Haladni és megérinteni – új ötletekkel

Tarts a csúcsra, lépj szintet és csavard el a lány fejét lopott érintésekkel

Jegygyűrű-stratégia

Badboytól tanultam egy kedves stratégiát, hogyan érintsem meg korán a lányt. A jegygyűrű-stratégia így néz ki: megfogom a bal kezét és megdicsérem egyik gyűrűjét. “Szép gyűrű. Tudod-e, hogy miért hordja a föld minden népe a bal kezén a jegygyűrűjét? Mert az ókori kínaiak úgy gondolták, hogy csak egyetlen ér van az emberi testben, ami a kézből közvetlenül a szívbe vezet.”

Miközben ezt mondom neki, gyengéden mutatom is ujjammal az irányt a gyűrűsujjától a belső karján át a vállán keresztül a szívéig. A lány minden bizonnyal libabőrős lesz, de én egyszerűen csak tovább beszélek, milyen furcsa lehetett, hogy az emberek nem tudták sokáig, hogy a föld gömbölyű és hogyan működik a testünk.

Az ajaktrükk

Az amerikai ismerkedési tréner, Juggler szinten egy helyes kis trükköt agyalt ki arra, hogyan jósolja be, vajon a nő érdeklődik-e iránta és mennyire. Amikor már régebb óta randizol egy lánnyal, és úgy néz ki, komolyra fog fordulni a dolog, egy beszélgetés közepén vedd elő az ajakírját és mondd azt: “Biztos, ami biztos, ha még lenne esetleg ma valami”. A lány reakciójából meglehetősen jól ki lehet olvasni, megéri-e aznap még egy vacsorába befektetni vagy sem.

 A nő szívén át vezet az út az ágyba

Először a beszélgetést érzelmi szinten viszem, s csak aztán terelem a szót át az érzékiség oldalára. Egészen addig fokozva, amíg nem jutunk el arra a szintre, amikor már velem akar aludni, hogy az érzelmi feszültségét levezethesse.

Nem javasoljuk, hogy a lánnyal már túl korán szeretkezni akarj. Bár néha előfordul. Ez csak úgy lehetséges és annál valószínűbb, hogy előbb-utóbb szeretkezés is lesz a dologból, ha minél kevésbé van a lánynak az az érzése, hogy ez az egész csak a szeretkezésről szól. Sok nőt úgy neveltek, hogy erkölcsileg leértékelőnek tekintsék, ha egy pasival hamar szeretkezésig fajul a dolog. És ez a tudat bennük még akkor is erősebb, ha valójában nagyon szeretnének lefeküdni a sráccal.

Egy vonzó férfi számára annak semmi értelme, hogy egy nővel minden áron lefeküdjön. Hiszen elég nagy esélye van arra, hogy azonnal el is veszítse a lányt. Főképp akkor nincs értelme, ha amúgy egy tucat lány várja otthon tűkön ülve a hívását, mert mindegyikük a barátnője szeretne lenni.

Mystery azt állítja, hogy átlagosan meglepően rövid idő, 7 óra telik el a megszólítástól az első szeretkezésig. Ez egy elég meglepő érték, nem! Persze nagyon megéri, ha ezt a hét (de lehetőleg jóval több) órát sok találkozásra bontod le, s nem egyetlen éjszaka alatt akarsz gyors, ám nem tartós “sikert” elérni.

 

Intenzív gyakorlati tréning
2019.05.18.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.04.13.
Bevezető Tréning
2019.04.27.
Bevezető tréning
2019.04.07.