Húzd meg ereszd meg

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ez az ereje és a hatékonysága miatt egyike a legszélesebb körben elfogadott elméleteknek. Az ötlet egyszerű, az ismerkedés alatt egyszerre kell eltaszítanod magadtól a nőt minden olyan alkalommal, mikor közelebb engeded őt.

Húzd meg ereszd meg, részletek

A nő eltaszítása magában foglalja, hogy valami nem tetszik benne, valami, amit tett, vagy, ahogy viselkedik. Állandóan fel kell mérned, hogy meddig mehetsz el az el nem fogadásban anélkül, hogy teljesen meg nem bántanád. Ebben az esetben teszteled a gondolkodását, valamit nem nézel benne jó szemmel, ami megmutatja, hogy te nem olyan vagy, mint a többi srác, akik csak ágyba akarják vinni őket, s akik csak szépeket mondanak nekik. Legalábbis bízom benne, hogy komolyak a szándékaid. Ha egyszer ellököd magadtól, s vonzalmat keltesz, mindig csökkentened kell ennek a hatását valami elfogadó, megtisztelő dologgal, mely nem a kinézetére vonatkozik (bár a divatérzék megemlítése rendben van).

A túl sok eltaszítás elidegeníti a lányt és bunkónak fogsz tűnni a szemében, a túl sok közelítés hatására pedig túl könnyű falatnak fog tartani. Ki kell váltanod belőle, hogy úgy érezze, mintha egy érzelmi hullámvasúton utazna. Képtelen leszn kiigazodni rajtad, még több rejtélyt s játékosságot hozol így létre, s következésképpen még több vonzalmat.

Húzd meg ereszd meg, egy példa

Lány: Szeretem a sushit.

Srác: Valóban? A nyers hal, nagyon tré (eltaszítás), de legalább a koktélok terén remek az ízlésed (húzás), az a mojito finomnak néz ki.

Vagy

Lány: Szeretem a horrorfilmeket, van valami az idegenekben, ami érdekes a számomra.

Srác: Igen, látom, hogy egy sügér vagy! (eltaszítás) Ez rendben is van, egyszer magamban játszottam a Dungeons and Dragons-t, jól ellennénk mi együtt. (húzás)

Húzd meg ereszd meg, az egyensúly meglelése

A cél, hogy finoman csináld anélkül, hogy kirívóan durva lennél. Ha úgy találod, hogy durvának tűnsz, akkor dolgoznod kell az előadásmódodon, játékosnak kell lennie a dolognak, s a későbbiekben vitathatjuk ezt meg. Honnan tudod, hogy durva vagy? Mondasz valamit, ami miatt elítélően tekint rád, elképedten néznek egymásra a barátnőjével, vagy védekezni kezd és azt mondja, hogy menj el.

Gyakran alkalmazható ez a technika, hogy fenntartsd a lány érdeklődését, s arra is, hogy sose tudjon teljesen kiismerni. Az emberek a komfortot abban lelik meg, hogy képesek sztereotipizálni a kapcsolataikat, ez segít nekik abban, hogyan cselekedjenek, mit mondjanak és mit tegyenek. Az egészben itt az a szép, hogy az eltaszítás és a közelhúzás egymás tiszta ellentétei; 50%-ban azt üzenik: „Ez a pasi kedvel téged.” Míg a maradék 50% azt mondja: „Nem érdeklődik irántad.”

Hasonló hatást más módon a hideg/meleg taktika alkalmazásával lehet elérni, amit a kapcsolatodban később lehet használni, s arra van tervezve, hogy a nő érdeklődése irántad a tetőfokára hágjon. Ne használd ezt az elképzelést, míg a lány beléd nem szeretett. Nehéz megállni, tudom, de tisztán az eredmények tekintetében szólok!

 Hogyan juss el arra a szintre, hogy már ő akarjon megszerezni téged és végérvényesen beléd szeressen? Mindezt megtudhatod, ha tovább olvasol