Íme a megoldás, hogyan legyél egyedibb, mint bárki más

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Van, amikor a külső számít

Ha megkérdezzük a férfiakat a nőkkel kapcsolatban, elég világos és konkrét elvárásokról számolnak be, hogyan is nézzen ki egy nő. Sőt a legtöbben még azt is meg tudják fogalmazni, hogy mi teszi a nőket igazán széppé. A makulátlan bőr, a minél harmonikusabb arcberendezés, a szimmetria, a magas arccsont stb. De vajon mit válaszolnának a kérdésre a nők? Ők mit találnak vonzónak a férfiakban? Kutatások azt mutatják, hogy a nők alig tulajdonítanak jelentőséget a férfiúi szépségnek.

Mi lehet ennek az alapja? A vizuális ingereken túl a nőkre különösen vonzóan hat a szociális státus. Míg a férfiaknak elég, hogy egy számukra különösen szép nővel beszélgessenek ahhoz, hogy emelkedjen tesztoszteron-szintjük, addig a nőknek sokkal többre van szükségük, hogy érdeklődjenek. A nőknek elvárásai: a pasi legyen kedves, gondoskodó, árasszon melegséget, dominanciát és potenciát.

De ebből nem következik, hogy ne akarjunk mi magunk is vizuális élménnyé válni. Életstílus, külső megjelenés, belülről fakadó egyediség mint a figyelemfelkeltés eszközei.

A stílus nem megvásárolható

A stílus az maga a szenvedély. Bármi iránt érezhetünk vonzalmat, ami megszépíti az életet. Ínycsiklandó ételek, borok, bútorok, ruhák, kultúra, zene . A teljes megélésről van szó, mint ahogyan például a kandalló előtt ülve boros pohárban aranyló bort kortyolunk és csak a bor van a jelenünkben: ízleléssel az érzékszervek, különböző asszociációk ébrednek fel. De fontos tudatosítani, hogy ez a szenvedély nem született velünk. Az érzékeket is edzeni kell, megtanítani érezni. A nők szeretik a szenvedélyt, mivel számukra ez egy bizonyítéka a mély érzelmi elköteleződésnek.

Itt van például egy tipikus helyzet. Jellemzően a legkiválóbb programozók és mélyépítő mérnökök küzdenek a nőkkel való ismerkedés problémájával. Ennek egyik alapja, hogy tipikusan úgy néznek ki, ahogy a programozók és mérnökök szoktak. Hajukat a homlokukba fésülik, betűrik az inget a nadrágba, fehér pólót hordanak az ing alatt. A másik ok lehet, hogy nagyon analitikusan közelítik meg a dolgokat. Programozók az egész világot egyesekben és nullákban akarják kódolni. A nők számára ellenben inkább csak energetikai állapotok vannak, amiktől soha ne várjuk el az egyeseket és nullákat. A két dimenzió nem találkozik.

Stílusos fellépés és sikeresség

Ahhoz, hogy valaki stílusos legyen, nem kell több százezret a ruhatárának teljes cseréjére és a kozmetikumok megvásárlására áldoznia. Apróságokon is sok múlik.
Ki így

Ahhoz, hogy valaki stílusos legyen, nem kell több százezret a ruhatárának teljes cseréjére és a kozmetikumok megvásárlására áldoznia. Apróságokon is sok múlik.
Ki így, ki úgy akar kitűnni a szürke tömegből. Az igazi nagystílű nőcsábászoknak még az öltözködése is azon a fontos meggyőződésen alapul, hogy mivel ésszerű oka úgysincs a megszólításoknak, inkább teremtsünk mi magunk alapot hozzá.

Ahhoz, hogy valaki stílusos legyen, nem kell több százezret a ruhatárának teljes cseréjére és a kozmetikumok megvásárlására áldoznia. Apróságokon is sok múlik. Ki így, ki úgy akar kitűnni a szürke tömegből. Az igazán vonzó férfiaknak még az öltözködése is azon a fontos meggyőződésen alapul, hogy mivel ésszerű oka úgysincs a megszólításoknak, inkább teremtsünk mi magunk alapot hozzá.

Mystery, az amerikai csajozási guru találta ki a páváskodást. Lényege: extrém látványos ruhával nyerjük el a lány figyelmét, miután hivalkodó külsőnkkel kitűnünk a tömegből. Tulajdonképpen ide minden beletartozik, ami képes feltűnést kelteni:  botrányos ékszer, tollboa, cowboy kalap, bármi. Ha képesek vagyunk stílusosan fellépni és tudjuk viselni, akkor fel sem merül senkiben, hogy azért hordunk ilyesmit, mert nem értünk a divathoz. Sőt, legjobb esetben éppen ezek adják a megszólítás apropóját. Ha frappáns válasszal tudsz reagálni, máris nyeregben vagy. Viszont azt is fontos kiemelni, hogy az ilyen technikákat inkább csak kipróbálásra javasoljuk, vagy ha viccesnek találod, hogy ezt veszed fel a buliban. A cél, hogy te magad megtaláld a saját stílusodat, hogy a legvonzóbb módon és a legjobban ki tudod fejezni az egyéniséged.

Ki kételkedne ezek után abban, hogy van-e önbizalmad? Tudj meg még többet arról, hogyan találd meg álmaid nőjét és hogyan váljon érdektelenné számodra, mit gondolnak mások! A PUA Egyetem Programban most mindez gyakorlati tippekkel, éles akciókkal!