Helyes gondolkodásmód a randihoz

Hogyan tervezz és kivitelezz egy randit? – gyakorlati tippek MOST!

Az érzelmek akkor válnak különösen intenzívvé egy randi során, ha a lány olyasvalamit csinálhat, amit előtte még soha. Ezért érdemes megkérdezni előzetesen, hogy volt-e már valaha vadvízi evezésen? Ha igent mond, újratervezek. Megpróbálom a lányt a saját komfort zónájából, miliőjéből, a mindennapjaiból kiszakítani.

Foglald el a világot: velem

Azt akarom, hogy a világot együtt hódítsuk meg a randin. Éppen ezért például sok helyre gyalog megyünk (még egy nagyvárosban is, mint pl. Budapest). Átvágunk a parkokon, megmutatom a lánynak, hol vannak kacsák és milyen virágok nyílnak éppen.

Mesélek neki arról, melyik házban melyik költő lakott (ha van ilyen) és mit írt ott. Veszünk valami különleges csokit, megmutatom neki az ősi bibliákat egy eldugott, hangulatos antikváriumban vagy éppen bemutatom egy messze földön embernek, akik történetesen ismerek is (pl. egy múzeumi teremőrnek).

Olyan helyzeteket keresek, amelyek intenzív életérzéseket váltanak ki. A következő 4 érzést kellene megérintenünk:

 • az újdonság varázsát (szokatlan helyzetek, szokatlan viselkedések)
 • félelem és izgalom (horrorfilm, bungee jumping, félelem az egyedülléttől)
 • zavar (romantikus bók, melybe fülig belepirul)
 • megváltozott tudatállapot (hipnózis, egész éjszaka csatangolni)

Szép randielképzelések

Most ajánlok néhány tippet, helyszínt, hova tervezheted a következő randidat:

 • művészeti kiállítás
 • jógaóra
 • kölcsönözzetek tandembiciklit
 • piknikezzetek a csillagos ég alatt
 • korcsolyázzatok, görizzetek
 • gokartozás
 • bungee jumping
 • rafting

Érzed, hogy nem érzed?

Érzékeink meglehetősen tompák. Sok nőt az lelkesít fel, ha velük együtt indulunk az érzékek világának felfedezésére. Bort kóstoltatok vele, amelyik mogyoró ízű. Megkérdezem, milyen összetevője van a parfümömnek, és közel hajolok hozzá. Hagyom, hadd érezze a mélynyomó rezgését a szívében egy koncerten. Mindez nagyon jó stratégia az első találkozásra

A párkapcsolat felé haladás közben, a találkozások alkalmával, még az érzékszervek felvillanyozása során sem forszírozom a szeretkezést. Sőt, éppen ellenkezőleg. Én vagyok a fék. Ha már odáig eljutunk, és csak a legkisebb ellenállást is érzem benne az éjszaka további részének intim eltöltésével kapcsolatban, muszáj, hogy én legyen az első, aki szóba hozza a témát: “Figyelj, ma este még nem szeretnék továbblépni. Nekem ez túl gyors. Jó így neked?”

Lesz-e szeretkezés?

Ez ugyancsak egy remek csavar a dolgon, amikor már közeledik az a bizonyos nap: “Nem akarok még szeretkezni. Ez nekem túl gyors lenne most veled. Nem az a fickó vagyok, aki olyan hamar már kapható. Nagyon örülök, hogy ezt végre tisztáztuk. Gyere, menjünk inkább aludni.”

A nők azért szeretkeznek, mert az intimitás fontos a számukra. Az érzelmi kötés érzését keresik egy férfival. Tehát amikor mindketten készen állunk, megpróbálok mindent megtenni, hogy megvalósuljon és megtalálja ezt a kapcsolatot és közösséget kettőnk között. Aztán lesz, ami lesz.