsan haladsz. Előbb gondolkodnak az érzelmeik által, mint a logikai agyukkal, s előbb fognak a szívükre hallgatni, mint az eszükre.

Talán rövid ideig tartó izgalomban lesz részük, de ha egyszer ez elillan, a tudatuk elkezdi megfékezni őket. Kialakul bennük az utólagos bűntudat, s már a gondolatodtól is rosszul lesznek, nem azért, mert bármi rosszat tettél, hanem főként azért, mert egy hirtelen döntésre emlékezteted őket, amiről úgy érzik nem kellett volna megtenniük.

Ez a módszer lehetővé teszi a számodra, hogy szinte elejét vedd a kifogásainak. Most már látja, hogy erkölcsös ember vagy, ami nem csak nagyobb szimpátiát kelt a nőben, de maga a sokk is csillapítja a félelmeit afelől, hogy olcsó nőnek tekintsék őt, vagy, hogy annak érezze magát. A nők tudják, hogy mindig nagyobb szerelmeskedésuális hatalommal fognak rendelkezni nálad, mivel ők az erősebb nem, ha a szerelmeskedésuális irányításról van szó. Itt viszont te megfordítod a szerelmeskedésuális hatalmat, te vagy az egyetlen, aki felelősséget vállal az olcsóság érzésével, vagy az utólagos bűntudattal kapcsolatban, mivel azt mutatod ki, hogy az ezzel a döntéssel járó teher, már nem csupán az ő vállait nyomja.

Érdektelenségek, a felelősség megosztásának jelzésére

Emlékezz arra, hogy a szeretkezés kiváltása nagy dolog lehet, s ha mindent átengedsz a nőnek, akkor ez érzékelhetően növeli a kettőtök által végzett dolgok súlyát. Nagy döntésnek tűnik, amit át kell gondolni, ami nagy kockázatot jelent a számodra. Hagyományosan a szeretkezéssel kapcsolatos erkölcsi terhek mindegyikét a nők alakították ki. Ha azt közlöd a nővel, hogy te ugyanezek szerint jársz el, úgy fogja érezni, hogy a felelősség megoszlik kettőtök között. Mindez lehetővé teszi, hogy még elnézőbb legyen saját magával szemben.

Talán hihetetlennek tűnik számodra, hogy a férfiaknak ilyen elgondolásaik legyenek, de hadd mondjam el neked, hogy gyakran ott vannak, csak nem váltódnak ki. Azok a férfiak, akik hosszú távú kapcsolatra vágynak, és többet akarnak puszta egy éjszakás kalandnál, gyakran éreznek ugyanígy, még néha hangot is adnak ennek, amint érzik, hogy el kéne fogadniuk az ajánlatot, amíg az áll. Még egyszer a vártnál ellentétesen cselekedni (kontraintuitívan), sokkal mélyrehatóbb hatással bír.

Mutasd meg, hogy különbözöl minden más férfitől, akik csak egy éjszakás kalandot akarnak a nőktől. Már nem vagy többé az az átlagos fickó, akkor meg miért ismerkednél átlagosan?

Fontos: ha egy nő megkérdezi, hogy mik a szándékaid a jövőre nézve kettőtökkel kapcsolatban, sose hazudj. Nem csak ezért, mert hazudni nem lenne etikus, hanem, mert rá fog jönni, hogyha olyan srác vagy, aki még nem gondolja komolyan. Jobban fog tisztelni, ha az igazat mondod, mintha megpróbálnád azt elfedni, s hidd el, amikor nagyon k0vánod őt, sosem leszel meggyőző. Ha egy válasz, vagy egy helyzet, túl tökéletesnek tűnik, akkor az vészharangokat kongat meg a nő fejében. Jobb átmenetileg rossz oldalra kerülni azért, hogy a szavaid hitelt érdemlőek legyenek.

Ha viszont a párkeresés kerül terítékre, akkor van néhány olyan módszer, amivel garantáltan kegyeibe fogad a nő! Nézd meg és próbáld ki a 3 napos Intenzív Gyakoralti Tréningünket! A 3 napos Intenzív Gyakorlati Tréningre jelentkezni itt tudsz!

A cikk előző részét itt találod: Érdektelenségek I.