Hogy legyél természetesen vonzó II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Hogy legyél természetesen vonzó, az átalakulás

A régiek helyett ne kezdj el új dolgokban hinni, csak semmisítsd meg a régieket, mert minden problémád azokból származik. Talán úgy gondolod, hogy a negatív nézeteidet pozitívvá kéne „varázsolnod”. Valójában ez nem így működik. Ugyanarról a dologról ugyanabban az időpontban pozitív és negatív érzelmeket is tárolhatunk, melyek a szó szoros értelmében ellentmondanak egymásnak. Hihetsz egy adott dolgot és annak az ellenkezőjét is egyszerre. Ezek az ambivalens hitek idegessé és stresszessé tehetnek téged. Talán az életed egyéb területein is jelen van ez a jelenség úgy, hogy közben észre sem veszed.

Egy lánnyal kapcsolatos gondolat esetén nézd meg a gondolat hitelességét és rád gyakorolt hatását. Hogy érzed magad ettől a gondolattól? Nehéz rá gondolnod? Ha rosszul érzed magad tőle, szinte biztos, hogy hazugságra gondolsz. A gondolat egy régebbi kudarcodon alapul, vagy inkább olyasvalami, amit egy tiszta pillanatodban fogalmaztál meg, valami, amit teljes egészében átlátsz, megértesz, és mikor rá gondolsz, melegséget érzel?

Hogy legyél természetes, hátráltató közösségbeli hitek

Pár hónapja egy haladó sráccal dolgoztam, aki nagyon jól csinálta, de arról panaszkodott, hogy nem tudna olyan egy lánnyal összejönni, akire vágyik. Megkérdeztem, hogy miért gondolja, hogy ez így van, erre azt mondta, hogy „Hát… Mindig a srácokkal ismerkedek a közösségből, és egyszerűen nem megyünk olyan helyekre, ahol ilyen lányok vannak…”. Itt segítettem neki legyőzni azt a tévhitét, hogy állandóan a közösségi srácokkal kell lógnia. Aztán megkérdeztem tőle, hogy mikor beszélt egy ilyen vonzó lánnyal, aki mellett nem érezte jól magát? Annyit válaszolt rá, hogy úgy érzi, több gyakorlásra van szüksége, így ezt a tévhitét is sikerült megszüntetnünk.

Mi a két legfontosabb dolog, amit mondanak, mikor csatlakozol a közösséghez? Ki kell járnod a srácokkal, és 3 dolgot kell tennetek: gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni. Na, ez kezdeti szakaszban segít és fontos, de hosszútávon ez önmagában nem elegendő. Az egyetlen dolog, amiért „gyakorolni” járnak később, az az, hogy megvédjék a saját egójukat a visszautasítástól. De ez a sok dolog ugyanúgy a hátadra rakódik, és persze fejlődsz közben, de ha nem fókuszálsz végig a valódi célodra, sosem éred el. Ha túllépsz ezen a szinten, már nem kell „gyakorolnod”, hogy megtartsd az egódat, csak elmész valahova, ismerkedsz, és tapasztalatot szerzel. És ez az, ami igazán kell neked.

De a legjobban hátráltató tévhiz (bár hál Istennek ezt nem sok profi mondja), hogy rutinok és technikák kellenek ahhoz, hogy vonzóbb legyél egy nő szemében… A legtöbb tréner ez ellen beszél, de sajnos a legtöbb tanuló ebbe az irányba akar elmozdulni.

A közösség alapvetően kognitív viselkedésterápián keresztül szeretne változást elérni. Megváltoztatni a viselkedésedet, hogy megszűnjenek a negatív tévhiteid. Ez jól hangzik, de eléggé vicces, hogy mindezt úgy mondják, mintha csak fognod kéne a tévhiteidet, és ki kéne dobnod őket az első kukába. Az üzenetem tehát az, hogy minden megvan benned, hogy magad köré kell vonzzad azt a bizonyos nőt. Csak sok negatív dolog van benned, ami rád nehezedik. A megoldás, hogy átrágod magad ezen a sok mindenen, és ne azért tedd, hogy utána néhány további kupaccal pakolhass a hátadra. Persze az új kupacok már sokkal jobbak, viccesebbek, de meg kell értened, hogy ez csak egy tanulási eszköz ahhoz, hogy elérd a végső célt. Egy eszköz a személyes fejlődésedhez.

Remélem, ez a cikk segített tisztává tenni a sok dolgot, amit eddig hallottál erről: Add önmagad!

Ha még többet szeretnél megtudni arról, hogyan bontsd ki személyiséged legvonzóbb oldalát és hogyan legyen vonzó, figyelemfelkeltő kisugárzásod, akkor a teljes e témát középpontba állító Intenzív Gyakorlati Tréning tudása a tiéd lehet, még akkor is ha az előzőről lemaradtál! Olvass tovább itt »»

A cikk előző két részét itt találod: Hogy legyél természetesen vonzó I.