Gambler PUA (Richard La Ruina)

Richard La Ruina, a csajozós közösségben Gambler névre hallgató PUA, hihetetlen gyorsan szerzett hírnevet magának az Egyesült Királyság csajozós iparában. Hogy minek köszönhette mindezt? Ő az alapítója a PUA Training-nek (2007), amely Európa legnagyobb ismerkedési és randitanácsadó vállalkozása közel 20 professzionális oktatóval. Gambler PUA tehetsége a marketing és a PR világában is sikert hozott számára, nem csak a nőkkel való ismerkedés terén. Megannyi kiadvánnyal (első könyve: The natural Art of Seduction), szemináriumokkal és előadásokkal segíti férfiak tízezreit, hogy képességeik fejlődjenek és gyerekjáték legyen számukra az ismerkedés.

Az ő csajozási karrierjének is Neil Strauss Style The Game című könyve adta meg a kezdő lökést még 2005-ben. Előnyös külseje ellenére is sok gondja akadt a nőkkel való ismerkedésben, ezért ő is nagy lelkesedéssel vetette bele magát az önfejlesztésbe és a csajozás tudományának tanulásába. Az akkor már szinte klasszikusnak számító PUA irodalmak (pl. Ross Jeffries, Mystery Method, stb.) azonban túl mesterkéltnek hatottak a számára, az ő egyéniségéhez sokkal inkább a természetes ismerkedés illett, így a tanultakat hatékonyan adaptálta saját személyiségtípusára.

Tanítása a nők őszinte megközelítésén alapszik, amelynek minden esetben előfeltétele, hogy egy hosszabb személyiségfejlesztési úton induljon meg a változás. A vonzó személyiség és a vonzó életstílus az, ami a nőkben öntudatlanul is felkelti az érdeklődést. Elve, hogy nem lehetsz tökéletes, de ez nem is kell, hogy célod legyen. Viszont, amire törekedni kell, az az, hogy elég jó legyél. Magabiztosság, önértéktudat, saját magaddal való elégedettség nélkül miképp is lehetne arra számítani, hogy a nők vonzónak találnak? Módszerének jellemzője a nagyon gyors fokozódás fizikai szinten is, de csak, ha már megvan a szorosabb érzelmi kötődés.

2009-ben NLP Creations Ltd. néven új vállalkozását is elindította, amely a Ross Jeffries által képviselt neuro-lingvisztikus programozás verbális technikáit hasznosítja a csajozásban.

2011-ben részt vett a Mex Deluxe által szervezett II. PUA Konferencián is!