Férfiasság

Az igazi férfi érzelmi erő – férfiasság

Helyén van a férfiasságod?

Az elméletem az, hogy a nők azért reagálnak erre úgy mint semmi másra a földön, mert igazság szerint ez a hatalom legnagyobb jele, amit a legnehezebb elérni, és amit a legnehezebb egy férfiben megtalálni egy nő számára. Nézd, a pénz jöhet és mehet a szerencse állásától, a külső romolhat vagy félrevezető, de az érzelmek jelentik a nagy egyenlítőt. Mindenki küzd a saját félelmeivel, tehát a férfi, aki meghódítja az érzelmeit, általában a végső győztes. Például mondjuk azt, hogy egy nagy kihívással állsz szemben az életedben. Legyen az anyagi, szociális vagy bármi más, a tény az, hogy ha érzelmileg stabil vagy, nyugodt, laza és magabiztos, akkor általában legyőzöd, és a végén megint felül kerekedsz.

Fejleszd férfi erődet és válj vonzó férfivá! Kattints ide, hogy megtudd hogyan!

De ha hagyod magad bekeríteni a negatív érzelmek által, akkor erőtlenül állsz majd az előtt, ami vár rád, és a szerencsédben bízhatsz csak. Mindannyian hallottunk sikeres emberekről, akiknek mindenük odalett, aztán öngyilkosak lettek. Látod, hogy az érzelmi erő miért a legtisztább jele a személyes hatalmadnak? Az a fickó aki nem lesz „lelki roncs” az élet kihívásaitól egyenlő azzal az emberrel, aki ugyanezeket a kihívásokat képes legyűrni. Ő lesz az, aki sokkal jobban irányítja, hogy mi történik az életében, mint aki ugyan milliomos, de nem érzelmi nyertes. Ez férfiasság szerinted?

Az a férfi, aki irányítani tudja a saját érzelmeit és szembe tud nézni a félelmeivel, birtokolja azt a hatalmat, hogy szinte bármit elérjen és bármilyen akadályt legyőzzön. A nők ezt intuitív szinten értik, a tudat alatt. A nők egy ilyen típusú férfival akarnak lenni.

Ahogy elmagyaráztam korábban, eleinte lehet csak úgy kell tenned mint a férfi. Ez jó kezdet. De ne hagyd abba addig, amíg nem leszel vonzó férfi – ösztönösen. Az ironikus az egészben az, hogy amint a nők megérzik hogy te vagy a vonzó férfi, egyből elárasztanak olyan dolgokkal, amiket megtanultál nem igényelni – gyengédség, támogatás, szerelem, kedvesség, stb. Érzelmileg erősnek tenni azt jelenti, hogy nincs szükséged egy különleges lányra, azt jelenti, hogy nem leszel féltékeny, és hogy nem foglalkozol a „problémás” csajokkal, nem játszol a játékukban, mert tudod, hogy tudsz találni jobbat.

Azt jelenti, hogy nem teszel semmit azért, hogy „megnyerd” a nőket. Te vonzó férfi vagy, és ennyi elég. Ez azt jelenti hogy nem veszel egy nőnek semmit abból a félelemből, mert különben „kevésbé fog kedvelni”. Ha engeded hogy ezek a félelmek látszódjanak, vagy létezzenek, akkor le fog rád nézni. Egyszerűbben: azt fogja gondolni, hogy elég alsóbbrendű lehetsz, ha úgy érzed venned kell neki cuccokat. A legtöbb srác túl sokat beszél és túl sokat mosolyog azért, hogy elnyerje egy nő helyeslését. Felejtsd el a „dalt meg a táncot”. Minden extra erőbefektetés a nő kielégítésére a félelemből és a romantikus hazugságokba vetett hitből táplálkozik. És általában rosszul sül el. A nőket ez taszítja, úgy érzik, hogy ezek a srácok nem szerelmeskedésik vagy különben nem próbálkoznának ennyire.

Ez nem azt jelenti, hogy nem kéne magadat annyira jól kinézőnek, intelligenssé és sikeressé fejlesztened, amennyire lehetséges. De vedd észre hogy ezeknek semmi közük a nőhöz. Azzal teszed magad szerelmeskedésibbé, hogy javítasz az önbizalmadon, a külsődön, a személyiségeden, stb. Létezik egy különbség aközött, hogy valamit benyalásból teszel, vagy azért, mert megtennéd egy barátodért. A nők tudják a különbséget, és ha teszel valami barátságosat, amit egy haverodnak is megtennél, az rendben van. De tisztának kell lennie, hogy csak azért csináltad, mert épp úgy érezted, és nem azért, hogy lenyűgözd. Létezik már megoldás a férfiasság fejlesztésére, kattints ide, hogy megtudd kinek és hogyan.