Brutál Kedvezményes Jelentkezés a Férfierő Táborba, De Ma Éjfélig!

Hamar megszűnik ez az ajánlat, csapj le rá most!

óra
perc
másodperc

Biztosítsd a helyed és az előjelentkezési kedvezményed a 13. Férfierő táborba:

VIP CSOMAG

TELJES ÁR : 299.700 Ft

MA ESTI AJÁNLAT

HA MOST LEFOGLALOD:

ELŐJELENTKEZÉSI ÁR
MA ÉJFÉLIG FOGLALÓZVA
- 229.700 Ft -

PRÉMIUM CSOMAG

TELJES ÁR: 199.700 Ft

MA ESTI AJÁNLAT

HA MOST LEFOGLALOD:

ELŐJELENTKEZÉSI ÁR MA ÉJFÉLIG FOGLALÓZVA
- 159.700 Ft -

ALAP CSOMAG

TELJES ÁR: 159.700 Ft

MA ESTI AJÁNLAT

HA MOST LEFOGLALOD:

ELŐJELENTKEZÉSI ÁR MA ÉJFÉLIG FOGLALÓZVA - 119.700 Ft -

- FONTOS KÉRDÉS -

MI VAN HA MÉGSEM
TUDSZ JÖNNI?

Amennyiben valamiért mégsem lenne jó a dátum (július 28-31) és nem tudnál eljönni, a befizetett összeg nem veszik el, hanem beválthatod online tréningekre vagy más oktatásokra (tréning, coaching).

óra
perc
másodperc

Miben fejlődtek korábbi ügyfeleink?

Hallgasd meg azokat, akiknek oktatóanyagaink hatására lett barátnője és erős önbizalma!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

További sikerélmények ügyfeleinktől

100% pénzvisszafizetési garancia, 0 kockázat

Ha bármilyen oknál fogva nem lennél elégedett a videókkal és a benne lévő anyaggal, akkor jelezd felém 30 napon belül és a teljes összeget visszaadom. Meg fogod látni, hogy ha gyakorlatba ülteted az itt lévő hatalmas tudást, lépésről-lépésre végigcsinálod a programot és a gyakorlatba is beülteted, akkor rövid időn belül te is eredményeket fogsz elérni, mint a több ezer korábbi ügyfelünknek az elmúlt több, mint 10 évben! Szóval hajrá! 🙂

Ne szalaszd el ezt a remek lehetőséget.
Lépj most egy nagyot előre a fejlődésedben kockázat nélkül!

Gyakori kérdések az oktatóanyagokkal kapcsolatban

Természetesen IGEN! SŐT! A hozzánk látogatók jelentős részének kevés sikerélménye volt eddig a nőkkel. Az oktatóanyagaink sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és stratégiával látnak el téged, felkészülve arra, hogy segítsünk Neked a fejlődésben, önbizalom erősítésben és barátnőszerzésben. Közel 2 évtizede foglalkozunk ezzel, bízhatsz bennünk, jó kezekben vagy!

Igen, minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk és senki nem tudja meg, hogy tőlünk rendeltél.

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a vonzalom törvényei nem korfüggőek és sok nő keresi a párját minden korosztályban.

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cégek állnak, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően e-számlát állítunk ki. Ezen kívül a bankkártyás fizetés a garancia arra, hogy cégünk át lett világítva. Azért szeretjük jobban az azonnali fizetést, átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, Duna TV, TV2, Class Fm, Kossuth rádió, RTL Klub, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

2007 óta működik az oldalam és sok százezren ismernek már engem Magyarországon. Talán ennyi elég bizonyítéknak. 🙂

Kérdésed van?

Írj nekünk emailt és 1 munkanapon belül válaszolunk:
info@pua.hu