Gyakran ismételt kérdések

Vannak kérdéseid? Válaszolunk!

Mi nem akarunk Téged meggyőzni. Egy biztos: aki elégedetlen az önbizalmával, ismerkedési és párkapcsolati életével, az megtalálja és megkapja a stratégiát nálunk. Ezeknek az embereknek a száma 2018-ra már meghaladta a 70.000 főt.

Ha érdeklődsz, de egy kicsit bizonytalan vagy még, mert nem ismersz minket eléggé, akkor olvasd el itt lent a leggyakoribb kérdésekre adott válaszainkat:

A PUA.HU hatására attól függően, hogy mennyire vagy kezdő illetve haladó az ismerkedésben/párkapcsolatok művelése terén, teljesen, akár 180 fokban megváltozhat a gondolkodásmódod és ezáltal az életed a nőkkel kapcsolatban. A depressziót, a borzasztó magányt, az elfecsérelt múltat és a sok korábbi kudarcot felváltja az őszinte öröm és boldogság, az új, pozitív gondolatok, a mindent megváltoztató és felforgató sikerélmények és a temérdek önbizalom! Ez nem puszta ígéret,  hanem a kőkemény tények!

 

Az oktatásunk célja egyszerűen és röviden, hogy kimozdítsunk a megszokott komfort zónádból és már pár órán belül, olyan sikereket érj el anyagainkkal a hátad mögött, melyről korábban álmodni sem mertél. Ennek az lesz a hatása, hogy kitágulnak a lehetőségek és a korlátok a helyedben, és az oktatásunk hatására innentől fogva elhiszed azt, hogy a változásra és a sikerre Te is képes vagy, ha teszel érte! A srácok nagy része hozzánk barátnőszerzési és párkapcsolati célokkal érkezik, és legtöbbjük 3-6 hónapon belül talál is magának társat, a többieknek pedig annyira megtetszik az “őszinte ismerkedés”, hogy a laza csajozás helyett ők is nyitnak a komoly párkapcsolat irányába!

 

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

 

Tipikus probléma. Vagy állandóan barátzónában voltál a nőkkel, tehát CSAK barátkoztak veled, elmesélték Neked a pasiügyeiket, de nem történt semmi sem köztetek a barátságon és beszélgetéseken, pedig te szeretted volna. Másik lehetőség, hogy “együtt” jártatok, de a nő irányított, kihasznált és semmibe vett, te pedig csak tűrted ezidáig. Az is megtörténhetett, hogy téged “szedtek fel”, de külsőre vagy belsőre nem voltál elégedett a hölggyel.  többé ne kerülj barátzónába és SOHA többé ne csináljon senki papucsot belőled!

 

Hogyne lenne! Nézd meg ezeket a srácokat, akiknek már sikerült, és látni fogod, hogy Neked sem lehetetlen! Plusz ha kissé megváltoztatod a külsődet, elkezdesz sportolni, mozogni nem csak külsőleg válsz vonzóbbá, hanem a mindennapi életkedved és az önbizalmad is növekedni fog!

 

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a fiatal nők egy része kifejezetten bukik az idősebb pasasokra, mert érettebbnek találják őket a 20-30 éves korosztálynál.

 

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Egy ilyen beszédet, nem lehet előre megírva jól és hitelesen előadni. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, TV2, Class Fm, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

 

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

 

Mivel minden termékünk online, így nem postázunk semmit. Az e-számlát is emailben fogod megkapni, így a címedre semmit sem küldünk!

Havonta több, mint 28.000-en keresnek fel minket és több száz telefonhívást, üzenetet és e-mail-t kapunk hetente. Nem mindenkit fog meg azonnal szolgáltatásunk, de személyes oktatáson már így is több, mint 4000 férfinak segítettünk barátnőt és boldog párkapcsolatot kialakítani. Előadásainkon több ezren vettek részt ezidáig, EDVD-inket, könyveinket szintén több, mint ezren rendelték már meg, ingyenes hírlevelünkre pedig több, mint 70.000 férfi iratkozott már fel az elmúlt 10 év alatt.

Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ a bal oldali felsorolásban, akkor lépj velünk kapcsolatba és tedd fel nekünk a kérdésedet! Örömmel fogunk rá válaszolni, rövid időn belül!