Flört, flörtölés

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Flört, flörtölési tippek, tanácsok férfiaknak

Hogyan kell nőkkel flörtölni?

Mit tudok én a flörtölésről?

7 évvel ezelőtt fedeztem fel a flörtölés művészetét, amikor az életem a partnerkapcsolatok terén elérte a mélypontot. Alapvetően már a legtöbb nő is csak „barátként” tekintett rám ahelyett, hogy egy potenciális udvarló lettem volna a számukra. Ha sikerült is randiznom egy nővel, akkor ő elég hamar elveszítette az érdeklődését irántam. Mindez furcsa volt… bár elérhettem, hogy beszélgessenek velem a nők és randira is elvihettem őket, de mégsem „érdeklődtek” irántam komolyabban.

Eleinte úgy gondoltam, valami baj lehet velem. Talán ahogyan beszéltem a nőkhöz, talán túl idegesnek tűntem, vagy nem néztem ki eléggé jól. Szerencsére végül felfedeztem, hogy a flörtölés a hiányzó kellék. Minderre úgy jöttem rá, hogy megfigyeltem más fickókat, akik nőkkel léptek kapcsolatba. Megfigyeltem, hogy a legtöbb gyönyörű nőnek csupán olyan átlagos pasija van, mint amilyen én is vagyok.

Mi a flörtölés?

A flörtölés az érdeklődés közvetett kommunikációja egy férfi és egy nő között. Más szavakkal ez arról szól, hogy hogyan fejezd ki az érdeklődésedet egy nő felé anélkül, hogy valami kínosat mondanál, olyasmit, mint: „Hé, szeretnék szerelmeskedéselni veled majd egyszer. Te le szeretnél feküdni velem?”

Amikor egy nővel flörtölsz, akkor ez a következő üzenetet közvetíti a nőnek anélkül, hogy valójában kimondanád: „Szeretkezésuálisan vonzódom hozzád és úgy gondolom, egyszer majd lefekszem veled.” Az egészben a legjobb, hogy a flörtölés azt a kérdést is felteszi a nőnek, hogy: „Érdeklődsz irántam szerelmeskedésuális értelemben is?” – anélkül, hogy valaha is ilyen kínos dolgot kérdeznél tőle.

Mikor egyszer flörtöltél a lánnyal, akkor egyszerűen csak meg kell nézned a válaszreakcióját, amit a flörtölésedre adott, s egy tiszta: „Igen, érdeklődöm irántad! – vagy egy – Nem, köszönöm!” – választ fogsz kapni, mely a lány testbeszédének, szavainak és viselkedésének változásán alapul.

Flörtölési tréning férfiaknak – tanulj meg a nőkkel bánni pusztán kommunikációs képességekkel!

5 gyilkos flörtölési tipp a férfiaknak, ami felpörgeti a nőket

Egyike a legnagyobb problémáknak, amelyekkel a legtöbb férfi küzd, amikor a nőkkel való ismerkedésre kerül a sor, a flörtölésre való képtelenség. Bizonyára mindenféle kedves gesztust meg tudsz tenni értük, de ezek a dolgok nem érintik meg őket egy sokkal intimebb szinten. Ez az a pont, ahol a legtöbb férfi beragad a „legyünk csak barátok” zónába.

Ez teszi a flörtölést az egyik legnagyszerűbb készséggé, amivel valaha is rendelkeztél. Flörtölhetsz azokkal a nőkkel, akiket meg akarsz ismerni, a barátnőddel, a feleségeddel. Amikor más nők látják mindezt, tudják, hogy egy olyan férfi közelében vannak, aki tisztában van a dolgokkal.

Mielőtt belekezdenénk, tudnod kell mi is a flörtölés. Egy átlagos fickó azt gondolná, hogy ez valami olyasmi, mint kedvesnek lenni a lánnyal, vagy valami kedves dolgot tenni érte. Valójában sokkal több, mint csupán ez a két dolog. A flörtölés valójában energia létrehozása te és a lány között annak érdekében, hogy kettőtök kapcsolata még izgalmasabb legyen. A flörtölés az izgatottság érzéseit kelti, valamint energiát.

1. flörtölési tipp: Add oda & Vedd el – A legtöbb flörtölési stratégia lebontható arra, hogy adunk a lánynak valamint, majd elvesszük tőle azt a valamit. Ez egy mód a lány érzelmeinek kiváltására. Amikor odaadsz valakinek valamit, amit szeretnek, akkor általában vissza akarják kapni újra.

