Hogyan partizz világsztárokkal?

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Egy machesteri jó barátom, Pete, más néven Sweeney, hihetetlen szociális képességekkel rendelkezik. Olyan életstílusa van, mellyel bármely világsztár vígan büszkélkedhetne. Legutóbb együtt partizott a filmsztár Eva Mendessel (Randiguru, Halálosabb Iramban),  és Mark Wahlberggel (Entourage-Törtetők), mely buli eléggé jól sikerült a számára.

Sweeney már az idei Pua Táborban is bebizonyította a magyar csajozási közösségnek, hogy tudja, hogy miről beszél és nem hiába TOP oktatója Európa és hamarosan a világ legnagyobb ismerkedést oktató cégének, a PuaTraining-nek, mely idén elnyerte a legjobb ismerkedési trénercégnek járó díjat (Gambler cége).

Mi Sweeney titka?

A titok nem olyan bonyolult, mint azt először gondolnánk, viszont van pár előfeltétele, amit muszáj megismerned:

  1. Turbo fokozatra kapcsolt szociális képességek
  2. Hatalmas önbizalom
  3. Egy kiépített vonzó életstílus

Turbo fokozatra kapcsolt szociális képességek

Mikor már annyira szabadnak érzed magadat belül, hogy ugyanúgy tudsz beszélgetni anyukáddal a nappaliban, mint egy szép lánnyal egy buliban, akkor neked sem fog problémát okozni, hogy egy szórakozóhelyen megismerd Eva Mendest. Ehhez iszonyat sok gyakorlásra van szükség, nap mint nap foglalkozol a szociális életeddel, minden nap új embereket ismersz meg és annyira szabaddá válsz a fejedben, amennyire az lehetséges.

Hatalmas önbizalom

Ha az életedet tudatosan építed fel, minden percben a céljaid elérése fókuszálsz és nem pazarolsz szinte egy pillanatot sem az életedből (Tv nézés, lan party stb.) akkor az önbizalmad is hatalmas léptekben fog nőni, mivel érezni fogod, hogy egyre vonzóbb a személyiséged, egyre sikeresebb vagy az élet különböző területein és ez meg is látszódik. A hatalmas önbizalom gyors elérését a VIP Coaching-on sajátíthatod el!

Egy kiépített vonzó életstílus

Ez a témakör az, melyben Sweeney a legjobb a világ összes ismerkedési trénere közül. Egyet sem ismerek, aki sok pénz nélkül képes lenne olyan életet élni, mint ő. A titkát, hogyan sikerült a kis középiskolai bulikból annyira feltuningolnia az életstílusát, hogy aztán világhíres celebekkel partizzon, elárulja Neked 3 hét múlva a II. Ismerkedési és Párkapcsolati konferencián.

Ezen a konferencián fel fog lépni Badboy (Bővebben Badboy-ról, a direkt ismerkedés alapítójáról) és Gambler is (Bővebben Gamberről, a világ legjobb PUA cégének az alapítójáról).

Bővebb információk a tréningről: Katt ide <<

Kiknek szólnak a tréningek, a konferencia?

Ez azoknak a férfiaknak szól, akik legyőzve félelmeiket és gátlásaikat, tudatosan tesznek erőfeszítéseket azért, hogy alapos ismereteket és gyakorlatokat szerezve a nőkkel való ismerkedés, a párkeresés terén, növeljék az önbizalmukat, könnyen szerezzenek maguknak egy csodálatos barátnőt és képesek legyenek megállni a helyüket egy harmonikus párkapcsolatban is.

Itt a helyed, ha képes vagy meghozni a döntést, hogy mostantól fogva az életed irányát és hogy kivel hoz össze a sors a saját kezedbe veszed, mert nem vagy hajlandó többé mások kedve szerint élni, a saját utadat akarod járni, és olyan nővel akarsz együtt lenni, akit te választottál, nem pedig olyannal akivel csak azért vagy, mert nincs más lehetőséged.

Bővítsd a lehetőségeidet, és nézd meg milyen új, titkos tudásnak vagy részese a VIP Coaching-on: Katt <<

Ádám (Mex)

u.i.: Ha már eleged van a sok elméletből, inkább dobjon valaki mélyvízbe, akkor kattints tovább és ismerkedj meg az Intenzív Ismerkedési Tréning lehetőségével!