Érzelmi utak

Általános szabály, hogy mindig kövesd az érzelmi utakat/szálakat/lehetőségeket egy beszélgetés folyamán. Különféle emberek különféle dolgokat mondanak, de végső soron egy beszélgetés változatos alternatívákat fog kínálni számodra. Próbálj meg azzal a személlyel tartani, aki érzelmileg a legjobban van benne a beszélgetésben. Ha nem akarsz azon agyalni, hogy melyik téma szolgáltatja a legtöbb érzelmet, használj érzelmi utakat.

A 3 Napos Intenzív Csajozási Tréningen „egymást követő érzelmi témákat” használunk támaszként a tanfolyamaikon, hogy nyomatékosítsuk ennek a fontosságát. Ez a rész messze a legfontosabb dolog, amit valaha is hallani fogsz a szimpátia kiépítésével és az érdekes beszélgetések fenntartásával kapcsolatban..

Az Érzelmi Utak mögött meghúzódó logikai alapról volt szó korábban a „Húzd meg ereszd meg” részben, s érzelmi hullámvasútként utaltunk rá. Azok a férfiak, akik elbuknak az érzelmi kommunikáció terén, vagy unalmasnak lesznek titulálva, vagy csak barátként tekintenek rájuk azok a nők, akiket el próbálnak csábítani. Meghiúsul, hogy egy olyan szintet érjenek el a kommunikációjukban, amely fellobbantaná az érdeklődést a nőkben. Érzelmesen beszélni éppoly fontos, mint a víz megléte egy medencében. Lehet medencéd, de ha elmulasztod feltölteni vízzel, akkor nem tudsz beleugrálni, s unalmassá válik az egész. Ha félig töltöd tele vízzel, akkor lehet némi szórakozásban részed, de ha folytatod a töltést egészen a medence széléig, onnantól bármit megtehetsz, a mélybe való merüléstől kezdve a hátúszásig, és a mély vízbe pisálásig.

Minél több érzelemmel töltöd fel a lányt, annál több válaszlehetőséged lesz. Ha úszni akarsz menni, akkor először víznek kell lennie.

Érzelmi utak, lássunk egy példát:

Egy bárban vagy, épp rendeltél egy italt, s beszélgetni kezdesz Anitával, a röntgenorvosnővel, aki az út túloldalán dolgozik. Megkérdezi milyen volt a napod. Te pedig a következő lehetőségek közül választhatsz:

1. OPCIÓ

Te: Köszönöm, jó volt.

Ő: Ó, az jó… viszlát.

2. OPCIÓ

Te: Elég hosszú

Ő: Ja, tudom milyen érzés… szia.

3. OPCIÓ

Te: Csak a szokásos

Ő: Klassz…

4. OPCIÓ

Te: Igazán jól telt

Ő: Klassz, miért?

Te: Öö… nem vagyok benne biztos, de úgy vélem azért, mert korán elmentem.

Ő: Általában korán ’mész el’?

Te: Várj… nem, nem úgy értettem… már megint rosszra gondolsz…

Ő: Haha…

5. OPCIÓ

Te: Elképesztő, tudod te milyen, amikor épphogy felébredsz reggel és érzed a motivációt? Ma én ezt éreztem, ami olyan ritka a számomra, mert általában úgy tekintek a munkára, ami egyre csak elhúzódik jobbaaannn és joooobbbbaannn.

Ő: Évek óta nem volt ilyen érzésem, talán mert irtózok munkába menni.

Te: Nincs is rosszabb annál, mint ha nem imádod a munkádat, csak akkor lehetsz elégedett egy darabig, amikor a fizetésed jön meg, ez a motiváció, míg el nem költöd két nap alatt.

Ő: Szörnyű gondban vagyok a megtakarítás terén, ismerem az érzést.

Érzelmi utak, példa magyarázat:

Nyilvánvalóan az utolsó előtti és az utolsó opció a legsikeresebb.

Te:

Nem szabványos választ adtál („Elképesztő”); vonzó kifejezéseket használtál (te, én, érzed, éreztem);  elnyújtottad a szavaidat a nyomatékosításuk végett;  nyílt voltál (nincs is rosszabb annál, mint ha nem imádod a munkádat);  érzelmes szavakat használtatok (irtózok, imádod, elégedett, motiváció);  ezeket érzelmes utak követték (irtóztató munka –> a motiváció hiánya).

Az eredmény?

A lány érzelmileg le lett foglalva, érdekesnek talált téged, s te pedig lefektetted a vonzalom alapjait.

Ez csalhatatlan dolog és egyike a legfontosabb technikáknak ezen az oldalon.

Használd hát. Erre alkalmad lesz a következő 3 napos Intenzív Ismerkedési Tréningen! Le ne maradj!