Érintkezés

Ha kétségek közt vagy, mindig kövesd a következő szabályt: érintsd meg a randi legelején, és a vége felé is. Két dolog miatt jó ez. Az egyik az, hogy ha korán megérinted, akkor egyfajta komfortot teremtesz kettőtök közt, és nem fogja zavarni, ha esetleg később is érintkeztek. A másik ok pszichológiai. Azok az emberek, akik beszéd közben hozzáérnek a másikhoz, nagyobb dominanciát sugároznak, és jobban tisztelik őket a többiek. Tudományos kutatások igazolják, hogy azokról az emberekről pozitívabb az első benyomás, akik megérintik a beszélgetőpartnereiket. Ne nyomd erősen, és ne tartsd sokáig, csak érj hozzá magabiztosan és lágyan.

Érintkezés, a hogyan

Hogy érintsd meg a lányt? Lágyan érintsd őt meg, a karján, valahol a könyöke körül. Később az érintés automatikussá kell váljon. Miközben beszéltek, arra kell használnod, hogy kiemelj néhány pillanatot a számára. Például ha mondasz egy hatalmas poént, és elkezd nevetni, akkor érintsd meg a vállánál, és biztos lehetsz benne, hogy így emlékezetesebb marad számára a pillanat. Ragadj meg minden lehetőséget az érintkezésre. Adjatok egymásnak pacsit, játsszatok parasztnintendót, piros pacsit, fogd meg az ujjait, ha fura alakúak, beszéljetek arról, stb, stb…

Minél előrébb haladtok, annál személyesebb, mélyebb tartalmú érintéseket kell alkalmaznod. Eleinte csak néha megérinted a kezét, aztán néha ráteszed a kezed a vállára, aztán megfogod a kezét, és ahogy egyre jobban közeledtek egymáshoz, átkarolod őt.

A párkeresés lépéseiről és az érintések jelentőségéről bővebben »itt« tanulhatsz.

Mindezt a következő hétvégén ki is próbálhatod úgy, hogy végig van melletted egy tapasztalt szakértő, aki mint haver felhívja a figyelmedet arra, amit egyedül garantáltan elrontanál. (A férfiak 87%-a el is rontja és nem próbálkozik újra!)