Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Hogyan kerüld el a visszautasítást?

Érdektelen és elutasító nőket nagy ívben kerüld – az ő veszteségük!

Nem mindig mennek simán a dolgok. Mi van akkor, ha vakvágányon haladsz? Mindig megpróbálom nagyon óvatosan és körültekintéssel vinni tovább a szituációt, hogy kiszagoljam a lány visszautasításának pillanatát és elejét vegyem ennek. Engem csak úgy nem lehet visszautasítani, inkább én vagyok az a valaki, aki visszautasít. Például a kezét a térdemre teszem majd ezt mondom: “nana, ne olyan gyorsan, nem vagyok az a fajta, olyan könnyen kapható pasi!”.

Lassan járj, tovább…

De akkor is, ha problémamentesen közeledünk kölcsönösen egymáshoz, mindig megpróbálok valahol fékezni egyet: “Nekem ez túl gyors!”

Ennek két funkciója van. Először is ezzel némi kételyt ébresztek benne, megmutatom, hogy én nem csak ágyba akartam vinni. Másodszor pedig lángra lobbantja a vadászösztönét.

Bámulatos, mennyire meg tudja változtatni ez a kis mondat a nők viselkedését! Ez a mondat az egyik legnagyobb hatalommal bíró katalizátora az érzelmeknek, amit csak ismerek.

Érdektelenséget időben felismerni

Ha egy nő nem adekvát reakciót ad kezdeményezésemre, már megyek is és keresem a következő lehetőséget. Azok a nők, akik nem kedvesek, udvariasak és nyitottak, nem tesznek eleget az elvárásaimnak. Nagyon boldog vagyok, hogy sok lány szabályosan már az első percekben megmutatja, hogy udvariatlan-e, így nem kell feleslegesen vesztegetnem rájuk az időt, hogy csak később vegyem észre.

Az ismerkedés, flörtölés során mindenképpen kell, hogy legyen olyan pillanat, amikor a nő jelzi érdeklődését felém. Amikor a beszélgetést újra és újra kezdeményeznem kell, valami nincs rendben. Ha nem ad érdeklődési jeleket, annak ellenére, hogy már jó ideje beszélgetünk, akkor csak annyit mondok “igazán kedves, hogy megismerhettelek, de még fiatal az éjszaka”, és már megyek is tovább.

A férfi dönt és választ

Én nem vagyok rászorulva a társaságára. Adtam neki egy lehetőséget. De eljátszotta, ezzel kell hát élnie.

A csajozási guru, Ross Jeffries úgy tekintett a csajozásra, mint egy horgászatra. Abban vagyunk érdekeltek, hogy egy gyors fogást csináljunk, de mégsem úszik minden egyes hal felénk.

Még maguk a legnagyobb ismerkedési tanácsadók is be-bekapnak egy-két kosarat, és nem találnak azonnal párt. De ez jól is van így. Különben halál unalmas lenne maga az ismerkedés is. Amikor ismerkedek, a legrosszabb, ami történhet, hogy a nő elveszi a pasi életkedvét is.

Kosarat tartással viselni 

Lássunk egy nagyon tipikus szituációt: két lányt megszólítok. Az egyik így szól: “Figyelj már, nem veszed észre, hogy épp beszélgetni próbálunk?” Erre én: “Ez csak valami véletlen lehet, de én is pont azt próbálom.” Es ehhez kell egy szemtelenül széles vigyor is.

Igazából örülök, amikor a nők kicsit szivatnak. Egy macska sem fogna egereket, ha bátran ugyan, de a háttérben maradna. Az egyik kedvenc beszólásom, ha a lány udvariatlan: “szeretem az öntudatos nőket!”

 

Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.