A legtöbb férfi sikertelen
a nőknél és az ismerkedésben, amíg rá nem talál az egyetlen megoldásra!

Félsz nőket megszólítani? Nem tudod, hogyan vágj bele az ismerkedésbe? Íme a megoldás! Gyere az ingyenes online előadásomra és tudd meg mit tegyél!

Én is sikertelen voltam a nőknél. Egy igazi lúzer.
De képes voltam megváltozni és erre Te is képes vagy!

Napi szinten szúrtam el potenciális barátnőket azzal, hogy nem volt meg az alap tudásom ahhoz, hogy könnyedén megszólítsak egy nőt és vonzalmat keltsek benne.

A dolgok nagy része, amit az átlag férfi
a nőkről és az ismerkedésről tud, az TÉVES!

Ez nem csak a Te hibád, hanem erről sokat tehet a fogyasztói társadalom, a romantikus filmek, a média és természetesen a férfi mintaképek hiánya. Sajnos ezt nagyon kevesen észlelik, de ez a weboldal a radikális változás gyógyszerét tartalmazza, így olvass tovább.

Férfiak tízezreinek adunk több, mint 10 éve napi szinten tanácsot, hogyan legyenek sikeresebbek a nők terén. Egyesek komoly pénzeket fizetnek azért, hogy privátban oktassam őket.

Amint picit belemerülsz, a falba fogod verni a fejedet, hogy miért nem találtál ide korábban. A lány, akinél korábban besültél, simán a pároddá válhatott volna azzal a tudással, amit tőlem kapsz. A volt barátnőd nem hagyott volna ott azért a “gyökér” csávóért. A feleséged nem vált volna el tőled.

Ismerős történet? Olvass tovább! Itt átadjuk neked minden tudásunkat és tapasztalatunkat.

Szóval a legtöbb férfinak a megszólítással van problémája. A probléma gyökere pedig: a megszólítástól és visszautasítástól való félelem. Íme a megoldás rá:

Mindig lesz valami, ami visszatart attól, hogy odamenj egy nőhöz. Talán holnap meló előtt meglátsz egy gyönyörű lányt, és óriási vágyat érzel, hogy megismerd. Hihetetlenül vágyakozni fogsz ez után, valami mégis vissza fog tartani. Ez a félelem, az a hihetetlen idegesség, ami a legtöbb embernél mutatkozik, ha valaki megtetszik neki.

A megszólítás előtti
félelem leküzdése lépésről lépésre:

Menjünk bele a téma mélyébe. Hogy lehet mindörökké megszüntetni ezt a félelmet? Sehogy. A módszer, hogy ezt a félelmet a végletekig csökkentsd, abban rejlik, hogy minél többször sikeresen megküzdesz vele. Adok pár tippet ehhez a küzdelemhez:

  • Minél tovább hezitálsz, hogy odamenj-e, annál nehezebb lesz. Azonnal menj oda, amint meglátod, így nem lesz annyi időd agyalni.
  • Minél többet gondolkozol, hogy mit mondj, annál nagyobb baromságot fogsz majd mondani. Ürítsd ki a fejed, és menj oda minél gyorsabban, anélkül, hogy elterveznéd, hogy pontosan mit/hogyan fogsz mondani.
  • Ha haverokkal vagy, ösztönözzétek egymást! Csináljatok játékot, kössetek fogadást, hogy melyikőtök a jobb. Oktatóanyagainkban természetesen ezt minden ügyfelünkkel lépésről-lépésre együtt begyakoroljuk és áttörjük a falakat.
  • Mielőtt lányokkal ismerkedsz egy adott klubban, érezd át a hely hangulatát, beszélj az ott lévő emberekkel, szocializálódj. Ha utcán vagy, kérdezd meg pár embertől, mennyi az idő, nem látták-e a macskádat, vagy bármi. Ha ezt gyakorlod, mielőtt élesben odamennél valakihez, ugyanúgy ideges leszel, de megszokod, hogy annyi emberhez mentél oda, és pont a megszokás miatt fogod megcsinálni.

A két legfontosabb cél a megszólításnál

Mikor megszólítasz egy lányt,
két dolgot akarsz elérni:
  1. Pozitív reakciót – mely azt eredményezi, hogy a lány tovább akar veled beszélgetni és nem hagy ott Téged rögtön.
  2. Érzelmek előhozását és beindítását – azaz, nem a logikai agyféltekéhez próbálsz kommunikálni, hanem az érzelmihez.
Ha ezt a két dolgot eléred egy nő megszólításánál, 
akkor sikeres lesz a kezdeményezésed.
Hogyan tudsz pozitív
reakciót előhozni a lányból?

Erre van több módszer, de az egyik legegyszerűbb és legfontosabb, hogy megtanulod az őszinte ismerkedés lépéseit.

Ha ezt a gondolkodást még kombinálod azzal, hogy mosolyogsz és bevezeted a megszólításodat, akkor csodák fognak Veled történni.

vonzódás-pua.hu_-4
Hogyan tudsz a nő érzelmi agyféltekéjéhez kommunikálni?

Az egyik legjobb technika, hogy a mondataidat telerakod pozitív, érzelmeket beindító melléknevekkel. Például: csodálatos, vonzó, ritka, titkos, bődületes stb. Ez hogy néz ki a gyakorlatban?

“Szia! Merre van a Főzelékfaló? helyett így szólítod meg a lányt:

“Szia! Kérlek, segíts nekem egy pillanatra! Nem találom azt a Főzelékfalót, ahol a sajtos panírban sütött csirkemellfilé annyira finom, hogy mind a tíz ujjamat perceken át nyalogatom ebéd után, nem is beszélve az ajándék almáspitéről, ami jár hozzá. Szóval merre van? :)”

Meg fogod látni, mennyivel másabb reakciókat fogsz kapni, ha követed ezeket a módszereimet, és figyelsz erre a két célra!

Az első tapasztalatok megszerzésében fontos, hogy legyen mögötted egy támogató közeg, ami segít túllendülni a holtpontokon! Ezt megkaphatod! Hogyan?

Ha velünk tartasz, sosem fogsz többé egy nőre vagy egy nővel való kommunikációra ugyanúgy tekinteni. Látni fogod a mátrixot. Tudod, pontosan, hogy mi miért történik és ezáltal befolyásolni tudod a végkimenetelt.

Radikális változások történhetnek az életedben, ha csatlakozol hozzánk!

Teljesen máshogy tekintesz a világra 

Az emberek elkezdenek tisztelni és felnézni rád 

A nők egyre jobban vonzódnak hozzád

Megváltozol kívül és belül egyaránt!

A srácok, akik korábban kiröhögtek, hogy te nem tudsz csajozni, most bámulva figyelnek Téged, ahogyan egy  buliban egy lánnyal egész este együtt vagy, jól érzitek magatokat, az pedig, hogy számot cseréltek és már randit is lebeszéltek, már csak hab a tortán. A gyerek, aki elhúzta előled a lányt a buliban, most szóhoz sem jut, mikor a minden lány csak a te barátnőd akar lenni, őt teljesen leejtve.

Mindez hogyan lehetséges?

Gyere az ingyenes előadásomra és ismerd meg...

...azt a módszert, melyen végigvezetlek Téged, és Megmutatom, hogyan legyen végre neked is barátnőd!