Hogyan hívjunk el valakit randira II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Másoknak hogy sikerült? Akkor ezt a bestseller ingyenes online előadásomat mindenképpen nézd meg most!

Hogyan hívjunk el valakit randira, készülj fel

Nagy eséllyel segíthetsz magadnak csalódás esetén, amikor egy lány nemet mond neked. Légy rugalmas az előkészületeiddel kapcsolatban. Mindig ajánlj fel egy lánynak több lehetőséget, és helyszíneket randizásra, és próbáld megérteni, mikor vannak valós okai arra, hogy mást csinál. Túl sokszor, mikor valaki nemet mond neked, egyből azt feltételezed, hogy ez csak egy kifogás, és az igazság mást takar. Túl sokat feltételezel.

Tudasd vele, hogy érdekled és az is, amikor ráér, így már tehetsz ennek érdekében előkészületeket. Mindig hangsúlyozd, hogy te is elfoglalt vagy, mert ez sokat dobhat a megjelenéseden. Emlékezz, hogy neked sem lehet mindig elérhetőnek lenned, mert egy idő után emiatt érdektelen leszel a szemében, vagy ami rosszabb, elkeseredett. Mindannyian hallottuk a legendás kifogást: „Nem fog menni, mert a hajamat mosom este.” Ez még igaz is lehet.

Ha nagyon felkeltetted az érdeklődését, hidd el, minden követ megmozgat annak érdekében, hogy találkozzatok. Éppen ezért fontos, hogy jól időzíts, és akkor kérdezd meg a lányt, amikor a legnagyobb esélyét látod annak, hogy igent mond. Ez persze nem azt jelenti, hogy rajta kell lógnod, mikor mélyponton van. Amikor egy lány nemet mond, és komolyan is gondolja, tudni fogod. Ezek után, ha közeledsz hozzá, egyszerűen dobd be magad. Ez egy szerencsejáték, barátom.

Hogyan hívjunk el valakit randira Nightclub-ban

Ha egy Nightclub-ban vagy az időzítésnek ismételten nagy szerepe van. Felkérni egy lányt táncolni épp mikor találkozott egy csoporttal a barátaiból, nemleges választ fog eredményezni, még ha be is jössz neki. Másrészről, ha bárnál szólítod meg, miközben a barátai a mosdóban tartózkodnak, tökéletesen működik. Próbáld a helyzet jeleit pozitívan értelmezni. Táncolni hívni egy lányt hajnali 5-kor, épp mikor a club az utolsó dalt játszaná le, általában nem vezet sehova, kivéve ha ő is és te is el vagytok már keseredve. És hogy lehetne ezt alapnak nevezni vagy sikeres randihoz?

Szóval miközben rugalmasan és nem túl könnyen megkaphatón viselkedsz, ismerd meg az alanyodat az előrehaladás érdekében és tapasztald ki, mikor tűnik a legkönnyebben elérhetőnek számodra, ha lehetséges. Ha az időzítésed jó, akkor könnyen sok pozitív visszajelzésben lehet részed, amik tovább vezetnek valami még különlegesebb felé. Az időzítés nem számbavételével elérheted pont az ellentettjét és a legelcsüggesztőbb hatást is.

Hogyan hívjunk el valakit randira, összefoglalás

 • Értsd meg / Fogadd el, ha egy nőnek jó oka van, hogy „nem”-et mondjon
 • Légy rugalmas és ajánlj fel neki több alternatívát, ha elhívod – szabad vagy csütörtökön vagy pénteken?
 • Ne harcolj tovább ha „nem”-et mond, lépj tovább
 • Mindig tűnj elfoglaltnak.
 • Fogadd el hogy néha rossz időben találkozol emberekkel.
 • Válassz egy hétköznap estét az első randira.
 • Válaszd ki a legmegfelelőbb időpontot, hogy odamenj egy nőhöz nightclubban
 • Ne félj soha kérdezni, ha ezt megtanulod, magabiztosabb leszel.
 • Próbáld meg ne egy csoportos találkozóra elhívni, hanem egy jó pillanatra, amikor a legnagyobb hatást érheted el.
 • Ne legyél bosszús ha „nem”-et mond- csak mosolyogj.
 • Próbálj meg többet megtudni a randid körülményeiről, persze ha már előre megbeszéltétek.
 • Dolgozd ki a legjobb pillanatot, hogy elhívhasd randira.
 • Ne hívd el, ha ő teljesen foglalt, stresszes, boldogtalan vagy nincs jól.
Hogyan tartsd meg a lányt, ha már úgy tűnik, célegyenesben vagy?

Ismerkedési és párkapcsolati nélkülözhetetlen tanácsok az Intenzív Gyakorlati Tréningen most a tiéd lehetnek, akkor is, ha az előzőről lemaradtál volna! További részletek arról, hogyan hódíts magadnak barátnőt itt »»

A cikk előző részét itt találod: Hogyan hívjunk el valakit randira I.