Hogyan kell szexelni?

Szexelve az egészségért

Tipikusan az téma, amiről nem írni kell, hanem csinálni. És emellett jöhet még a vád, hogy aki nem tudja, biztos az tanítja. Nade. A kielégítő szexuális élet az egyik alapja egy tartós párkapcsolatnak. Mondhatjuk azt is, hogy az egészséges életmód része. És így már nem is furcsa a kérdés: hogyan kell szexelni? Hogyan, hol, hányszor kell vagy lehet szeretkezni egy héten, egy nap, egy éjjel?

Azért ez a kérdés csajokban, pasikban szüntelenül felbukkan. Élethosszig tartó tanulás a trendi manapság, miért lenne ez alól kivétel a szexuális élet? Ahány ház annyi szokás, és ez szeretkezésre még hangsúlyosabban igaz, hiszen annyira más igényekkel, vágyakkal feltüzelve gabalyodik össze két ember. Hiszen mennyire mást film pereg le, amikor az ötödik korsó után már a harmadik haver kezdi el mesélni, hogy a barátnőjével legutóbb mikor feküdt le, és milyen jó lenne már ismét szeretkezni végre egyet, bár sosem olyan jó a szerelmeskedés, mint mikor még az exszel volt… Minden esetre semmiképp sem szabad a dolgot a tárgyiasítás irányába elvinni.

Minden a szeretkezés körül forog

Tévedés azt gondolni, hogy csak a férfiak gondolnak sokat a szexre. Legjobb védekezés a támadás, tehát ezt a tévképzetet valószínűleg olyan nők találhatták ki, akik el akarták terelni a figyelmet arról, hogy ők is mennyit pörögnek, vagy legalábbis pörögnének a témán, ha lenne kivel. Úgyhogy hogyan is kell jól szexelni? – jó fizikai állapotban, mert párodat, a gyengébbik nem gyönyörű, jeles képviselőjét ki kell elégíteni. Nem egyszer, nem kétszer… És sose feledd, hogy azért nagyon fontos az ösztönös szexet inkább a mély együttlét irányába elvinni. Viszont ahhoz, hogy változatos legyen a szexuális életetek, és ne unjatok egymásra, mert már azt hiszitek, hogy a másik minden porcikáját, gyenge pontját ismeritek, érdemes utánaolvasni trükköknek, tanácsoknak, hogy mindig valami újat kipróbálva okozhass barátnődnek kellemes perceket. És ne lepődj meg, ha ő is igen izgalmas érzésekkel jutalmaz ezek után.

A kielégítő szexelés körülményei

A “Hogyan kell szexelni?” kérdéskörébe beletartozik a helyszín, a póz, a számszerű mennyiség, a játékok stb. Vannak, akik másképp nem is tudják elképzelni az együttlétet, mint lekapcsolt villany mellett a hálószobában, hagyományos pozícióban. Mások szeretik extrém helyszíneken szeretni egymást: tóparton, városi parkban, liftben, munkahelyen túlóra után stb. Vannak, akik szeretik húzni és úgy gondolják, hogy akkor jó a szex, ha végtelen sokáig tart. Mások inkább gyakran, de gyors menetekkel élvezik az estét. Egyeseket izgat a meglepetésszerű spontán letámadás, mások inkább a tervezést és utalgatásos rákészülést tartják vérpezsdítőnek.

Aki párjával már gyakorlott az ágyban, annak bizonyára számos tapasztalata van, amelyet élmény szintjén kamatoztathat a párjával. Legyen vad vagy legyen gyengéd a szeretkezés, a lényeg, hogy mindkét félnek élvezetes legyen. Eretnek gondolat vagy sem, egy párkapcsolatban nem jó, ha tabu beszélni a szexről. Végül is miért ne lehetne megkérdezni néha pasiknak is barátnőjüket, hogyan csinálják, hogyan lehet még jobb az együttlét. Tehát lehet, hogy nem a netre kell beírni a hogyan kell szexelni fogós kérdését, hanem csak együtt fantáziálni A barátnővel. Közös orgazmus? Naná.

 

Intenzív gyakorlati tréning
2019.03.02.