Hogyan válik a ismerkedésre befogadóvá a nő?

Időutazás a nő múltjába – érzelmi kapcsolat a közös jövőnkbe

Freud, amikor egyik betegének pszichéjét vizsgálta, egy igen érdekes megfigyelést tett: a nőbetegeinek többsége belészeretett. Hogy miért? Mert a betegek a terápiás beszélgetések során alámerültek gyermekkorukba, anyjukról és apjukról beszéltek, legelső szerelmükről, haragról és veszteségekről. Ez a folyamat nagyon erős érzelmeket szabadított fel a nőkben.

Időutazás két személy részére

Amikor megpróbálom, hogy életem legintenzívebb pillanataira emlékezzek, automatikusan a gyerekkoromra és kamaszkoromra gondolok. Félni a sötétben vagy végtelen reménytelen szerelem egy iskolatársam iránt, határtalan szerelmi bánatok stb. jutnak eszembe.

Ebből kiindulva, a beszélgetést a lánnyal is megpróbálom a gyermekkorára terelni. A pszichoanalízisben ezt a folyamatot – amikor visszatérünk a gyermekkorba – regressziónak hívják.

Amit a múltból leporol

A nők emlékezetében gyakran van egy olyan személy még gyerekkorukból, akikre gyengéd nosztalgiával gondolnak. Például ilyen a szeretett nagypapa. Ha emlékeznek a nagypapára, az csak szép és kedves emlékeket idéz fel bennük. Ezeknek az érzelmeknek az intenzitása nagyon közel hozzák őt hozzám. Amikor már valami intim dolgot is megoszt velem, akkor elmondható, hogy a kapcsolat létrejött. De mindenekelőtt alapvető, hogy én magam valóban érdeklődjek az iránt, ami a lány múltjában meghatározó élmény volt, különben egy ilyesfajta közeledés hiteltelen és hazug. És hogy máshogy ismerhetnéd meg a nőt, akivel párkapcsolatot szeretnél?

A vonzó férfi és a terapeuta egy személyben

Ebben a folyamatban az a célunk, hogy a nő gyermekkori érzelmeit előhívjuk és elérjük, hogy újra megélje azokat. A pszichológusok különbséget tesznek:

  • az ödipális regresszió (olyan érzelmek, amelyek az ödipális háromszöggel függnek össze: anya-apa-gyerek)
  • az infantilis regresszió (szoros anya-gyermek kapcsolat), illetve
  • a serdülőkori regresszió (azon felismerésbe süllyedés, hogy nem valósítottuk meg önmagunkat, egész életünk csak egy kompromisszum) között.

Miért működik?

Egy ilyesfajta beszélgetés esetén valójában magunkra öltjük a kvázi-terapeuta szerepét,  és halálos komolysággal isszuk a nő szavait.

Minden nőnek van jó pár csalódás a múltjában, amelyek az első szerelemmel és korai szerelmeskedésualitással állnak kapcsolatban. Ennek a szerencsétlen szerelemnek az emlékét és kielégítetlen lehetőségeit ugyan már mélyen elraktározták magukban, de csírája még mindig ott van a mélyben van. Ezért jó, ha egy új álmot, új fantáziavilágot teremtek számára. Hogy legyen mit – nekünk köszönhetően – megélnie.

Ha szeretnél a mágikus képesség birtokába jutni, hogy csodákat teremts a nők fantáziavilágában, akkor az alapokat mindehhez megtanulhatod mindössze egy hétvége alatt!

A beszélgetés és a fantáziaképzés mesterfogásait sajátíthatod el az Intenzív Gyakorlati Tréningen!

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!