Férfinak lenni életre szól

A következők fontosak: még akkor is amikor azt mutatja, hogy mennyire tetszel neki, folytatnod kell a férfinak levést, örökre.

Férfinak lenni életre szól, nem engedhetsz ki

Esküszöm neked, hogy ha megállsz egy pillanatra azon gondolkodni, hogy most, mivel megvan, „puhulhatsz” egy kicsit… Az egésznek vége, ha csak nem fejezed be ezt a hibát azonnal. Sok fickó kezd jól, erősen, és amikor a nő kimutatja a vonzalmát, a srác azt hiszi, hogy most lehet az „igazi” önmaga. Nem, nem, nem! A valóság az, hogy a nők még jobban szeretik, amikor folyamatosan legyőzöd a puhításodra történő próbálkozásaikat. Meggyőzi őket arról, hogy tényleg te vagy a legnagyobb férfi. Érted? Tényleg, 100%, érted, amit mondok? Segíteni akarok neked, ezért hallgass rám. Bármit is mondjon, ne kezd el állandóan viszonozni a bókjait bókokkal, vagy az lesz a vége annak, hogy még egy dicsérő szót vagy bármi mást kapj végérvényesen!

Ami lényeges, hogy ez nem az, amit óvoda óta tanultál, hogy „vakard meg a hátam, megvakarom a tiéd”. A felszínen természetesnek tűnik, hogy jutalmazz valakit, aki valami jót tett érted, igaz? De ha tényleg te lennél a férfi, nem dőlnél be ennek a „trükkös” logikának. Ezért: A nők imádják a férfiakat, akik nem érzik szükségét annak, hogy minden bókra feleljenek, stb.

Még akkor is, ha a nők panaszkodnak, hogy szeretnének minden bókra választ kapni, valójában nem! Szóval, ha tényleg jutalmazni akarod a lányt, legyél az a fajta férfi, akit imád. A nők tisztelik és vágynak arra a férfira, aki ellenáll a kísértésnek, hogy elolvadjon nekik. A nem olvadástól szerelmeskedésibb vagy.

Nem azt mondom, hogy nem lehetsz kedves, de meg kell őrizned a dominanciát. Különben látni fogja, hogy mennyire hatalma van feletted, hogy csak kedvesnek kell lennie és behódolsz neki! Egyszerűen szólva, elég durván indifferensnek kell lenned, mert ez mutatja, hogy mennyire vagy férfias.

Ezen a honlapon azt tanítom meg, hogy hogyan ismerkedj egy nővel, hogyan randizz vele, és hogy miként legyen egy sikeres párkapcsolatod. És minden egyes állomáson mindig férfinak kell lenned, még akkor is, ha a „siker” már megvan. Még akkor is ha már az ezredik találka vagy telefonhívás, még akkor is tartanod kell magad, és nem szabad a dominanciádnak fakulnia egy árnyalatnyit sem. Amikor egy nővel vagy, egyszerűen nem ugyanolyan, mint egy srác haveroddal lennél. Ennek a fontossága sokkal nagyobb, mint ahogy az tűnik. Amikor egy sráccal lógsz, a tétek korlátozottak – barátság, társaság, stb.

De amikor egy nővel vagy, mindegy mennyire tűnik „kedvesnek”, minden férfiatlan viselkedés, amit mutatsz, meghúzza az evolúciós ravaszt, vele a kegyetlen érzelmeket és döntéseket. A tét itt a túlélés.

Ha észrevetted már magadban, hol csúszik el a kapcsolat, de arra még nem kaptál gyógyírt, hogy ezt felszámold, akkor ideje tovább olvasnod!