Igazi férfi

Milyen az igazi férfi? – Álom vagy valóság, hogy elérd

Felnőnek a férfiak úgy, hogy nem kapják meg a személyiségformálódásukhoz szükséges kellő inputot, már ami az igazi férfi szerepmintákat illeti. Van egy elvárás a nők részéről, de ez az elvárás a felszín alatt várja a kielégülést, tulajdonképpen kimondatlanul ítél a férfiak felett, akik azt sem tudják mit kellett volna tenniük. Egészen addig, amíg a PUA.HU egy sokszorosan kipróbált, eredményes utat nem kínál számukra.

Kit tekintenek a nők Igazi Férfinak?

Az igazi férfi tulajdonságai részben manifesztálnak egy univerzálisnak tekinthető archetípust, vagyis a cselekvő, racionálisan gondolkodni tudó, lelkileg és fizikailag erős férfit.

És emellett az igazi férfi idea magában foglalja azokat a szerepelvárásokat is, amelyet a 21. század támaszt a férfiakkal szemben: legyenek megértőek, a nők támaszai, beszéljenek az érzelmeikről, segítsék a háztartást, legyenek ápoltak, lehessen velük beszélgetni és legyenek jók az ágyban, mert a hiedelemmel ellentétben a nők szeretnek szeretkezni.

Komoly elvárások, komplex személyiségmodell az, amit meg kell tudnia valósítani az igazi férfinak. De nem lehetetlen, sőt, tanulható és senki nincs genetikailag kódolva arra, hogy ne válhassék igazi, vonzó férfivá. Ez azonban egy hosszú folyamat, viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a változásba fektetett idő és energia manapság a legjobb befektetés.

Nőkért vagy magadért akarsz Igazi Férfivá válni?

Egy tudatosabb, magabiztosabb és önértéktudatban reális Én sokkal hatékonyabban állja meg a helyét az élet minden területén, legyen szó munkáról, ismerkedésről, családról vagy sportról.

Milyen tulajdonságokat kell előhozni, hogy meginduljon az egyén az igazi férfivá válás útján? Az egyik legfontosabb az őszinteség. Nem érdemes valótlan és hazug történeteket kitalálnod magadról, hiszen ha komolyak a szándékaid a kiválasztottal, akkor eleve halálra ítéled a kapcsolatot, ha nem épülhet bizalomra és őszinteségre.

Az igazi férfi hitelességét az őszinteség emeli, hiszen feltételezzük, hogy ha valaki őszinte, akkor fel is vállalja és felelősséget vállal azért, ha valamilyen tette nem túl jó színben tüntetné is fel.

Egy másik fontos tulajdonság az egyéniség és az eredetiség. Rohan a mindennap, felgyorsult az élettempó, főleg azoknak az élete szüntelen rohanás, akik a nagyvárosokban élnek. Ebben a sebes életben nincs ideje a többségnek arra, hogy alaposan megnézze a másikat. Sémákban gondolkodni és azokba kategorizálni nagyban leegyszerűsíti a társas kapcsolatokat, hiszen minden sémára megvan egy instant viselkedési modell, amit csak aktualizálni kellene azért, hogy a helyzethez illeszkedjen.

Az igazi férfiak komplex személyiségprofilja

Igazi férfinak lenni pont abban különbözik minden más klisétől, hogy eredeti és egyedi. Nehéz kategorizálni, hogy mi alapján mondják a nők az egyes férfiakra, hogy “na, igaz, ő igazi férfi”, hiszen az “igazi férfi idea” műfaji alapkövetelménye az eredetiség, változatosság, kiszámíthatatlanság.

Az Intenzív Gyakorlati Tréning gyakorlati és elméleti részeiben egyaránt megmutatjuk, hogy mindezen túl fontos a globális személyiség milyensége, azaz, hogy megvan-e a személyes varázs. Az igazi vonzó férfi karizmatikus. Hogy ez mit jelent? Ha belép egy térbe, minden szem rá szegeződik, érezni lehet pozitív kisugárzását és jelenlétét. Ez a karizmatikus egyéniség pedig a következőkből áll: céltudatosság, spirituális energia, magabiztosságból és mély bizalomból.

A karizmatikusság tulajdonképpen úgy is definiálható, mint maximális pozitív kisugárzás minimális eszközökkel. Ezért van az, hogy többnyire egy megnyerő kiállás, szemkontaktus sokkal több eredményt ér el, mint bármilyen bemagolt ismerkedési szöveg.

Mágnesként bevonzott női érdeklődés – az igazi férfi szuperképessége

Az igaz férfi ezen vonzó tulajdonságai főleg, mivel egy személyben összpontosulnak, minden nőben felkeltik az érdeklődést, hiszen magas társadalmi presztízst tulajdonítanak a férfinak. Mondhatjuk úgy is kicsit evolucionista szempontból, hogy a nő érzi benne, hogy az ő génállományát kell továbbörökíteni.

Ezeknek az alaptulajdonságoknak a listáját mindenképpen ki kell bővíteni azzal a megjegyzéssel, hogy az igazi férfi nemcsak vonzó, hanem tudatos is önmagával kapcsolatban. Ez a tudatosság az alapja a fejlődésnek, hiszen első körben meg kell tudni határozni, hogy a jelenben éppen ki hol tart és milyen feladatai vannak a közeli és a távoli jövőben.

Vonatkozik ez a tudatosság a testbeszédre éppúgy, mint a határozottságra vagy a magabiztosságra. A belső nyugalom, az önértéktudat és ennek felvállalása, nyílt kifejezése csábító azoknak akik hasonlóak és csábító azoknak, akik ilyenek szeretnének lenni. A választás pedig mindig a vonzó, igazi férfi kezében van, aki nem ismer megalkuvást csak döntést.