  • Te: Olyan szép, puha, selymes kezeid vannak. Egész nap fogni tudnám őket.
  • Ő: (Mosolyog)
  • Vársz 3 percet.
  • Te: A kezeid már nem olyan szépek, hogy fogjam őket, mint pár perccel ezelőtt. Mindent visszavonok. Rövid idő alatt elévült, amit korábban mondtam. (Mindezt persze a megfelelő hangnemben.)
  • Ő: Hé! (A kezedhez nyúl, hogy újra foghassa.)

2. flörtölési tipp: Bókolj neki – Valószínűleg korábban már próbáltál egy nőnek bókolni. Remekül működik, amikor helyesen csinálod. A hízelgés akkor a legjobb, amikor úgy érzed, hogy valóban értékeled, megbecsülöd őt. A legtöbb srác mindezt rosszul értelmezi. Gyakran úgy bókolnak egy nőnek, hogy ez kétségbeesett benyomást kelt a nőben. Próbálj meg valami olyasmit keresni a nőben, ami nagyszerű emberré teszi, s amiről ő is úgy gondolja, hogy igaz rá. „A szeplőid igazán beindítanak.”

3. flörtölési tipp: Vezess – A nők imádják azt az érzést, amikor lesöprik őket a lábukról. Ez az a fajta dolog, amiről azokban a romantikus regényekben olvasnak. Megadhatod ezt a fajta érzést azáltal, hogy felhasználod a vezetői képességeidet. Az egyik legjobb hely, ahol ezt elkezdheted, a lélek. Használd az érintésedet, hogy megmutasd a lánynak, hogy kezdeményezni és vezetni fogod a fizikai kontaktust. Ahhoz, hogy mindezt azonnal megtedd, próbáld meg kézfogásnál túl hosszú ideig tartani a lány kezét.

4. flörtölési tipp: Használd fel a kíváncsiságot – Egyike azon dolgoknak, amelyeknek az emberek nem tudnak ellenállni, a saját kíváncsiságuk. Kérdezd meg magadtól, hogy mivel tehetnéd a lányt kíváncsivá.

„Van valami veled, ami nagyon nem hagy engem nyugodni…”

Ezután, a lány tudni akarja majd, hogy mi az a dolog, ami miatt úgy találod, hogy nem tudsz nyugodni vele kapcsolatban. Sokféle módon eljátszadozhatsz ezzel, s sokféleképpen újrafogalmazhatod.

5. flörtölési tipp: Mutass érdeklődést – Egy nőnek azonnal tudnia kell, hogy érdeklődsz iránta, s nem úgy, mint más nők iránt. Mindez megmutatja neki, hogy válogatós vagy, vannak elvárásaid, s azt is, hogy megfelel-e az elvárásoknak. Ettől különlegesnek érzi magát, s azt fogja érezni, hogy te választottad őt. Viccet félretéve fel kéne tenned neki pár kérdést, hogy jobban megismerd. Az ötlet, hogy keverd meg a dolgokat, így még mindig játékos lesz az egész.

Következtetés

Számodra a flörtölésben kulcsfontosságú, hogy a viselkedésed azt tükrözze a nő számára, hogy szerelmeskedésuális módon is közeledsz hozzá. Valóban ez a kulcsa a flörtölésnek. Az összes romantikus dolognak csak ez után kell következnie, mikor már benne vagytok egy kapcsolatban. Használhatod a következő férfiaknak szóló flörtölési tippeket arra, hogy elvarázsolj bármely nőt, akivel csak ismerkedsz. Megtanulhatod, hogyan haladj a szerelmeskedésuális kapcsolatok irányába azzal a lánnyal, akivel úgy néz ki, hogy komolyabbra fordul a dolog.

Ezen flörtölési tippek és randizó stratégiák használatával melyekre meg akarlak tanítani téged most azonnal, tudni fogod, hogyan haladj a beszélgetéstől kezdve a flörtölésig, a csókolózásig és egy szerelmes kapcsolatig. Érdekel a flörtölés, meg akarod tanulni teljesen? Kattints akkor ide!

