Háttérinformációk, ha még mindig eredmények nélkül ismerkedsz

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Csajozási módok sikeres és sikertelen férfiaknál

Mi az egyik különbség az vonzó és a kevésbé vonzó férfiak között? Egy vonzó férfi nem láncolja magához a nőt, míg más hajszolja őket. A vonzó férfi magába bolondítja a lányt, a többi lerohanja őket. Az vonzó férfi ismerkedik, a többiek kikezdenek velük. Az vonzó férfinek barátnője lesz, aki nem vonzó, ő kasarat kap.

Mi a különbség: barátnőt akarok – barátnőm lesz!

Aki ért a nőkhöz, az nem kutat utánuk, egyszerűen találkozik a megfelelő lánnyal. Véletlenül. Vagy készakarva, attól függ, mit szeretne. Hízelgéssel, beszélgetéssel, egyre jobban és jobban kegyeibe lehet férkőzni, főleg, ha olyan témákat hozol játékba, amelyek valószínűleg őt is érdeklik. Közben felfedezed a közös vonásokat és ezeket meg is osztod vele. Már ismerősök vagytok egymásnak. Kapcsolatotok máris nem bizalmibb? Így változok át egy ismeretlen ismerős akár valódi barátnővé.

Ez a csajozás durván ábrázolt fejlődésmenete. Az egysejtűekből emberek lesznek. Egy beszélgetésből meg kapcsolat. Az evolúció elve egyszerű. Minden új generáció megpróbál optimálisan alkalmazkodni a létfeltételekhez. Az elején csak egysejtűek voltak az akkor még rideg földfelszínen, de túlélték. Belőlük fejlődtek az egyre összetettebb organizmusok, akik meghódították a földgolyót. Nincs épp így az ismerekedésben is? Minden szinten megállok, és alkalmazkodom az éppen aktuális körülményekhez és feltételekhez. Hogy jobban megismerhessem.

A tökéletes ismerkedés élettani alapjai

Sokakat érdekel, hogy ez a nagyon emberi érzés, mint szerelem vajon megragadható-e objektíven. Képalkotó eljárásokkal végzett kutatások azt mondják ki, hogy a férfi agy olyan állapotba kerül, amíg szerelmére gondol, mintha kokaint szívott volna. Köztudott, hogy a szerelemben felszabaduló boldogsághormon kifejezetten antidepresszánsként hat. A boldogságérzés területei beindulnak, a rossz érzések régiói kikapcsolnak.

Milyen érdekes! Ha minden férfi orvos lenne, elegendő lenne az ismerkedéshez csupán kikapcsolni a negatív érzések területeit, hogy karunkba omoljon álmaink nője? Tehát a szerelem nem más élettanilag, mint egy gátlás csupán félelemközpontunkban? Elég vágyölőnek hangzik, nem? Az is.

Biológiából a valóságba

De mégis tudunk belőle tanulni. Hozzuk közös nevezőre: tulajdonképpen a nők agyát ahhoz kell hozzásegítenünk, hogy a boldogsághormonok kiáramolhassanak. Nem többhöz és nem kevesebbhez. A sikeres párkeresés elég konkrét lépésekben zajlik. Ki kell dolgoznunk hát egy stratégiát, hogy az ismerkedést a kívánt irányba tereljük.

Persze ehhez néhány alapvető dolgot figyelembe kell vennünk, melyek hozzásegítenek a visszautasítástól mentes, sikeres és kielégítő ismerkedéshez. Melyek azok a tulajdonságok és előfeltételek, amely a világ minden valamirevaló vonz férfi tarsolyában már ott van.

Tudj meg többet arról, hogyan hódíts meg egy nőt érzelmi kommunikációval és hogyan tartsd meg őt a megfelelő időben alkalmazott érintésekkel!

Ha lemaradtál a III. PUA Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciáról, most DVD-n akár többször is alámerülhetsz a hasznos tanácsoknak és válogathatsz a példákból!

A DVD-t ide kattintva találhatod meg!