Hódítási tanácsok, tippek

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Tudj meg mindent a nők meghódításáról

Genetikailag kódolva benne rejlik a férfiakban az a bizonyos vadászösztön. Így van ez még akkor is, ha manapság úgy tűnik: sokakban csak jó mélyen rejlik. Pedig ennek a vadászösztönnek van egy társadalmilag elfogadott megnevezése is: a hódítás. Nemcsak elfogadott, hanem társadalmilag, vagyis inkább a nők által komolyan elvárt dologról van szó. A férfi-nő kapcsolatok nem minden esetben tartoznak a “nyílt lapokkal játszunk” kategóriába, kicsit ad, kicsit elvesz, kicsit testbeszéddel ellene jelez annak, amit szavakkal közöl… Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ebben a műfajban.

Merthogy a hódítás maga: művészet. A legnagyobb magyar csajozási közösség, a pua.hu alapítója, Mex Deluxe nagy figyelmet és komoly kutatómunkát fektetett abba, hogy férfiak százainak kínáljon olyan tippeket és tanácsokat, melyekkel igazán kirobbanó sikert érhetnek el a párkeresésben. Hiszen mindenki más és más, nincs egyetlen jól bevált, mindenki számára ugyanolyan sikerrel alkalmazható módszer a hódításban. Vannak a macsók és vannak a tipikusan jófiú srácok.

De bárki legyen a hódító szerepében, mindenkiben közös szemléletnek kell uralkodnia. Ez egyrészt saját teljes értékűségünk szilárd tudata, másrészt a nők megbecsülése és tisztelete. Mi más is lenne ez, mint maga a vonzalomkeltés forrása. Hiszen már akkor vonzalmat érzünk a másik iránt, ha értékesnek tart, de mi magunk is vonzalmat keltünk, ha magunkat valóban értékként tiszteljük.

Erre az alapra pedig már könnyedén lehet építeni azt a tudást, melyet folyamatosan bővítve, frissítve és kiegészítve olvashat a pua.hu-n minden gyakorló vagy leendő PUA. Egy igazi hódításhoz például elengedhetetlen, hogy egyedi légy. Felejtsd el saját magad kiszámíthatóságát! Egy kis játékossággal, adott helyzetben nem elvárt viselkedéseddel, tudatos közömbösségeddel a sablonos szituációkat is újraszínezheted. A lányok az ilyesmire biztosan emlékezni fognak.

Mert figyelem! A hódításhoz kell egy jól felépített stratégia, hiszen nem mindenki születik a nőkkel való kommunikáció mesterének. Még szerencse, hogy mindezt tanulni lehet. Mások tapasztalatai, bizonyítottan bevált technikák kipróbálása sokat segíthet, hogy egy idő után már egyedül is megálld a helyed a csajozás világában. Ha hódítani akarsz, nem elég ajtóstul rontani a házba. A nők nem csak a test nyelvén beszélnek. Őket nem elég az anyagi világban meghódítani. Szükséges, hogy felkészült légy az érzelmi énjük elcsábítására, de némi humorral vagy éppen intellektuális sziporkázással (nem okoskodás, vigyázat!) teljes győzelemre számítasz a párkeresésben.

Igen, jól sejted: a hódítás befektetés. Időt, energiát és kreativitást kell arra áldoznod, ha meg akarsz hódítani egy lányt. Folyamatosan bizonyítanod kell, hogy Te vagy a jó beszélgetőpartner, hogy határozott vagy, Te vagy az, akivel tartalmasan és vidáman el lehet tölteni az időt minden más férfihoz képest. Ehhez nyújt segítséget a legnagyobb magyar csajozós közösség, ahol Mex Deluxe a pua.hu-n számos hasznos tanácsot kínál kipróbálásra. Mi veszteni valód van? Nem jött be a lánynak? Biztos mindent megtettél? Akkor próbáld újra. Hidd el, megéri.