Hogyan beszéljünk egy társasághoz?

Három kulcsfontosságú dologra kell emlékezned, amikor egy több mint két főből álló társaság érdeklődését tartod fenn: szemkontaktus, lelkesedés és gesztikuláció.

Ne félj attól, hogy mozogj körülöttük, vagy, hogy túl eleven legyél. Bár időnként talán úgy érezheted magadat, mint egy cirkuszi majom, de még mindig jobb túl elevennek lenni, mint fapofával állni. A szemeidnek mindenkit le kéne kötnie.

Egy férfi a társaságban fenyegetést jelenthet, még akkor is, ha nem ért a nőkhöz. Ebben az esetben beleveheted az ilyen fickókat egy olyan beszélgetésbe, amivel megnyered őket magadnak. Ha úgy érzik, részt vesznek a beszélgetésben, akkor ezek az átlagos srácok, gyakran megkedvelnek, mivel ritkán jutnak elfogadáshoz életük más területein.

Biztosítsd magadat abban, hogy lelkes leszel. Annak módja, hogy ne csinálj teljesen bolondot magadból, hogy felméred a társaság energiaszintjét, amiben benne vagy, s aztán csak épphogy egy kicsit vagy lelkesebb annál, mint a többiek. Ha kevesebb energiával mész be, akkor úgy tekinthetnek rád, mint aki a társaság energiáját szívja el. Ha túl sokkal, akkor egy kissé őrültnek fogsz tűnni.

Hogyan beszéljünk egy társasághoz, tapasztalatból építkezz

A lelkesedés a mimikádon, a gesztusaidon és a hangszíneden keresztül mutatkozik meg. Mialatt a társaságban vagy, a velük való kísérletezés, az egyetlen valós módja annak, hogy megtudd, milyen szintűnek érdemes lennie a lelkesedésednek, melyhez próbálkozásokon és hibákon át vezet az út. Hamarosan eljutsz oda, amit mi „társasági ösztön” néven illetünk; ez az ösztönös érzés az, ami eltölt téged, mikor tudod, hogy csak egyetlen dolgot kell tenned, s mást nem.

Ahogy korábban említve volt, ez ugyanaz az érzés, amit érzel, mikor tudod, hogy ne káromkodj a nagymamád előtt. Egyszer megpróbáltad fiatalabb korodban, majd megdorgáltak érte, s azután kifejlesztetted ezt az ösztönös érzést, ami most mindig megmondja neked, mi az elfogadható. Ez ugyanilyen folyamat, amit azért választhatsz, hogy segítsen társaságilag intelligens és vonzó férfivá formálni.

Tipp: ha ugyanolyan az energiád, mint a környezetednek (pl.: nyugodt vagy egy könyvesboltban, vagy igencsak eleven egy diszkóban), úgy fognak érzékelni, mint aki kényelmesen érzi magát a bőrében, aki beleillik bármely környezetbe, ahol csak megfordul.

További tippeket és értékes tapasztalatokat osztunk meg veled a csajozás társasági dinamikájáról a 3 Napos Intenzív Gyakorlati Tréningen, amire most itt jelentkezhetsz!