Hogyan hívjunk el valakit randira I.

Amikor sikeresen randizol, az időzítés a legfontosabb tényező a sok közül. Tiszteletben kell tartani az időzítést is a lány felől, tisztelettel kell a lányt elhívni éjszaka először, főleg ha életedben bármikor találkozol vele.

Hogyan hívjunk el valakit randira, az időzítés fontossága

Visszanézve jó messzire az életemben észrevettem, hogy mikor egy kapcsolatom nem működött, nem azért volt, mert a lány rossz lett volna nekem. A legtöbb azért volt, mert rossz időben találkoztunk. Találkozni egy nagyszerű lánnyal, aki meg akar házasodni, mikor te még csak 22 vagy, nagyon nem jó. Találkozni egy fantasztikus lánnyal, mikor külföldön dolgozol, rossz idő megint csak, és találkozni valakivel, aki gyereket akar, mikor te még nem állsz rá készen, a legrosszabb. Sajnos a legtöbb ilyen eseten nem lehet segíteni, mert ez az élet rendje. Az illető, akivel megöregednénk, legtöbbször egy túl korai konfliktus áldozata vagy rosszkor ismerjük meg őt. Ami egyszer megtörtént, nem tudod megváltoztatni, el kell fogadnunk, hogy bármikor megtörténhet ilyen az életben velünk.

Néhány időzítés következménye, hogy több a tennivaló az eseményeknél és az életben. Mint amikor mi épp rossz pillanatban hívunk el egy lányt szórakozni. Mi vonzódunk valakihez és kezdeményezünk, vagy megragadjuk az alkalmat, csak felfedezzük, hogy ő egy új kapcsolatba került 3 héttel korábban. Vagy ha ő épp elvált valakitől és ő még nem áll készen egy új kapcsolatra. Talán válságban van a családi élete és a lány, aki iránt érdeklődsz nem hajlandó újra egy romantikus találkozásra. 3 alkalommal rosszul időzítettél és ez sose a te hibád volt. Csak az élet hozta így.

Hogyan hívjunk el valakit randira, kezd a hétköznap estékkel

Ha valaki elfogadja a randi meghívásod, akkor a találkozó időpontját jobban tudod kontrollálni. Az első megérzésed az, hogy hétvégén hívod el, mikor másnap nem kell dolgozni és sokáig távol lehet. Általában több társadalmi esemény van hétvégenként és több étterem, klub, bár, disco van nyitva, jobb környezettel és több lehetőséggel egy randira. De így is lehet, hogy rossz az időzítés. Ha randizol, megfontolhatnád a hétköznapi éjszakák vonzalmát, ami a te malmodra hajthatja a vizet. A hétvége általában szabad az embereknek, éppen ezért be is vannak táblázva akkor. Nem szeretem a feszített tempót, de a randizás korai fázisaiban ez van. Beismerem, a hétköznap éjszakai randik csökkentik a varázslatot. Hétköznapok általában lassúak és sok közülük a hobbiknak van szentelve és az utazásnak. De sokkal kevésbé hivatalos egy hétköznap éjszakai randi, éppen ezért sokkal nyugodtabb is lehet az. A hétköznapi randik nem éjszakába nyúlóak, és egy sikertelen randinak is lehet rendes vége. Szóval egy vacsi a munka után jó ötlet lehet. De ne feledd, egy ilyen randi is lehet unalmas, szóval egy sziporkázó éjszaka veled igazán üdítő lehet. Illetve, nem kell semmi más eseménnyel harcba szállnod a nő figyelméért, szóval sokkal messzebb vagy attól a kellemetlen ellentéttől. Hétköznapi randik szintén magukban hordozzák a rövid randik lehetőségét és a sikeres randik könnyen átcsaphatnak hétvégi hosszabb randikba.

 Tudj meg még többet az ismerkedésről és a sikeres randizás titkairól a 3 napos Intenzív Gyakorlati Tréningen!

A cikk következő részét itt találod: Hogyan hívjunk el valakit randira II.