Haladj lépésről lépésre, nehogy elbukj

Tartsd be a fokozatosság elvét, ne légy mohó!

Szerdán az Aréna plázában kezdtem a napot. Áron feltett szándéka volt a mai napon, hogy legalább 30 lányt megszólítson. Ez egy jó dolog és fontos is, hogy legyenek ilyen és ehhez hasonló célkitűzésed. De ne csak ezek mozgassanak! Vigyázz, ne ess abba a hibába, hogy csupán az utolsó lépcsőfokot látod magad előtt. Tanuld meg elviselni és értékelni a kezdeti fokokat, hogy később eljuthass a magasba.

Látványos fejlődés a megszólítási képességben

Korábban sokat kellett gyakorolni a lányok megállítását, mert nagyon figyelmetlen volt és emiatt sokat hibázott. Volt, hogy túl korán, volt hogy túl későn akarta megállítani az éppen kiválasztott hölgyet. Előfordult hogy sikerült megállítani, de mivel hiányzott a megfelelő jelzés, hogy ott tartsa a lányt, ezért 5 másodperc múlva már angolosan távozott is. Azt meg kell jegyezni, hogy kitartó gyakorlással és odafigyeléssel lehet tartós változást előidézni egy adott ember hozzáállásában.

Gyakorlat: egy jó élmény és magabiztosság

Később megállítottunk két lányt, akiket megajándékoztunk egy jó élménnyel. Megkérdeztek minket, hogy mit csinálunk: ez most valami vicc vagy kandi kamera? Mire közöltük velük, hogy mi egy önbizalomnövelő tréningen vagyunk és ez az egyik gyakorlat. Nem vagyunk elégedettek a helyzetünkkel és szeretnénk fejlődni az emberek megszólításában és teszteljük, mennyire erőteljes a kommunikációnk, illetve a befolyásolási képességünk. Azt akarjuk, hogy sokkal határozottabbak, magabiztosabbak legyünk és hogy még inkább elégedettebbek tudjunk lenni önmagunkkal. Na ezen a lányok készek voltak.

Közölték, hogy ők az ELTE-re járnak, ötödévesek és mi simán beférnénk közéjük (Áron 41 éves, soproni folyamatmérnök, akinek mostanáig a munkája volt az élete és néha kiment gyakorolni. Ez a 3. alkalom hogy találkozunk!) Nem is értik, hogy mi miért csinálunk ilyeneket, hiszen véletlenszerűen rámutatnak 5 emberre az itt sétálók közül, nekik simán több szükségük lenne ilyesféle gyakorlatokra, mint nekünk. Csakhogy az emberek nem foglalkoznak ilyenekkel, nincs idejük arra, hogy egy pillanatra átgondolják, mi van a helyén az életükben és mi nem. De mi akarjuk, folytatjuk és csináljuk.

Gyakorlat: varázslatos pillanatok

Utolsó gyakorlatunk, hogy meglepjük a hölgyeket egy varázslatos pillanattal. Ez a gyakorlat tetszik Áronnak a leginkább, akinek persze eszméletlen jólesik a nem várt megerősítés és talán még csak most kezdi felfogni, hogy milyen nagy dolog is történt vele a mai nap során. Két idegen lány, mindenféle hátsó szándék nélkül olyan megerősítést adott neki, ami óriási muníciót biztosít számára az elkövetkező időszakban. Kívánom, hogy nektek is legyen hasonlóban részetek! Az első lépésekben mi is tudunk segíteni, hogy átéld mindezt és a lehetőséget megragadd a további fejlődésre! Bővebben »»

Az említett gyakorlatokról és még sok más ismerkedési módszerről tanulhatsz részletesen a 3 napos tréningünkön keresztül! Részletek »»