Férfias humor II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Férfias humor, ne légy kegyetlen

Hogy pontosan miként mész biztosra, hogy a humorod azt üzeni, te irányítasz? Azzal, hogy cukkolod humoros és nem bántó módon. Használhatod ezt a fajta okostojás attitűdöt más dolgokra is, mint egy nőre, hogy megmutasd, magabiztos és válogatós vagy. Például ha együtt vagytok egy étteremben, és nincs jól átsütve a hús, amit rendelt, viccelhetsz azzal, hogy „Ez mindjárt felkel és jár, húzzunk innen.” De a legjobb az, főként az elején, ha arra koncentrálsz, hogy őt cukkold, hogy megmutasd, nem ijedsz meg tőle. De figyelmeztetlek, a kegyetlen humor csak annyit jelent, hogy nem vagy mókás, csak bizonytalan. A rossz fajta humor azt mutatja, hogy te nen vagy vonzó, nem vagy férfi. Szóval gyakorold az okostojáskodást. Például ha valami fura új lepukkant-divatú cipője van, kérdezd meg, hogy a Szeretetszolgálattól vette-e. Látod már, hogy ez a fajta humor miként mutatja, hogy te irányítasz, hogy te vagy a férfi? Nem hódolsz be neki, de nem is vagy vele bunkó. Egyértelmű, hogy nem gondolod komolyan, hogy a Szeretetszolgálatnál szerzett cipőt (de épp eléggé, hogy eltűnődjön rajta).

De soha, soha ne használj önostorozó humort különben magadat nyomod le. A nők tényleg sikertelennek fognak hinni, nem csak azt, hogy viccelsz vele. (eltekintve a megfeleltetéstől)

Férfias humor, egy használható taktika

Itt egy kitűnő taktika arra az esetre, ha egy nővel beszélsz: használj fel mindent, amit mond, muníciónak a visszavágásaidhoz. Ha most találkoztál vele, és azt mondja, épp megy edzeni, mondhatod azt, hogy „Hé, már most próbálsz jól kinézni a kedvemért? Helyes, de vedd ám komolyan!” Ha netán azt válaszolja, hogy „Istenem, de paraszt vagy”, ne kérj bocsánatot, mert csak tesztel, hogy vagy-e annyira domináns, hogy belökj egy ilyet anélkül, hogy az ellenállásra elkezdj hajbókolni. Helyette egy kis mosollyal mondhatod, hogy „Búzamező van a hátamra varrva”. Folytathatod napestig…

Érted mire célzok? Csak figyeld, hogy a nők mennyire imádják ezt. Azt mutatja hogy te vagy a férfi, duzzadó magabiztossággal, aki mindent bóknak vesz a hatalmas önbizalma és pozitív énképe miatt. Fontos dolog, hogy az egész életed befűszerezd ezzel a fajta humorral. Gondolj James Bondra, akinek mindig van valami okostojás beszólása, akármennyire is vad a szituáció. Magabiztos fickó, aki mindig irányít. Gondolj arra, hogy beszél azokkal a nőkkel, akikkel épp most találkozott, kétértelmű és félreérthető célzásokkal. Ez a fajta humor életet ad az interakciónak (nem csak nőkkel) és segít felismerni, hogy tényleg nincs értelme felidegelni magad semmin. Ettől még szerelmeskedésibb leszel. Más szóval ez a fajta humor segít a férfinak lenni.

Gyakorlással majd természetesen jön, a magabiztos hozzáállásod eredményeképp. Fejleszd magad! Ha tovább olvasol, elárulunk néhány lehetőséget, hogyan legyél még hatékonyabb!

 

A cikk előző részét itt találod: Férfias humor I.