Férfias humor II.

Férfias humor, ne légy kegyetlen

Hogy pontosan miként mész biztosra, hogy a humorod azt üzeni, te irányítasz? Azzal, hogy cukkolod humoros és nem bántó módon. Használhatod ezt a fajta okostojás attitűdöt más dolgokra is, mint egy nőre, hogy megmutasd, magabiztos és válogatós vagy. Például ha együtt vagytok egy étteremben, és nincs jól átsütve a hús, amit rendelt, viccelhetsz azzal, hogy „Ez mindjárt felkel és jár, húzzunk innen.” De a legjobb az, főként az elején, ha arra koncentrálsz, hogy őt cukkold, hogy megmutasd, nem ijedsz meg tőle. De figyelmeztetlek, a kegyetlen humor csak annyit jelent, hogy nem vagy mókás, csak bizonytalan. A rossz fajta humor azt mutatja, hogy te nen vagy vonzó, nem vagy férfi. Szóval gyakorold az okostojáskodást. Például ha valami fura új lepukkant-divatú cipője van, kérdezd meg, hogy a Szeretetszolgálattól vette-e. Látod már, hogy ez a fajta humor miként mutatja, hogy te irányítasz, hogy te vagy a férfi? Nem hódolsz be neki, de nem is vagy vele bunkó. Egyértelmű, hogy nem gondolod komolyan, hogy a Szeretetszolgálatnál szerzett cipőt (de épp eléggé, hogy eltűnődjön rajta).

De soha, soha ne használj önostorozó humort különben magadat nyomod le. A nők tényleg sikertelennek fognak hinni, nem csak azt, hogy viccelsz vele. (eltekintve a megfeleltetéstől)

Férfias humor, egy használható taktika

Itt egy kitűnő taktika arra az esetre, ha egy nővel beszélsz: használj fel mindent, amit mond, muníciónak a visszavágásaidhoz. Ha most találkoztál vele, és azt mondja, épp megy edzeni, mondhatod azt, hogy „Hé, már most próbálsz jól kinézni a kedvemért? Helyes, de vedd ám komolyan!” Ha netán azt válaszolja, hogy „Istenem, de paraszt vagy”, ne kérj bocsánatot, mert csak tesztel, hogy vagy-e annyira domináns, hogy belökj egy ilyet anélkül, hogy az ellenállásra elkezdj hajbókolni. Helyette egy kis mosollyal mondhatod, hogy „Búzamező van a hátamra varrva”. Folytathatod napestig…

Érted mire célzok? Csak figyeld, hogy a nők mennyire imádják ezt. Azt mutatja hogy te vagy a férfi, duzzadó magabiztossággal, aki mindent bóknak vesz a hatalmas önbizalma és pozitív énképe miatt. Fontos dolog, hogy az egész életed befűszerezd ezzel a fajta humorral. Gondolj James Bondra, akinek mindig van valami okostojás beszólása, akármennyire is vad a szituáció. Magabiztos fickó, aki mindig irányít. Gondolj arra, hogy beszél azokkal a nőkkel, akikkel épp most találkozott, kétértelmű és félreérthető célzásokkal. Ez a fajta humor életet ad az interakciónak (nem csak nőkkel) és segít felismerni, hogy tényleg nincs értelme felidegelni magad semmin. Ettől még szerelmeskedésibb leszel. Más szóval ez a fajta humor segít a férfinak lenni.

Gyakorlással majd természetesen jön, a magabiztos hozzáállásod eredményeképp. Fejleszd magad! Ha tovább olvasol, elárulunk néhány lehetőséget, hogyan legyél még hatékonyabb!

 

A cikk előző részét itt találod: Férfias humor I.

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!