Felismerni sosincs késő

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mi történik akkor, ha 30 évesen rájössz…

… hogy az eddigi életed, bár sok tekintetben jó és kielégítő, mégsem érzed úgy, hogy teljes mértékben elégedett tudnál lenni vele?

Lehet, hogy úgy érzed, hiába voltak barátnőid, egy-egy több évig tartó kapcsolatod, most mégis megrekedtél, mert idáig kizárólag szociális körből (értsd: baráti társaság, ismerősök, ismerősök ismerőse) ismerkedtél, s azt szinte teljesen kimerítetted. Benned a vágy, hogy idegen nőkkel ismerkedj, beszélgess, flörtölj, végre megtalád az igazit, és mindezt úgy, hogy nem érzel semmiféle félelmet, gátló erőt vagy korlátot. 

De mégis tele vagy kétségekkel, kishitűséggel, mert ilyesmit bizony jó rég nem csináltál már és ami egykor pofon egyszerűnek tűnt, az most jóval nagyobb feladatnak ígérkezik. Tulajdonképp fogalmad sincs, hogy ezt az éjszakában hogy éred el pia nélkül, azt meg hogy nappal megszólíts egy gyönyörű nőt a barátnői által sem zavartatva, el sem tudod képzelni.

Első lépés a változáshoz…

Sok lehetőség van, amikhez sok sikert kívánok, de a VIP oktatáson a szóban forgó fiatalember minket választott a bizonytalan megoldások helyett.

Sok tekintetben nem egyedi a problémája és nem lesz egyszerű leépíteni a benne lévő korlátokat, de ez ennek a munkának az igazi szépsége.

Mit nem tudsz a szemezésről?

Az egymással való komfortozás során választ kaptunk olyan kérdésekre, hogy egy ismeretlen lánynál honnan tudod, hogy most szemeztek… és egyáltalán: mi számít szemezésnek? Hányadik alkalom után megyek oda és tulajdonképp milyen hosszú egy szemezés?

Megvitattuk, hogy miért is olyan nagyszerű dolog, ha nappal mész oda lányokhoz. Ezáltal biztosra mehetsz a reakcióikat tekintve, hiszen így spontán, természetes válaszokkal fogsz találkozni. 

Arra is kitértünk, hogy miért is égetően fontos, hogy tudd, mit akarsz a lánytól mielőtt odamész hozzá! Hiszen ha úgy lépsz oda, hogy oda is akarsz menni meg nem is, akkor azt megérzik rajtad. Bármennyire is aggódsz vagy bármennyire is félsz, hogy beégsz, ennek nem szabad látszani rajtad. Természetesen később, vagy akár a megszólításkor megmutathatod, hogy sebezhető vagy, elmondhatod neki, hogy féltél, de törekedj arra, hogy a testbeszédeddel egy magabiztos férfit mutass neki.

Mindig kell hogy legyen valami a fejedben, egy összeállt kép, váz, amin keresztül le tudod játszani magadban, hogy mi is fog történni. Ahogy te érzed magad, úgy éreznek a lányok is. Légy határozott, amikor kell, domináns, de ne bunkó! Légy férfi és a siker nem fog elkerülni.

Ha tanácsok kellenek, mert még nem ismered, hogy pontosan mi is a forgatókönyv, ami a szemezéstől a párkapcsolatig tart, akkor olvass tovább…