Férfias humor I.

Férfias humor, domináns humor

A helyes humorérzék segít abban, hogy lazíts olyan szituációkban is, amiben mások idegeskednek, és határozott gyökeret nyújt a domináns, férfias lelkületben. Megmutatja a nőnek, hogy te irányítasz, amikor szükséges. Mármint, ha te vagy a férfi, akkor neked sokminden egy vicc. Fontos megérteni: azzal, hogy megmutatod, te irányítasz, teljesen nyugodt vagy és domináns, pozitív érzéki feszültséget alkotsz. A nők imádják ezt a fajta feszültséget, mert a veled való szeretkezés gondolatát sokkal izgalmasabbá teszi, hiszen nyilvánvalóvá tetted, hogy mennyire férfias vagy, mennyire szerelmeskedési, és mennyire nem könnyű! Az érzéki feszültség elengedhetetlen a szenvedélyes vágy keltésében. Ez a feszültség, és a vonzalom azért születik, mert akadályok állnak az ismerkedés előtt.

Gondolj a legnépszerűbb love sztorikra: kivétel nélkül a szerelmeseknek szinte legyűrhetetlen dolgokon mennek keresztül azért, hogy együtt legyenek. Még emlékszem a Titanic szlogenjére: „Semmi a földön nem állhatott közéjük.” Legyen az társadalmi tabu (Titanic, West Side Story, Rómeó és Júlia) vagy játsszon az egyik fél „nehezen megkaphatót”, a vágy erejét teszi próbára mindkettő, és ezzel maximumra növeli. Így alkotsz szenvedélyt. Ez nagyjából minden emberi vágyra igaz. Sokszor, az emberek jobban vágynak egy drágább termékre csak azért, mert drágább: nehezebb megkapni.

Férfias humor, érzéki feszültséget teremt

Noha nagyjából minden akadály ilyen feszültséget csinál, némelyik több bajjal jár, mint haszonnal. Például a hűtlenség nagyon kecsegtető a sok tabu és más akadály miatt, de el is ronthatja az életed. Ezért fontos a helyes fajta humorérzék, mert ártalmatlan, de rendkívül erős a tökéletes érzéki feszültség generálásában. Úgy fogja érezni tőle, hogy hihetetlen csődör lehetsz, mert ha cukkolod, akkor nem vagy rászorulva, akkor nem ijedsz meg a szépségétől.

Akkor már biztos rengeteg gyönyörű nő szeretne a barátnőd lenni. Annak ötlete, hogy te leszel a párja, vele gyorsan egy nagy kihívássá válik, a fantáziájává. Elkezdi elképzelni, hogy milyen gyönyörű lesz, amikor végre a karjaidban tartod. Gondolj bele: még te se, egy férfi, aki 24/7 párt akar, nem értékelne egy olyan nőt, akiben nincs kihívás. Szóval képzelheted, hogy egy nő, akinek sokkal nagyobb igényei vannak, miként veszi úgy, hogy a könnyű fogás rossz fogás.

És természetesen arra is emlékezz, hogy a nők olyan férfit akarnak, akiről úgy érzik, felettük áll státuszban, aki dominánsabb náluk. Azzal, hogy nehezen adod magad, könnyebben kommunikálod ezt, mert azt jelzi, hogy fontosabb dolgokkal vagy elfoglalva, vagy mással randizol. Azt jelzi, hogy te vagy a kiválasztó, nem pedig ő. És ezért annyira fontos hogy tényleg merülj bele. Ne csak felszínesen vedd fel ezt a fajta humort, hanem ásd be magad nagyon mélyen.

Ha tudni akarod, hogyan bontsd ki személyiséged pimasz és vicces oldalát, ami egy nőben azonnal vonzalmat generál, olvass tovább!

A cikk következő részét itt találod: Férfias humor II.