Fokozatos előrehaladás

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Fokozatos előrehaladás

ÍRTA: MEX

Folyamatosan haladnod kell az érintésekkel, azaz mindig egy újabb szintet elérni a lánynál. Ez mit jelent? Hogy elkezded a megszólításnál… majd megérinted, először pl. a vállát, majd a kezét (pacsi), majd mindkét kezét megfogod, kezét a térdedre rakod és megnézed, hogy ott hagyja-e, öledbe ül, megcsókolod és így tovább.

Ez lehet még, egy helyszínváltás is (elhívod randira) stb.

Minden lépés egy újabb szint. Ha leragadsz egynél, akkor a lány azt fogja gondolni, hogy vagy félsz és nem vagy elég bátor és magabiztos, hogy továbblépj – vagy pedig, hogy csak barátkozni akarsz vele.

Ezért fontos, hogy folyamatosan haladj. Ez egyben egy teszt is a részedről, hogy megtudd, hányadán állsz a lánynál, azaz hogy mi az ‘állás’ a játékban.

Ha a lány nem fogja meg a kezed, nem engedi a csókot, nem megy el veled stb. az azt jelenti, hogy még azt a szintet nem érted el. Több oka lehet ennek.

  1. Nincs elég vonzalom köztetek. Nem volt elég cukkolás, nem mutattál magadról elég értéket.
  2. Nem volt elég érintés előtte. Pl. egy csók előtt célszerű már sokszor megérinteni. Ez lehet: pacsi, hüvelykujj-birkózás, pirospacsi, kézfogás, tenyérelemzés stb.
  3. Nincs elég komfort. Nem bízik meg benned annyira, hogy pl. elmenjen veled a bár másik részébe.
  4. Nem akarja otthagyni a barátnőjét, vagy nem akar előttük ‘könnyen megszerezhetőnek’ tűnni. Ezért kell megnyerned a barátait is és a segítőtársad szerepe is fontos sok esetben, hogy félre tudd vonni a társaságból a lányt, azaz el tudd különíteni a barátaitól és kicsit kettesben legyetek.

Mikor tovább szeretnél lépni, és negatívan reagál a lány, akkor úgy teszel mintha nem hallottad volna, és a szituációtól függően építesz több vonzalmat/komfortot-bizalmat/értéket, megnevetteted, azaz az emocionális/érzelmi agyféltekéhez beszélsz és 5-10 perc múlva újra próbálkozol.

Ezt addig csinálod amíg el nem éred a következő szintet… majd pedig így tovább folytatod.