Tovább a flörtről, flörtölésről

Buli, társaság. Kiállítás. Közös egyetemi óra. Emberfürtökkel tömött villamos. Szakmai értekezlet. Mindegy mi a helyszín, ha facér főhősünk azonnal felfigyel a vészvillogóra: ismeretlen, vonzó nő a láthatáron! Vigyázz, kész, lépj vele kapcsolatba! És megkezdődik a felelősségteljes, de vidám incselkedés, bár remélhetőleg nem köti gúzsba főhösünket “az asszonyt kell találni” pánik.
Általában azzal hitegetik magukat a nők, hogy övék a választás joga. Ők döntik el, hogy kinek a figyelmét keltik fel, kinél érik el, hogy végül mégis elhívják őket randizni, hogy alakuljon csak minden úgy, ahogy ők akarják. Sokuk szerint ők mozgatják a szálakat. A flörtölés is valahogy ide illeszkedik. A közhely szerint flörtölni mintha csak a nők szokása lenne. Lélekvájó mély pillantásokkal, hajtincs érzéki csavargatásával, szempillarebegtetéssel egyértelműsített “tetszel nekem”-mosollyal… és kész is, a férfit máris magukba bolondították. De egy igazi Pua ugyancsak tudja, hogy ez korántsem ilyen kizárólagos.  Végül is már a történelem is igazolta, hogy az ismerkedés komoly férfimunka. A “csatára”, hogy a (férfiak számára) gyengébbik nem szépséges képviselője inkább előbb, mint utóbb eljöjjön randira, tudatosan lehet felkészülni.
Ahhoz, hogy két ember között valami beinduljon, szükséges hogy észrevegyék egymást. És ha észrevették egymást, szükséges, hogy kialakuljon egyfajta kíváncsiság, érdeklődés, tehát valamiféle kölcsönös vonzalom mindkét félben, hogy ebből legyen egy második, majd egy harmadik alkalom is. Hogyan lehet vonzalmat kelteni? Hogyan lehet egymást figyelemmel kitüntetni, és egyiknek a másikat a helyzet főszereplőjévé tenni? Ehhez klinikailag igazoltan hatásos fegyver éppen a flörtölés. Nem káros sem a mi, sem a környezetünk egészségére és káros melléhatásokat sem tartalmaz. Felelősségmentesen és szabadon alkalmazható. Esetleg saját magabiztosságunk szenved 8 napon túl gyógyuló fejlődést.
Maga a flört és a flörtölés komoly hadviselés. Már-már művészet. Kis harc, amiben egyik fél sem rendezkedhet be biztonságos kényelemmel, hiszen folyton váratlan kizökkenésekkel kell megfelelni egy adott helyzetnek. Ámde szerencsére egy ilyen megfelelni akarás csöppet sem görcsös teljesítménykényszer. Sokkal inkább egy felvillanyozó adok-kapok partnerséget alakít ki férfi és nő között, ahol sosem lehet tudni, hogy ki nyer valójában. Két lépés előre, egy lépés hátra – ez a biztos siker titka, ahogy azt már a csajozó közösségben a pua.hu-n minden Pua tudja.

A nők sem érdeklődnek sokáig azon férfiak után, akik tökéletes hercegnőként kezelik őket, mert azokon túl egyszerű lenne uralkodni. Hol itt a kihívás? Mindkét fél számára a cél a párkapcsolat. Érzéki és érzelmi adrenalin szabadul fel. A flörtölésben nem a cél maga a lényeg, hanem az az út, amelynek nyomán kialakulhat majd egy kapcsolat.

A hódító önbizalmának megerősítése már maga a folyamat miatt megéri. A lányok is ezt fogják elalvás előtt is újra meg újra visszapörgetni maguknak. Hiszen nem is az a fontos, hogy milyen volt a flörtölés, hanem a flörtölés maga. De, hogy milyen trükkökkel lehet egy férfinak is hatékonyan belevágni a flörtölésbe, legyen az szemezés vagy játékos incselkedés, arról igazán életszagú és gyakorlati tipplistát főleg a csajozós közösségben a pua.hu-n lehet szerezni.

Jelentkezz a VIP Coaching-ra, és tanulj meg flörtölni gyönyörű nőkkel!

Ez tényleg iszonyat sokat képes számodra segíteni a flörtben és a flörtölésben. A nőkkel való flört, flörtölést már tanulni is lehet, mivel sok férfi számára nem alapképesség, hogy tökéletesen tudjanak flörtölni. Tanuld meg te is a flörtölést!