Határozottság

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Határozott vagy? Határozottan nem?

Játékra hívlak! Egy teljes napig figyeld magad. Hányszor fordul meg a fejedben és hányszor mondod ki: “nem tudom”. Hányszor hárítod el a döntést valaki másra és hányszor változtatod meg a lépésedet, hogy majdnem megbotlasz a saját lábaidban? A legjobb lenne, ha ezt egy egész hétig játszanád, mivel így mindenféle szituációban megfigyelhetnéd magadat. A hét végén pedig vonj mérleget: mennyire jellemez a határozottság?

Korunk jellemző betegsége: a határozottság hiánya

Az emberek nagy százaléka kóros határozatlansággal küzd. Vajon ez miért alakul így? A média, a neveltetés, az életünk során tapasztalt kudarcok mind egy-egy újabb szöget ütnek a határozottság koporsójába. Ha megnéznénk, hogy az egy főre jutó határozottság mértéke mennyi, rosszabb eredményt kapnánk, mint a nemzetgazdaság mai helyzete. Amennyire nagy deficittel küzdünk ezen a téren, épp olyan gazdag a fantáziánk, hogy milyenek is szeretnénk inkább lenni. Egyértelmű, hogy ha nincs meg a kellő határozottság, akkor a nőkkel való ismerkedés is maximum véletlenszerű sikerek hozhat, ha hoz egyáltalán.

Mivel a férfiak 80-90%-nak nincs szilárd önértéktudata és kellő magabiztossága ahhoz, hogy határozott kiállással a vonzó férfi megtestesült ikonja legyen, olyan mítoszokban hisz, mint például a szépség vagy a gazdagság mítosza. Holott a lányoknak se a pénz, se az adoniszi külső nem kell, ha a nekik udvarló férfi személyisége magával ragadó.

Ha határozott vagy, kielégíted a nők egyik elvárását: a nők, legyenek bármennyire is emancipáltak, férfiasak, befolyásosak és határozottak, csak olyan férfit lesnek, aki még náluk is határozottabb. A határozottság az a vonás, amire fel lehet nézni. Lehet valaki bármennyire is művelt és szakképzett, ha nincs meg a kellően magabiztos kiállása, nem fogják komolyan venni, nem lehet megismerni.

Sikereid záloga: határozottság

Mondok egy példát. Ha valahogy megismerkedtél egy lánnyal és már az első alkalommal is izzott a levegő körülöttetek, illetve megadta a telefonszámát akkor tudd: jó esélyeid vannak egy elkövetkező randin. Viszont ezeket az esélyeket igen könnyű eljátszani, ha otthon hagyod a határozottságodat. Nagyok az elvárások ezen a randin a nő részéről. De legyenek nagyok a te részedről is. Tudatosítsd, hogy veled csak gazdagodik a mai napja, te is szívességet teszel neki, hogy találkozol vele. Legyenek terveid, ne ő döntsön. Ha nagyon nem tetszik neki, amit felajánlasz, akkor vagy előkapod a B tervet, vagy kompromisszumot köttök. De sose feledd el: neked kell az irányítást megtartanod. Ez hozzá tartozik a férfi feladatköréhez. Élj vele!

Határozottsággal ugyanis nem csak a nők szemében leszel igazi férfi, hanem az élet minden területén előnyre teszel szert. Hogy miért? Jóval kevesebb energiát pocsékolsz el arra, hogy szorongj. Sokkal kevesebb energia megy veszendőbe az alatt, hogy hezitálsz és nem hozol meg egy fél döntést sem, vagy éppen folyamatosan változtatsz a döntéseiden.

Határozottnak lenni nem azt jelenti, hogy kizárólag egy vélemény az igaz, ami nem mellesleg a tiéd. A határozottság azt jelenti, hogy van véleményed, amit el mersz elengedni és felvállalod, hogy akár szembe is mehetnek vele. Valamivel több határozottsággal, amit az Intenzív Gyakorlati Tréningek során mind a gondolkodásmódod, mind a cselekvőképességed szintjén fejleszthetsz, előkészítheted magadban azt a gyökeres fordulatot, ami minőségileg emeli életedet a pozitív tartományban: a dolgok sokkal könnyebben mennek majd nemcsak a tréningen, de a valós életben is.