Így ugrasd a vonzó nőket

Kommunikációs stratégia a legvonzóbb nőknél: ugratás

Az álcázott önértékrombolás egyik kiváló eszköze az ugratás. Saját magamat sem veszem olyan szigorúan, mint egy szokványos pasi, ugyanakkor a szép nőknek sem tulajdonítok olyan nagy fontosságot, mint amihez hozzá vannak szokva.

Mystery mutatta be számomra az ugratás elméletét. Ez alatt azokat a leértékeléseket, negatív kommentárokat értjük, amelyeknél mindig felismerhető marad, hogy egyáltalán nem is gondoljuk olyan komolyan, mint mutatjuk. Ezek tehát olyan mondatok, melyek az én állítólagos nő iránti érdektelenségemet nyomatékosítja és ezzel őt kellőképpen el tudom bizonytalanítani a helyzettel kapcsolatban.

Multifunkcionális ugratás

Ez az ugratás tehát kétségkívül egy nagy hatalommal bíró eszköz, mellesleg a csajozásban egy sor funkciója is lehet:

  • magamat is kevesebbnek áll0tom be vele, mivel pontosan a nagyon szép nők azok, akik inkább érdeklődnek olyan férfiak iránt, akikről nem feltételezik különösebben, hogy rájuk akarna mászni
  • az ugratás alkalmas arra, hogy megbüntessük vele a lányt, ha nem figyel ránk vagy érdektelenséget mutat. Az ismerkedésnél döntő fontosságú, hogy tisztában legyen mindenki, ki a vezető a pályán!
  • az ugrató szövegek hozzásegítik a nőket ahhoz, hogy a flörtölést egy igazi kihívásnak tekintsék. A nők imádják azokat a pasikat, akik kihívást jelentenek számukra.
  • az ugratós dumákkal magunkat jól el tudjuk különíteni azoktól a muja nyálgépektől, akik képesek megalázkodni a nők előtt

Nem szokványos bókok

Amikor egy gyönyörű nőt egyedi bókkal közelítek meg, gyakran toldom meg még egy humoros kritikával is. Például: “Szeretem, ahogyan nevetsz. De azt már kevésbé, amin nevetsz!”. Vagy: “Szeretem a hangodat. De azt már nem, amit mondasz.” Vagy: “Nagyon műveltnek és okosnak tűnsz. Hogy csinálod, hogy a valós énedet ezzel leplezed?”

A második része a szövegnek természetesen mindig egy huncut mosollyal jár együtt, ez az, ami az átvezetést jelenti a bókból a csipkelődő megjegyzésbe. Sokkal nagyobb erőt generál az, ha egy felértékeléshez azonnal kapcsolódik is némi leértékelő megjegyzés. Imádom a flörtölésnek ezt a fajtáját: végülis olyan, mintha egy dalt játszanék a nő érzelmeinek billentyűin. Kapja a bókot, örül neki, és szentül hiszi, hogy még egy bókot fog kapni. Aztán bumm, bók helyett kritika.

Ezeknek a csipkelődő, ugrató szövegeknek is különböző formái vannak. Íme néhány példa:

  • a rejtetten alattomos, ironikus szöveg: “A cipőd igazán kényelmesnek néz ki.” 
  • mérgezett bók: “Nagyon szeretem a szemedet, főleg a balt, ami olyan kis kancsal.” Vagy: “Szeretem a mosolyráncokat a szemed körül.” Esetleg: “Szeretem a sminkedet.”
  • csipkelődő beszólás a szociális helyzetével kapcsolatban: “Hogy bírnak elviselni a barátaid?”
  • szemtelen beszólás: “Ezek a körmök valódiak?” – “Most táncolsz, vagy pisilni kell?” (Ez az egyik kedvencem amúgy!)
  • színlelt leértékelés: “Azt hiszem soha nem jönnénk ki jól egymással.” – “Helyes vagy, de nem a zsánerem!”

 

Intenzív gyakorlati tréning
2019.03.02.