Hölgyválasz: a haverokat vagy téged?

Ne szalaszd el, mert most megtudhatod, milyen megfontolás rejlik a nők választása mögött

Miért ismerkedünk egyáltalán? Miért nem ragadjuk meg egyszerűen az első szembejövő nőt, és tesszük gyerekeink anyjává, mint ősember az ősasszonyt?

A csajozás, ismerkedés mint párválasztási stratégia túlélt évezredeket. A nők a legjobb partnert akarják, hogy biztosítva legyen: valaki lesz mellettük, hogy gondoskodhassanak a leendő gyerekeikről. Míg egy férfi egyetlen nap alatt sok millió spermiumot képes termelni, addig a nőknél havonta csupán egyetlen petesejt érik meg, és vár a megtermékenyítésre. Biológiailag nézve egy rossz választás következménye a nő számára sokkal pusztítóbb erejű lehet, mint egy férfi számára. Míg mi maximum egy teáskanál hímivarsejttől szabadultunk meg, addig a nők életük éveit teszik fel egy lapra. Ez a biológiailag rögzített program az, ami meghatározza a párválasztást. Tökmindegy, mennyire emancipált vagy modern is a nő.

A férfiak övön alul gondolkodnak?

A férfiak abban a helyzetben vannak, hogy néhány percen belül képesek egy nőért nagyon látványosan bizseregni. Annak, hogy ilyen gyorsan képesek felizgulni, szintén evolúciós okai vannak. Az, hogy bármikor képesek egy aktusra, biztosítja ugyanis, hogy egyetlen adandó alkalmat se szalasszanak el, hogy örökítőanyagukat továbbadják.

A csajozó művészek ott állnak a csajozás evolúciós ranglétrájának legmagasabb fokán. Ők azok a férfiak, akiknek mindössze 3 másodpercre van szükségük, hogy megszólítsanak egy nőt csak alig néhány percre, hogy vonzalmat keltsenek bennük.

Holtodiglan holtomiglan – téged választanak?

Meggyőződésem, hogy a nők öntudatlanul ugyan, de ugyanezeket a biológiai kiválasztási szempontokat pörgetik végig. Már a legkisebb gyanú, hogy közvetlenül az első együttlét után lelép a pasi, radikálisan csökkenti a férfi esélyeit a nőnél. Mi más, ha nem ez a motivációja annak, hogy a párkeresés nem egy mechanikus, lényegretörő hajsza legyen, hanem egy művészi vonzalom- és bizalomkeltés, ami idővel érzéki perceket is tartalmaz.

A csajozóművészek nem hiába sikeresek a maguk személyes, nagyon intim, nagyon bizalmi alapú és meghitt formájú nőkkel való ismerkedésben. És jobb, ha megkíméljük magunkat a kínos tapasztalatoktól: a kívülről bemagolt csajozós dumák és minden egyéb bevetésre szánt csajozós trükk az okos, szép és jó nőknél eleve kudarcra vannak ítélve.

A pasi mint trófea

A kevésbé vonzó nők számára sokkal fontosabb, hogy jól kinéző, helyes pasijuk legyen, mint a kimondottan szép lányoknak. Az előbbiek számára egy szép férfi státuszszimbólum, ami igazolja a saját vonzerejüket. Ha átnézzük a pletykalapokat, azonnal szemetszúrhat, hogy mennyi gyönyörű nőnek van teljesen átlagos, nem kimondottan szép pasija. A gyönyörű nőknek nincs szükségük szép férfiakra, szépek ők kettejük helyett is. De sármos, vonzalmat keltő pasira annál inkább.

Az igények és a kiválasztási szempontok napról napra változhatnak

Van nap, hogy már úgy érzi az ember, mindegy milyen, csak nő legyen az illető. Másik nap meg semmi kedve sincs a  nőkkel való ismerkedéshez. Na, ilyenkor drámaian megnőnek az igények. Nincs ez másképp a nőknél sem. A látásmód pillanatról pillanatra változhat. Vannak, akik szentül hiszek a pillanat varázsában. Ezek szerint egy jól elkapott pillanatban bármikor lehet a békából királyfi. És most nem az alkoholmámoros képzelgésre gondolok.

Ne várd, hogy a nők vegyenek észre és helyetted lépjenek! Légy férfi és tanuld meg tudatosan megszólítani és meghódítani a kiszemelt lányt!

Kommunikáció, kisugárzás és bátorság. Ami nehezebben megy, azt a VIP Coachingon célirányosan is fejlesztheted oktatói segítséggel! Mikor, hol? Részletek a VIP coachingról itt »»