Hozzászoktatni magadat a környezetedhez

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Itt a cél, hogy egy vagy két bár olyan legyen számodra, mint az otthonod, így, amikor megszólítasz egy nőt, az úgy történjen, ahogy te szeretnéd. Válassz egy nem túl hangos bárt, ahova sok olyan nő jár, akik számodra vonzóak, s látogasd meg heti 1-2 alkalommal 6 hónapon keresztül. Ismertesd meg magad a pultosokkal, a szervezőkkel, a kidobókkal és a törzsvendégekkel.

Sokkal kényelmesebben érezzük magunkat azokkal, akikkel gyakrabban látjuk egymást. A félelem az ismeretlentől eléggé elterjedt dolog.

Hozzászoktatni magadat a környezetedhez, egy példán keresztül

Képzeld azt, hogy első osztályon repülsz, és a kapitány, behív a pilótafülkébe, majd felajánlja az irányítást. A következőkben, neked ötleted sem lesz, hogy mit tegyél, hogy a magasban tarthasd a gépet, mivel az ehhez legközelebb álló dolgot akkor végezhetted, amikor repülőgép szimulátorral játszottál a számítógépeden.

Most képzeld el, hogy a társad ott van a számítógépeden és molyol valamit a repülős szimulátorral, majd megkér, hogy vedd át tőle, míg elmegy egy italért. Ezzel így egészében nincs gondod.

Magabiztosabb leszel a képességeidet illetően és hozzászoksz a körülményekhez és következésképpen felszabadultabban érzed magadat. Mikor először kezded alkalmazni a technikáinkat, leginkább úgy fogod magadat érezni, mint az első példában, ám gyakorlással és szelídítéssel csekély idő alatt kényelmesen érzed majd magad.

Tapasztald meg, mindez hogyan működik még több példán keresztül!  Mi kell ahhoz, hogy magabiztos, vonzó férfi légy, aki nemcsak össze tud jönni egy lánnyal, de meg is tudja tartani? Ha tudni akarod, olvass tovább »»