Félsz nőket megszólítani? Íme a megoldás!

A legtöbb férfi sikertelen a nőknél és a csajozásban.

Én is az voltam. Egy igazi lúzer a nőknél.

De képes voltam megváltozni és erre Te is képes vagy!

Napi szinten szúrtam el potenciális barátnőket, azzal, hogy nem volt meg az alap tudásom ahhoz, hogy könnyedén megszólítsak egy nőt és vonzalmat keltsek benne.

A dolgok nagy része, amit az átlag férfi a nőkről és az ismerkedésről tud, az TÉVES!

Ez nem csak a Te hibád, hanem erről sokat tehet a fogyasztói társadalom, a romantikus agymosó filmek, a média és természetesen a férfi mintaképek hiánya. Sajnos ezt nagyon kevesen észlelik, de ez a weboldal a radikális változás gyógyszerét tartalmazza, így olvass tovább.

Férfiak tízezreinek adok több, mint 10 éve napi szinten tanácsot, hogyan legyenek sikeresebbek a nők terén. Egyesek komoly pénzeket fizetnek azért, hogy privátban oktassam őket.

Amint picit belemerülsz, a falba fogod verni a fejedet, hogy miért nem találtál ide korábban. A lány, akinél korábban besültél, simán a pároddá válhatott volna azzal a tudással, amit tőlem kapsz. A volt barátnőd nem hagyott volna ott azért a „gyökér” csávóért. A feleséged nem vált volna el tőled.

Ismerős történet? Olvass tovább! Itt átadjuk neked minden tudásunkat és tapasztalatunkat.

Szóval a legtöbb férfinak a megszólítással van problémája. A probléma gyökere pedig: a megszólítástól és visszautasítástól való félelem. Íme a megoldás rá:

Mindig lesz valami ami visszatart attól, hogy odamenj a nőhöz. Talán holnap meló előtt meglátsz egy gyönyörű nőt, és óriási vágyat érzel, hogy megismerd. Hihetetlenül vágyakozni fogsz ez után, valami mégis vissza fog tartani. Ez a félelem, az a hihetetlen idegesség, ami a legtöbb embernél mutatkozik, ha valaki megtetszik neki.

A megszólítás előtti félelem leküzdése lépésről lépésre:

Menjünk bele a téma mélyébe. Hogy lehet mindörökké megszüntetni ezt a félelmet? Sehogy. A módszer, hogy ezt a félelmet a végletekig csökkentsd, abban rejlik, hogy minél többször sikeresen megküzdesz vele. Adok pár tippet ehhez a küzdelemhez:

  1. Minél tovább hezitálsz, hogy odamenj-e, annál nehezebb lesz. Azonnal menj oda, amint meglátod, így nem lesz annyi időd agyalni.
  2. Minél többet gondolkozol, hogy mit mondj, annál nagyobb baromságot fogsz majd mondani. Ürítsd ki a fejed, és menj oda minél gyorsabban, anélkül, hogy elterveznéd, hogy pontosan mit/hogyan fogsz mondani.
  3. Ha haverokkal vagy, ösztönözzétek egymást! Csináljatok játékot, kössetek fogadást, hogy melyikőtök a jobb. Versenyezzetek, hogy melyikőtöket hívja meg előbb a lány valami italra. A tréningjeinken természetetesen ezt minden ügyfelünkkel lépésről-lépésre együtt begyakoroljuk és áttörjük a falakat.
  4. Mielőtt lányokkal ismerkedsz egy adott klubban, érezd át a hangulatát, beszélj az ott lévő emberekkel, szocializálódj. Ha utcán vagy, kérdezd meg pár embertől, mennyi az idő, nem látták-e a macskádat, vagy bármi. Ha ezt gyakorlod, mielőtt élesben odamennél valakihez, ugyanúgy ideges leszel, de megszokod, hogy annyi emberhez mentél oda, és pont a megszokás miatt fogod megcsinálni.

A 2 legfontosabb cél a megszólításnál

Mikor megszólítasz egy lányt, 2 dolgot akarsz elérni:

  1. Pozitív reakciót – mely azt eredményezi, hogy a lány tovább akar veled beszélgetni és nem hagy ott Téged rögtön.
  2. Érzelmek előhozását és beindítását – azaz, nem a logikai agyféltekéhez próbálsz kommunikálni, hanem az érzelmihez.

Ha ezt a 2  dolgot eléred egy nő megszólításánál, akkor sikeres lesz a kezdeményezésed.

Hogyan tudsz pozitív reakciót előhozni a lányból? 

Erre van több módszer, de az egyik legegyszerűbb és legfontosabb, hogy megtanulod az őszinte ismerkedés lépéseit. Erről szól az ingyenes videótanfolyamom, nézd meg most és tanuld meg!

»» KATTINTS IDE AZ INGYENES VIDEÓHOZ «« 

Ha ezt a gondolkodást még kombinálod azzal, hogy mosolyogsz és bevezeted a megszólításodat, akkor csodák fognak Veled történni. 🙂

Hogyan tudsz az érzelmi agyféltekéhez kommunikálni a nőnek?

Egy legjobb technika, hogy a mondataidat telerakod pozitív, érzelmeket beindító melléknevekkel. Például: csodálatos, vonzó, ritka, titkos, bődületes stb. Ez hogy néz ki a gyakorlatban?

„Szia! Merre van a Főzelékfaló? helyett így szólítod meg a lányt:

„Szia! Kérlek segíts nekem egy pillanatra! Nem találom azt a Főzelékfalót, ahol a sajtos panírban sütött csirkemellfilé annyira finom, hogy mind a 10 ujjamat perceken át nyalogatom ebéd után, nem is beszélve az ajándék almáspitéről, ami jár hozzá ajándékba. Szóval merre van? :)”

Meg fogod látni, mennyivel más reakciókat fogsz kapni ha követed ezeket a technikáimat, és figyelsz erre a 2 célra!

Még több technika, még több célkitűzés most a tiéd lehet, ha ide kattintasz!

Az első tapasztalatok megszerzésében fontos, hogy legyen mögötted egy támogató közeg, ami segít túllendülni a holtponton! Ezt megkaphatod! Hogyan?

Sosem fogsz többé egy nőre vagy egy nővel való kommunikációra ugyanúgy tekinteni. Látni fogod a mátrixot. Tudod, pontosan, hogy mi miért történik és ezáltal befolyásolni tudod a végkimenetelt.

Radikális változások történnek az életedben.

Teljesen máshogy tekintesz a világra. Az emberek elkezdenek tisztelni és felnézni rád. A nők automatikus vonzalmat éreznek irántad pusztán a jelenléted miatt.

Megváltozol kívül és belül egyaránt. Egy vonzó, igazi férfi vagy!

A srácok, akik korábban kiröhögtek, hogy te nem tudsz csajozni, most bámulva figyelnek Téged, ahogyan egy  buliban egy lánnyal egész este együtt vagy, jól érzitek magatokat, az pedig, hogy számot cseréltek és már randit is lebeszéltek, már csak hab a tortán. A gyerek, aki elhúzta előled a lányt a buliban, most szóhoz sem jut, mikor a minden lány csak a te barátndőd akar lenni, őt teljesen leejtve.

Mindez hogyan lehetséges?

Olvass tovább, és ismerd meg azt a 7 lépést, melyen végigvezetlek Téged, hogy egy vonzó, határozott férfi váljon belőled!

»» KÉREM A 7 LÉPÉST!  ««